Friday, August 26, 2016

7 KELEBIHAN COFFEE YANG MENAKJUBKAN PADA KULIT


7 KELEBIHAN COFFEE YANG MENAKJUBKAN PADA KULIT | Selama ni kita tahu bahawa coffee ni mampu menyegarkan tubuh badan seseorang itu pada waktu pagi. Bagi mereka yang suka minum coffee laa macam ena. Namun, you all tahu tak coffee ni sebenarnya banyak kelebihannya terutama pada kulit kita.

Untuk pengetahuan you all, kandungan Caffeine dalam coffee mampu merawat serta mengurangkan kemerahan atau keradangan pada kulit kita. Hal ini telah dikaji oleh pengkaji dari luar negara seperti di Seoul National University dan  University of Tennessee dengan memasukkan sedikit caffeine dalam skincare untuk membuktikan bahawa caffeine ini dapat membantu menyihatkan kulit.



7 KELEBIHAN COFFEE YANG MENAKJUBKAN PADA KULIT


Okay, ena nak share la sedikit ilmu tentang kelebihan coffee ni. Ena pun baru selidik lebih dalam pasal coffee ni yang ditulis oleh beberapa pengkaji luar sana. Ena sendiri terkejut akan kelebihan coffee ni sebenarnya. Jom baca, ena dah translatekan untuk you all. 



1) Mengurangkan mata yang bengkak

- Apabila sapu Coffee yang mengandungi caffeine di atas kulit, mampu mengecutkan saluran darah dan sekali gus mengurangkan bengkak di mata. 

2) Menanggalkan sel-sel kulit yang mati
- Mengikut kajian, bagi mereka yang kulit menggelupas, ambil sedikit coffee ni dan jadikan scrub pada kulit tersebut. Hal ini kerana coffee memang elok untuk menanggalkan kulit yang telah mati.

3) Menegangkan kulit
- Coffee mampu mengelakkan faktor penuaan. Mampu mengembalikan kulit yang sudah berkedut kepada kulit yang sihat dan tegang. Caffeine juga boleh membuang selulit jika disapu pada kulit.

4) Mencerahkan kulit
- Biji coffee yang dihancurkan mampu mencerahkan kulit yang kurang bermaya atau kusam.

5) Menyihatkan dan membuatkan rambut berkilat 
- Lumurkan scrub coffee pada rambut, mampu mengilatkan rambut yang tak berapa nak cantik. Terutama mereka yang mempunyai rambut yang lebat

6) Melebatkan rambut
-Bagi mereka yang ada masalah rambut gugur atau rambut berkurangan, bolehlah lumur rambut dengan serbuk coffee. Coffee mampu meransangkan rambut yang baru untuk tumbuh.

7) Menghitamkan rambut
- Coffee juga mampu menghitamkan rambut bagi rambut yang nampak tidak sihat atau tidak bermaya. Tak perlu guna bahan lain yang mempunya bahan kimia yang kita sendiri tak tahu apakebendanya tu.


ROYAL COFFEE SCRUB 




Haaaa, disebabkan coffee ni mempunyai kelebihan pada kulit dan juga rambut, ena nak share satu scrub coffee yang ena dah cuba beberapa hari ni iaitu Royal Coffee Scrub. First time ni ena cuba pakai barangan skincare yang diperbuat daripada biji coffee. Best jugaaaa! Perrggghhh!

Mula-mula ragu juga nak pakai, tapi bila dah cuba try test, auummmm...serius best. Suka pegang kulit muka dengan tangan ena lepas apply coffee scrub ni. Jadi lembut dan dapat rasai bersih kat kulit ni. Terus ena rajinkan diri pergi baca segala kajian tentang coffee ni. Memandangkan ena suka gila minum coffee. Tu yang jadi kagum tu. 




Ambil satu sudu serbuk coffee scrub, letak air sedikit. Gosok pada muka atau anggota badan yang lain. Gosok selama 3-5 minit. Biarkan sejenak, baru bilas. Ena amalkan 2 kali sehari.


Ramuan Royal Coffee Scrub ini diblend seratus peratus daripada biji coffee. Tengok warna pun dah tahu. Masa ena apply kat kulit, memang berbau coffee dan warna kulit ena usah cakaplah. Dah macam nigga kulit ena dek kerana kepekatan air coffee tersebut. Ena cuba rasa sedikit serbuk coffee scrub ni, makaihhh pahit. Bbllerrrgghhhh. Uhuks, padan muka. 

