DISKAUN SEHINGGA 50%! JOM SERBU JUALAN AKHIR TAHUN BIG BANG LULU HYPERMARKET

by - Tuesday, December 29, 2020

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera peminat setia blog Ina Ainaa. Pejam celik dah nak berakhir tahun 2020. Namun, nak akhir-akhir tahun macam ni ena paling suka sebab kebanyakkan kedai akan mengadakan sales besar-besaran. Antaranya macam di Lulu Hypermarket, salah satu tempat kegemaran ena mencari barang keperluan dapur dan juga rumah. 

BIG BANG LULU HYPERMARKET - Hak Milik Ina Ainaa

Sekarang ini, Lulu Hypermarket tengah mengadakan Jualan Akhir Tahun Big Bang di mana ada beberapa barang di sini potongan harganya sehingga 50%. Wow!!! Bukan kaleng-kaleng! Memang bernafsu ena di buatnya dengan harga yang sangat murah ini dan hari ini juga ena ajak Yazid ke Lulu Hypermarket Capsquare Kuala Lumpur. 


JUALAN AKHIR TAHUN BIG BANG LULU HYPERMARKET

Jualan Akhir Tahun Big Bang ini berlangsung di kedua-dua cawangan Lulu Hypermarket iaitu di Capsquare Kuala Lumpur dan 1 Shamelin Mall yang berlangsung sampai 3 Januari 2021. Kedua-dua cawangan ini sangat dekat dengan kediaman ena dan memang ena tidak akan lepaskan peluang untuk membeli belah barang keperluan rumah di sana. Kali ini ena terjah Lulu Hypermarket di Capsquare Kuala Lumpur pula. Selalu ena pergi kat 1 Shamelin Mall sahaja.

Terpulang pada anda henda pergi cawangan yang mana satu, yang mudah dan berdekatan dengan anda. Sekiranya anda ingin beli barangan yang ada diskaun semperna jualan akhir tahun Big Bang Lulu Hypermarket, anda boleh tengok pada tag harga di sana ada dinyatakan 'Big Bang' atau anda boleh ambil katalog Big Bang yang mereka letak di setiap pintu masuk ataupun anda boleh rujuk pada senarai yang ena kongsikan di bawah ini.

Sebelum itu, anda perlu baca senarai yang ena nak tekankan dibawah ini supaya anda tidak ketinggalan informasi penting dan juga tidak mahu tersalah tarikh ya.

1) Diskaun hingga 50% majoriti jenama yang ada di Lulu Hypermarket yang berlangsung sekarang hingga 3 Januari 2021

2) Diskaun hingga 50% untuk bahagian pakaian bermula 1 Januari 2020 hingga 3 Januari 2020

3) Diskaun 35% untuk pakaian sari, punjabi dan lengha bermula 1 Januari 2020 hingga 3 Januari 2020


ANTARA JUALAN AKHIR TAHUN BIG BANG LULU HYPERMARKET

Ena tak mahulah jadi seorang sahaja yang tahu apa yang tengah diskaun sekarang di Lulu Hypermarket dan ena nak kongsikan gambar antara yang tengah dan bakal harganya tak masuk di akal. Banyak sebenarnya cuma ena tak sempat nak tunjukkan ke semuanya. Haaa, nak tahu lebih, apa lagi marilah serbu Lulu Hypermarket sekarang.


Bahagian Barang Runcit & Bahan Mentah

Bahagian ini adalah bahagian kegemaran ena sebab macam-macam nak topup barang dapur. Tambahan pula, bahagian sini banyak juga barang-barang yang tersenarai dalam Jualan Akhir Tahun Big Bang Lulu Hypermarket.

BIG BANG LULU HYPERMARKET - Hak Milik Ina Ainaa

BIG BANG LULU HYPERMARKET - Hak Milik Ina Ainaa

BIG BANG LULU HYPERMARKET - Hak Milik Ina Ainaa

BIG BANG LULU HYPERMARKET - Hak Milik Ina Ainaa


Bahagian Fesyen & Kecantikan

Haaa! Pada 1 Januari 2021 hingga 3 Januari 2021, jangan lupa serbu Lulu Hypermarket sebab bahagian pakaian dan fesyen jenama tempatan ada potongan harga semperna Big Bang ini sehingga 50%. Perrgghhh! Sekarang ni pun ada diskaun juga cuma tidak sebanyak 50%. Oleh itu, sila buat reminder di telefon bimbit anda masing-masing dan sila padatkan Lulu Hypermarket nanti. Okay?

BIG BANG LULU HYPERMARKET - Hak Milik Ina Ainaa

BIG BANG LULU HYPERMARKET - Hak Milik Ina Ainaa

BIG BANG LULU HYPERMARKET - Hak Milik Ina Ainaa

BIG BANG LULU HYPERMARKET - Hak Milik Ina Ainaa

BIG BANG LULU HYPERMARKET - Hak Milik Ina Ainaa

BIG BANG LULU HYPERMARKET - Hak Milik Ina Ainaa

BIG BANG LULU HYPERMARKET - Hak Milik Ina Ainaa


Bahagian Home Decor & Pekakas Dapur

Pelbagai jenis pekakas dapur ada jual kat Lulu Hypermarket Capsquare Kuala Lumpur ni dan salah satu bahagian yang ena suka sangat. Tambahan pula tengah ada diskaun sehingga 50%, haaa apa tunggu lagi. 

BIG BANG LULU HYPERMARKET - Hak Milik Ina Ainaa

BIG BANG LULU HYPERMARKET - Hak Milik Ina Ainaa

BIG BANG LULU HYPERMARKET - Hak Milik Ina Ainaa


Bahagian Digital

Haaa! Bahagian sini best sebab ada barang digital yang harga diskaunnya flat 50%. Perghhhh, menggugat iman ena betul. Rasa nak beli jeeee tapi memandangkan sekarang ni rumah kami dah ada semua tu, okay hold dulu la. Tunggu dah dapat banglo nanti. Hiks! InshaAllah, doakan ena dan family ena ya.

BIG BANG LULU HYPERMARKET - Hak Milik Ina Ainaa

BIG BANG LULU HYPERMARKET - Hak Milik Ina Ainaa

BIG BANG LULU HYPERMARKET - Hak Milik Ina Ainaa


Bahagian Sari

Oh my! Oh my! Ena memang geram dengan kain-kain sari kat Lulu Hypermarket ni dan dah la ada sales 35% sekarang ini. Aummmmm! Gerammm! Cantik sangat dan kebanyakkan warna kain sari kat sini berjaya menambat hati ena. Semoga dapat buat baju sari untuk Raya Aidilfitri tahun 2021. 

BIG BANG LULU HYPERMARKET - Hak Milik Ina Ainaa

BIG BANG LULU HYPERMARKET - Hak Milik Ina Ainaa

BIG BANG LULU HYPERMARKET - Hak Milik Ina Ainaa


DETAILS LULU HYPERMARKET

Itu sahaja perkongsian ena kali ini mengenai jualan akhir tahun Big Bang Lulu Hypermarket. So, jangan lepaskan peluang keemasan yang ada ni dan jangan kata hakak tak payung ye. Heee! Untuk keterangan informasi dengan lebih lanjut, anda sendiri boleh layari website atau laman social official Lulu Hypermarket dengan klik link di bawah ini sahaja ya. 

BIG BANG LULU HYPERMARKET - Hak Milik Ina Ainaa




You May Also Like

0 Comments