BUFFET RAMADHAN 2020 DI LAMAN KAYANGAN SHAH ALAM

by - Friday, March 06, 2020

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera peminat setia blog Ina Ainaa. Sekarang ni kita dah masuk bulan March, tak sampai 100 hari dah semua umat Islam di Malaysia mahupun di seluruh dunia bakal menyambut bulan Ramadhan yang mulia. 

LAMAN KAYANGAN SHAH ALAM - Hak Milik Ina Ainaa


Haaa, sebagai blogger makanan dan juga pemburu makanan ena akan kongsikan dengan anda beberapa Preview Buffet Ramadhan 2020 yang ena telah pergi. Oleh itu, anda boleh la buat rancangan nanti untuk berbuka puasa di mana nanti. Entri kali ini ena hendak kongsikan Preview Buffet Ramadhan di Laman Kayangan Shah Alam.


BUFFET RAMADHAN 2020 LAMAN KAYANGAN SHAH ALAM

Laman Kayangan Shah Alam ini merupakan tempat untuk meraikan majlis-majlis antaranya seperti majlis perkahwinan, seminar, high tea, majlis perlancaran dan macam-macam lagi. Sempena meraikan bulan Ramadhan yang mulia, pihak mereka akan mengadakan Buffet Ramadhan setiap hari dan setiap tahun.

Kemudahan yang ada di Laman Kayangan Shah Alam adalah surau bagi memudahkan kita untuk solat Maghrib atau Isyak nanti, percuma tempat letak kereta, dewan yang berpenghawa dingin, percuma Wifi dan juga ada Ghazal Musical. Oleh itu, anda boleh berbuka puasa dengan tenang dan aman.


LAMAN KAYANGAN SHAH ALAM - Hak Milik Ina Ainaa

LAMAN KAYANGAN SHAH ALAM - Hak Milik Ina Ainaa

LAMAN KAYANGAN SHAH ALAM - Hak Milik Ina Ainaa

Pada tahun ini, mereka mengadakan Buffet Ramadhan 2020 bertemakan 'Taste of Malaysia' di mana makanannya boleh dimakan oleh semua bangsa di Malaysia. Ena pun turut datang ke Preview Buffet Ramadhan 2020 di Laman Kayangan Shah Alam dan merasainya sendiri. Macam biasa ena akan share beberapa menu yang ada di situ cuma ena tidak dapat nak kongsikan semua makanan sebab terlalu banyak dan juga ena datang lewat, banyak makanan sudah habis. Membuatkan ena tak sabar hendak pergi lagi sekali ketika bulan Ramadhan nanti. Baru syokkk sebab dapat fefeeling berbuka puasa yang betul-betul. Yeayyy!

Okay sebelum ena kongsikan gambar makanan di Buffet Ramadhan 2020 Laman Kayangan Shah Alam, berikut adalah alamat lengkap untuk ke sana sekiranya anda tidak arif untuk ke Laman Kayangan.


ALAMAT:
Laman Kayangan Shah Alam
Dataran Karyawan, 
Kompleks Belia & Kebudayaan Negeri Selangor,
Seksyen 7, 
40000 Shah Alam, Selangor
(Waze: Laman Kayangan Shah Alam)



MENU BUFFET RAMADHAN 2020 LAMAN KAYANGAN SHAH ALAM

Berikut adalah makanan Buffet Ramadhan 2020 Laman Kayangan Shah Alam yang ena sempat ambil gambar.

LAMAN KAYANGAN SHAH ALAM - Hak Milik Ina Ainaa

LAMAN KAYANGAN SHAH ALAM - Hak Milik Ina Ainaa

LAMAN KAYANGAN SHAH ALAM - Hak Milik Ina Ainaa

LAMAN KAYANGAN SHAH ALAM - Hak Milik Ina Ainaa


LAMAN KAYANGAN SHAH ALAM - Hak Milik Ina Ainaa

LAMAN KAYANGAN SHAH ALAM - Hak Milik Ina Ainaa

LAMAN KAYANGAN SHAH ALAM - Hak Milik Ina Ainaa

LAMAN KAYANGAN SHAH ALAM - Hak Milik Ina Ainaa

LAMAN KAYANGAN SHAH ALAM - Hak Milik Ina Ainaa


HARGA BUFFET RAMADHAN 2020 LAMAN KAYANGAN SHAH ALAM

Sekiranya anda berminat untuk berbuka puasa di Laman Kayangan Shah Alam nanti, ena sarankan buat bayaran sekarang sebab ada harga promosi sekarang bermula sekarang hingga 24/4/2020. Jimat dan berbaloi. Sekiranya anda ingin beli ketika bulan puasa nanti pun boleh tapi harga kembali normal la. Di bawah ini ena sertakan harga normal dan harga promosi.

LAMAN KAYANGAN SHAH ALAM - Hak Milik Ina Ainaa

HARGA:
Normal
Dewasa: RM69 , Kanak-Kanak (5-12 tahun): RM39

Early Bird Promotion
Dewasa: RM59 , Kanak-Kanak (5-12 tahun): RM35



DETAILS BUFFET RAMADHAN 2020 LAMAN KAYANGAN SHAH ALAM

Sekiranya anda ingin buat sebarang tempahan atau pertanyaan, anda boleh contact terus dengan pihak pengurusan Buffet Ramadhan Laman Kayangan Shah Alam. Di bawah ini ena letakkan laman social dan juga contact number pihak mereka.

LAMAN KAYANGAN SHAH ALAM - Hak Milik Ina Ainaa


FACEBOOK:

INSTAGRAM:

WEBSITE:
03-5885 9224
011-18784681
019-2503090


You May Also Like

1 Comments

  1. bawak anak kecik okey tak kawasannya. meh follow mommy punya blog

    ReplyDelete