You all kalau ragu-ragu nak cuba, jangan risau. Ena dah selamat pakai. Syokkk habis! Bersih je rasa kulit ena. Setakat ni tak ada effect yang negatif lagi pada kulit ena. Well kulit muka ena ni jenis sensitif. Kalau ngam dengan sesuatu tu, petandanya jerawat tak naik. Alhamdulillah la, muka ena tidak menunjukkan sebarang reaksi buruk selepas guna scrub ni. Coffee Scrub ini juga diperbuat oleh orang Melayu dan juga keluaran Malaysia. So ena lebih yakin nak guna.






DETAILS ROYAL COFFEE SCRUB

Kepada yang ingin menjadi AGENT atau ingin mencuba Royal Coffee Scrub, you all boleh contact terus pada pihak mereka. Ena ada terbaca ritu ni mereka sedang mencari agent untuk Coffee Scrub ni. Haaa, apa lagi, rebutlah peluang yang ada ni.



FACEBOOK:

INSTAGRAM:

NOMBOR TELEFON:
019 9421887





More Nyummy Here

Thursday, August 25, 2016

GIVEAWAY RM400 | ASYAAMIN

GIVEAWAY RM400 ASYAAMIN Dah lama rasanya ena tak join mana-mana segmen dan giveaway yang telah dianjurkan oleh rakan blogger yang lain. Hari ni ena macam terlebih rajin sedikit, so ena nak join satu Giveaway yang dilancarkan oleh blogger Asya Amin.

Syaratnya senang sahaja bagi ena. Macam biasalah, kalau nak menang kenalah ikut syarat yang telah ditetapkan. Oleh itu, ena nak ajak you all untuk join beramai-ramai Giveaway ni. Semoga ada rezeki kita kat sini. Selamat berjaya. Segala detail you all boleh rujuk kat bawah ni ye.





SYARAT PENYERTAAN:




SENARAI HADIAH :

Top Referral :
1. Wang tunai RM 150 x 1 pemenang
2. Wang tunai RM 60 x 1 pemenang
3. Wang tunai RM 40 x 1 pemenang



Random:
1. Photobook 6X6 INCI/40 Page/100 keeping gambar x 1 pemenang
2.  Blog review x 4 pemenang
Bloglist selama 30 hari x 9 pemenang
3. Topap RM 5 x 2 pemenang
Blog Review x 3 pemenang
4. Topap RM 10x 9 pemenang



TARIKH VALID:
Mula : 16 Ogos 2016
Tamat: 1 Oktober 2016




More Nyummy Here

KOLEKSI GAMBAR | MAKANAN BERTUKAR MENJADI 'BENDA'


KOLEKSI GAMBAR | MAKANAN BERTUKAR MENJADI 'BENDA' | Dah lama ena tak share gambar-gambar seni dan pelik. Hari ni ena nak share gambar makanan yang diubah suai menjadi sesuatu 'benda' atau objek mengikut bentuk makanan tersebut.

Seorang Art Director daripada German yang bernama Sarah Illenberger mempunyai mata yang hebat, otak yang kreatif telah mereka bentuk dan menjadikan sesuatu makanan tersebut kepada sesuatu yang tak dicapai akal oleh orang lain. Gitttewww. So, hari ni ena nak share gambar je. Asyik buat review je kan, moh la kita cuci mata sambil melihat keindahan seni ni.


MAKANAN BERTUKAR MENJADI 'BENDA'


Ubi jadi berlian

Sayuran jadi dress wanita

Buah pear jadi mentol

Bunga Kobis jadi bentuk otak

Cili jadi api 

Pomegranade jadi granade

Buah dipotong dadu, jadi Rubric

Tak ingat nama apa sayur ni, tapi jadi berus cat.



Photo From Here

More Nyummy Here

Wednesday, August 24, 2016

VITAMIN MENCERAHKAN KULIT | POWER C BOOSTER


VITAMIN MENCERAHKAN KULIT | POWER C BOOSTER | Umur kian meningkat ni, memang banyak zat-zat dari makanan diperlukan. Tambahan pula dengan cara pemakanan ena sekarang ni memang tak seimbang. Tak ikut kadar yang betul. Kekadang ada hari memang tak sentuh langsung buah-buahan atau sayur-sayuran yang mengandungi kadar Vitamin yang tinggi. Terutama vitamin C.

Ena dari dulu memang beli supplement Vitamin C untuk diri sendiri sebab yela, nak la jaga kulit ena ni. Satu sebab lain nak jaga kesihatan dan juga nak jaga kebersihan serta kesegaran kulit.Terutama kulit muka. Biasalah tu perempuan. Namun, masalahnya bila ena amalkan Vitamin C dari jenama lain, selera makan ena menjadi-jadi. Lapar je sepanjang hari, even dah makan. Ena pernah stop makan sekejap, nampaklah kelainannya. Entah la kenapa, effect daripada ramuan Vitamin C tu ke atau sebab benda lain.




Baru-baru ni, tak adalah baru sangat, lama la juga heeee.. okay, pihak Power C Booster bagi ena cuba supplement daripada pihak mereka yang diperkayakan dengan Vitamin C. Ini first time ena makan supplement Vitamin C yang berbentuk serbuk. Selalu makan yang berbentuk Capsule.  So, amacam supplement ni? Kalau nak tahu, tungguuuuu. Ena nak bagi pendedahan dulu apa kebenda Power C Booster ni.


POWER C BOOSTER 




Power C Booster merupakan supplement, bukan ubat ye, yang mengandungi Vitamin C yang diperlukan oleh tubuh badan kita. Seperti yang ena mentionkan di atas, supplement Power C Booster ni berbentuk serbuk dan boleh digunakan pelbagai cara. Multitasking gittew. Supplement ni diperbuat daripada negara kita juga iaitu Malaysia. Malah, kandungannya juga telah disahkan oleh pihak KKM. Semua orang boleh ambil Supplement ni, tak kira usia, jantina dan bangsa. 




Kalau nak tahu fungsi Vitamin C ni pada tubuh badan manusia bukan sekadar untuk kulit je, banyak sebenarnya. Kalau nak tahu, you all boleh minta pertolongan daripada Mr. Google ye. Dan juga kena ingat, kita tak boleh makan Vitamin C terlampau banyak daripada keperluan diri. Nanti jadi penyakit lain pula. Pastikan minum air kosong dalam kadar yang banyak lepas makan Vitamin C.

Now, ena nak share kepada you all akan kehebatan dan kelebihan Power C Booster. Kat bawah nanti ena bagi feedback daripada ena pula. 


KELEBIHAN POWER C BOOSTER 




1) Mencerahkan warna kulit muka dan juga badan
2) Mengurangkan parut jerawat dan kesan jeragat di kulit muka
3) Menyegarkan kembali kulit yang tidak bermaya
4) Merapatkan liang pori 
5) Mampu merawat penyakit kulit yang lain
6) Merawat masalah kulit yang merekah
7) Mengawal kelembapan kulit
8) Mengawal pengeluaran minyak pada kulit muka
9) Melambatkan proses penuaan 
10) Membekalkan vitamin yang gagal diproses oleh tubuh badan
11) Menguatkan pertahanan tubuh badan daripada penyakit 



FEEDBACK POWER C BOOSTER

Ena ambil secara minum. Kalau nak buat scrub pun boleh, nak buat dalam mandian pun boleh. Kalau nak letak dalam minuman, bancuh sebanyak 1/4 dari sudu teh setiap 150ml air. Ambil 3 kali sehari


Ramai juga dah cuba Power C Booster ni rupanya. Tadi baru usya fanpagenya. Wahhh, kebanyakkan daripada mereka bagi feedback positif. Ena pun nak bagi feedback juga sebagai pengguna even baru dua minggu je amalkan supplement ni. Alhamdulillah, setakat ni selera ena macam biasa pada setiap hari. Semalam je selera nauzubillah sedikit. Maybe hormon tengah tak stabil kot. Uhuks. 

Lepas tu, ena nampak juga perubahan kecil pada kulit muka ena. Hari-hari hadap cermin, so tahu la apa perubahannya. Antaranya, liang pori ena kat bahagian pipi ni nampak mengecil dan parut jerawat yang lama pun dah menghilang. Tinggal parut yang baru-baru je ni. Itu jelah ena nampak pereubahan yang baik pada diri ena untuk setakat ini. Tiada sebarang perubahan yang negatif, so bermakna Power C Booster ni bersesuaian dengan tubuh badan ena. Alhamdulillah.

Bawah ni feedback orang lain yang ena ambil daripada Facebook supplement ni. Banyak, tapi ena ambil mana yang perlu sahaja. Jom baca.








DETAILS POWER C BOOSTER

Kepada yang dah tertarik untuk membelinya, you all boleh hubungi pihak mereka sendiri. Nanti tanya je dengan mereka sekiranya ada perkara yang masih kurang jelas. Dibawah ni ena ada sertakan tempat untuk you all hubungi mereka. 


WEBSITE:

FACEBOOK:

INSTAGRAM:

NOMBOR TELEFON:
0174333312 | 0129017178




More Nyummy Here

Tuesday, August 23, 2016

I G-NIUS | MAKANAN SUNNAH TAMBAHAN UNTUK ANAK ANDA


PERLANCARAN PRODUK I G-NIUS |  I G-Nius Luban telah dilancarkan pada 15 ogos 2016 buat julung kalinya di sebuah Madrasah tahfiz di Klang, Selangor. Produk ini yang dikenali sebagai I G-Nius yang berasaskan makanan sunnah iaitu Luban. Ini adalah satu-satunya herba makanan sunnah di malaysia yang diformulasikan dalam bentuk jus.

MHS Mahakarya Resource selaku pengeluar produk ini telah melakukan pembangunan dan penyelidikan (r&d) bagi produk ini selama setahun sebelum ianya dikormersialkan di pasaran tempatan. Produk ini bermula daripada salah seorang ahli keluarganya yang bekerja di Jordan yang menyedari tentang khasiat yang ada dalam Luban. Sekali gus, mempengaruhi syarikat ini untuk membantu dan menyedarkan masyarakat Malaysia bahawa makanan sunnah ini amat memberikan seribu kejayaan dan kesihatan.


I G-NIUS MAKANAN SUNNAH TAMBAHAN UNTUK ANAK ANDA



Inilah rahsia bagaimana ahli tahfiz di Jordan sangat kuat ingatannya dalam mempelajari ilmu Al-Quran. Oleh itu, kehebatannya sama sahaja dengan produk I G-Nius Luban ini. Seperti yang mahu ditunjukkan oleh pengasas yang lebih dikenali oleh orang ramai iaitu Hamka, kepada anak-anak kecil serta ibu mengandung di Malaysia.

Kandungan I G-Nius telah disahkan bersih dan selamat digunakan oleh pihak KKM. Antara bahan yang digunakan ialah ekstrak dari kurma, buah delima, buah tin, gam arab, badam, habatus sauda, madu dan kismis.


Pohon Luban yang banyak tumbuh di kawasan beriklim panas seperti Oman, Yaman, Mesir, Egypt dan sebagainya.

Ini adalah sebahagian daripada Luban atau dikenali sebagai Boswellia Thurifera 


Apakah keistimewaan luban?

1) Salah satu makanan sunnah yang menjadi warisan sejak turun temurun.
2) Meningkatkan daya keyakinan diri.
3) Meningkatkan tahap tumpuan pada pembelajaran.
4) Menyuburkan niat anak-anak dalam menghafal semua subjek  dan juga Al-Quran
5) Meninggikan kecergasan dan ketajaman akal.
6) Merawat saraf lidah untuk memudahkan masalah pertuturan.
7) Amat sesuai pada anak yang lemah daya ingatan dan hafalan.
8) Dapat mengelakkan daripada serangan penyakit kanser.



PENCARIAN EJEN DAN STOKIS I G-NIUS LUBAN

Haaa! Adakah you all mencari peluang bisnes yang boleh menjana pendapatan yang lumayan dan berterusan? Rebutlah peluang menjadi pengedar dan stokis produk I G-Nius ini yang sah sekarang dengan MODAL PERMULAAN yang sangat rendah.






PROMOSI DAN TAWARAN BERGANDA

**Hadiah menanti bagi stokis yang berjaya mngandakan jualan.
**Berpeluang menikmati aktiviti menarik seperti melancong, beriadah
**Macam-macam lagi yang ekslusif bersama pihak mereka.



HUBUNGI PIHAK I G-NIUS

Jika berminat, hubungi mereka dengan segera. Kalau you all nak ketahui maklumat dengan lebih lanjut, boleh layari laman social mereka. Semoga dapat membantu you all. 


WEBSITE:

FACEBOOK:

INSTAGRAM:

EMAIL:



More Nyummy Here

Monday, August 22, 2016

KAD RAYA AIDILFITRI 2016 | RUQAIYAH AMANINA


KAD RAYA AIDILFITRI 2016 | RUQAIYAH AMANINA | Huiyooo! Raya dah lama berlalu, Syawal pun lama berlalu tapi ena baru nak share lagi satu Kad Raya pemberian kawan blogger iaitu kak Ruqaiyah Amanina. Lambat nak share sebab ena baru je dapat kad ni minggu lepas. Yela, bagi alamat UIAM, memang ena jarang cek surat ena kat pejabat Mahallah / Hostel. Maaf ye kak.

Apapun, tak kisah dah lama habis raya ke apa ke, ena tetap nak share pasal ni sebagai tanda terima kasih ena. Terima kasih sebab tak lupakan ena untuk beri kad raya. Ahaks. Ena je tak dapat nak membalas untuk tahun ni sebab tak buat pun kad raya sendiri. InshaAllah, kalau dimurahkan rezeki tahun depan ena buat. Okay, kepada yang tengah free tu jom lah follow laman social kak Ruqaiyah Amanina ni beramai-ramai.




JOM FOLLOW KAK RUQAIYAH AMANINA






More Nyummy Here

Sunday, August 21, 2016

MINUM PETANG DI PRETZ N' BEANZ | BANGSAR





MINUM PETANG DI PRETZ N' BEANZ | BANGSAR  | Dah berkurun abad ena pergi foodhunting kat Pretz N' Beanz, hari ni baru nak update. Lagipun tak ada banyak makanan yang ena nak share kali ni, yela minum petang kan. Just nak share dengan you all akan kewujudan Pretz N' Beanz ni. Ahaks. Bagi yang ada hobi macam ena ni, boleh cuba try test kat sini dan pilih la menu selain yang ena akan share di bawah.

Ena dengan partner foodhunter ena, Yazid memang suka makan Pretzel ni. Kalau jumpa, mesti beli. Dan lagi kami suka makan kalau pretzel tu tengah panas lagi. Perghhh! So, bila tengok ramai kawan share pasal Pretz N' Beanz, ena dengan Yazid bercadang untuk foodhunting kat sini. Nak merasai Pretzel kat sini pula. Pergi waktu petang sebab macam sesuai dengan santapan yang bakal kami rasai. Gittew. 


PRETZ N' BEANZ BANGSAR 



Pretz N' Beanz ni mempunyai dua cawangan untuk setakat ini, iaitu di Bangsar dan Solaris Mont Kiara. Menu utama kat sini adalah Pretzel yang lembut, sedap dan Kopi yang menyegarkan. Sebab tu la kot di panggil "Pretz" dan "Beanz". Tapi ada je menu selain dua ni, ala-ala menu western gittew. Kalau tak nak makan Pretzel, boleh try menu yang lain.

Ena datang ke sini dengan bantuan daripada Waze. Kalau nak ke mari, Waze / Google Maps dengan search nama kedai ni. Kalau nak alamat, boleh rujuk dibawah ni. Jangan risau ena share sekali alamatnya.




ALAMAT:

1) Cawangan Bangsar

PRETZ N' BEANZ
No 9, Ground Floor,
Jalan Tewali 2, 
59100 Kuala Lumpur


2) Cawangan Solaris Mont Kiara

PRETZ N' BEANZ
No 22, Ground Floor, 
Jalan Solaris 4,
50480 Kuala Lumpur


WAKTU OPERAS:
Hari: Ahad - Khamis
Jam: 7.30am - 12am
Jumaat, Sabtu dan Cuti Umum  ( 7.30am - 1am)




MENU YANG DIPILIH



Seperti yang ena sudah sebutkan di atas-atas tadi, tak banyak menu pun nak ena share kat sini. Nama pun minum petang kan. So, order simple-simple je. Tapi yang wajib ada ialah pretzel. Ena nak sangat rasa pretzelnya bagaimana. Ramai yang kata sedap. So betul ke sedap?? Nak tahu teruskan pembacaan you all yeee.


Ice Raspberry Tea dan Passion Fruit Sparkling Soda. Ena tak boleh masuk dengan Teh Raspberrynya sebab rasa pelik. Maybe tak biasa minum teh campur dengan Raspberry

Cheezy Mushroom Chicken Baked Rice. Sedap! Ena suka. Cheeze dia memang mantaplahhh. Ena ni hantu cheese, memang layan habis laaa.

Banyak-banyak pretzel, ena dengan Yazid paling suka yang Seaweed. So, kami pilih yang Seaweed Pretzel. Besar juga pretzelnya, sedap. Lembut di dalam, rangup diluar.



FEEDBACK DARIPADA ENA

Suasana kedai memang cantik, selesa, tenang dan bersih. Ena suka tempat makan yang macam ni. Selesa nak jamu selera, selesa nak lepak-lepak. Pelayan pun layan kami dengan baik dan ceria. Makanan dah okay bagi ena, boleh diterima dek tekak ni. Cuma mengenai harga, bagi ena agak mahal. Mula-mula tengok menu, tertelan juga air liur ni. Tapi nak mencuba, so order jelah.




Apapun, tak salah nak mencubakan. Lagipun pun hal-hal yang lain okay je. So tak menyesal la minum petang kat Pretz N' Beanz 



DETAILS PRETZ N' BEANZ

Untuk ketahui menu-menu yang ada dijual serta harga apa semua, you all boleh terjah ke laman social official Pretz N' Beanz. Klik je link yang ena share kat bawah ni ye. Selamat mencuba dan selamat menjamu selera. Heeee.





WEBSITE

FACEBOOK

INSTAGRAM



More Nyummy Here

Saturday, August 13, 2016

TUDUNG GAYA TERKINI BAWAL SHAWL | LYEEN ROSLEE (LR)


TUDUNG GAYA TERKINI BAWAL SHAWL | LYEEN ROSLEE (LR) | Suka pakai bawal? Rasa lebih yakin pakai bawal? Tapi teringin nak pakai shawl? Haaaa, untuk entri ni ena nak share satu online shop yang menjual Bawal Shawl iaitu Lyeen Roslee (LR). Bawal Shawl?? Acano tu? Nak tahu macam mana gaya, nanti boleh usya gambar-gambar kat bawah ni.

Ena dah lama usya Bawal Shawl LR ni sebab nampak lain dari yang lain. Ena ni shawl pun pakai, bawal pun pakai, tudung indon pun tibai je. Bila tengok Bawal Shawl ni, ehh macam unik je. Cantik pun cantik. Tengok para testimonial pakai, perrgghhh tergoda nafsu ena. So, ena grab la satu masa raya Aidilfitri 2016 hari tu. Sekali owner LR ni bagi free lagi satu kat ena. Waallaaa! Excited giler! Terima kasih Cik Lyeen.


BAWAL SHAWL LYEEN ROSLEE (LR)

Si cantik owner Lyeen Roslee (LR)

Lyeen Roslee ni jenama Bawal Shawl online milik kawan blogger ena iaitu Cik Lyeen. Bawal Shawl ni atas usaha dan rekaan dia sendiri. Hebatkannn. Ena dengan dia sebaya. Ena kenal dia sejak dia still pelajar lagi, sekarang Alhamdulillah sekarang ni dia dah berjaya menjadi seorang cikgu. Dari dulu lagi dia dan adik dia bertungkus lumus memastikan bisnes tudung mereka berjalan dengan lancar. Memang berteraskan "Bawal", macam macam pattern dan gaya ada dijual. Sampailah ke Bawal Shawl ni. 

Masa mula-mula cuba try test pakai Bawal Shawl LR ni, memang macam kekok sedikit. Lama-lama dah biasa. Dan ena terus jatuh hati. Jahitan dah la kemas, saiz shawl pun labuh dan senang juga nak bentuk. Bagi mereka yang tak biasa nak pakai shawl yang biasa tu, meh la cuba Bawal Shawl ni.


Gambar ena masa Raya Aidilfitri 2016




Antara testimonial yang pakai Bawal Shawl LR



DETAIL BAWAL SHAWL LYEEN ROSLEE (LR)

Ena memang recommended you all beli Bawal Shawl LR ni bagi yang inginkan kelainan. Harga pun berpatutan sebab Cik Lyeen ni yang jahit sendiri. So, you all boleh pilih warna apa, dan design macam mana yang you all nak. Design tu mana yang tengah available la boleh pilih.

Kepada yang ingin tahu harga atau selain daripada harga, you all boleh terjah Facebook dan Instagram rasminya. Ena share linknya di bawah ni. Semoga dapat membantu.





INSTAGRAM

NOMBOR TELEFON
019 9973870 (WhatsApp)





More Nyummy Here