THE ORKED NEUFA SLING BAG MENJADI PILIHAN HATI PARA IBU

by - Friday, December 13, 2019

THE ORKED NEUFA SLING BAG MENJADI PILIHAN HATI PARA IBUAssalammualaikum dan Salam Sejahtera peminat setia blog Ina Ainaa. Walaupun dah ada anak kecil, jiwa ena masih inginkan kecantikkan dan ingin bergaya bila keluar berjalan. Pemilihan beg tangan merupakan salah satu perhiasan yang wajib ena bawa sebab nak simpan beg duit la, phone la, tisu la dan pelbagai lagi. 


THE ORKED NEUFA SLING BAG - Hak Milik Ina Ainaa

Tambahan dah ada anak ni, malas nak usung dua tiga beg. Oleh sebab itu, sejak kebelakangan ini ena  agak memilih untuk beli sling bag yang bersesuaian dengan keadaan ena sekarang. Mujur baru-baru ini ena terjumpa satu sling beg yang ena idamkan dan sudah tentu telah menjadi pilihan hati para ibu di luar sana atas sebab kelebihan yang ada pada beg tersebut. Sling bag yang berjaya tambat hati ena tersebut adalah The Orked Neufa.


NEUFA MALAYSIA

Neufa Malaysia merupakan online shopping yang menyediakan dan memudahkan kita untuk mencari serta membeli kepelbagaian sling bag yang berkualiti tinggi dengan harga mampu dimiliki. Namun begitu, setakat ini hanya The Orked Neufa sling bag sahaja yang masih available di website Neufa.My . InshaAllah akan datang sling bag Neufa bakal muncul dalam kepelbagaian jenis, saiz dan bentuk. 


THE ORKED NEUFA SLING BAG - Hak Milik Ina Ainaa

Yang pasti, ena pasti akan repeat order sebab ena dah jatuh hati dengan The Orked Neufa Sling Bag yang ena miliki baru-baru ini. Nak tahu kenapa beg tersebut telah berjaya tambat hati ena?? Jom baca luahan pendapt ena di bawah ini.


KENAPA THE ORKED NEUFA SLING BAG MENJADI PILIHAN ENA

1) Ena suka kualiti kain The Orked Neufa Sling Bag ini sebab strukturnya nampak exclusive, tebal dan tahan lama. Hal ini disebabkan kainnya diperbuat daripada Nylon berkualiti tinggi dan bahagian pemegang beg yang warna coklat tu, diperbuat daripada kulit lembu yang original. Anda kena pegang sendiri sling bag ini, baru anda tahu kualiti beg ini bukan calang-calang.


THE ORKED NEUFA SLING BAG - Hak Milik Ina Ainaa


2) Ena sengaja basahkan permukaan sling bag ini, wahhhh tak meresap pun. Air tersebut jadi berketul-ketul di atas permukaan The Orked Neufa Sling Bag. Mudah nak bersihkan, guna tisu bersih pun sudah memadai sekiranya ada kekotoran jatuh ke atas beg.


THE ORKED NEUFA SLING BAG - Hak Milik Ina Ainaa


3) Keistimewaan yang paling ena suka adalah ena boleh ukir nama ena di logo The Orked Neufa Sling Bag ini. Baru ena rasa special bila ada nama sendiri kat beg tersebut. Bukan semua jenama beg boleh ukir nama sendiri, percuma pula tu dalam setiap pembelian sling bag ini. Nak bagi hadiah kat orang tersayang pun best juga, request untuk ukir nama si penerima. Mesti si penerima suka sangat-sangat.


THE ORKED NEUFA SLING BAG - Hak Milik Ina Ainaa


4) Saiz sling beg ini agak besar tetapi bersesuai dengan badan ena yang tinggi ini. Tambahan pula, banyak pembahagi kat dalam beg ini, oleh itu ena boleh sumbat sekali harung baju anak, pampers dan barang diri sendiri juga. Ena sudah tidak perlu untuk bawa dua tiga beg kalau hendak keluar pergi jalan-jalan atau balik kampung.


THE ORKED NEUFA SLING BAG - Hak Milik Ina Ainaa


THE ORKED NEUFA SLING BAG - Hak Milik Ina Ainaa


5) Selain daripada itu, ena siap dapat warranty selama 180 hari tau untuk beg ini. Warranty pun dapat, shipping percuma pun dapat setiap pembelian The Orked Neufa Sling Bag ini. Bukan itu sahaja, beg ini diberikan sekali di dalam kotak yang exclusive, tebal dan protective. Tidak perlu risau beg tu bakal rosak atau bercalar ketika beg tersebut sampai ke tangan kita.


THE ORKED NEUFA SLING BAG - Hak Milik Ina Ainaa

THE ORKED NEUFA SLING BAG - Hak Milik Ina Ainaa


6) Tali yang untuk sangkut di bahu tu pun saiznya lebar, tidak licin dan memang rasa kukuh bila pakai. Memang selesa sangat.

THE ORKED NEUFA SLING BAG - Hak Milik Ina Ainaa


DETAILS THE ORKED NEUFA MALAYSIA

Ena sangat recommended kepada anda, terutama mereka yang ada anak kecil, untuk beli dan memiliki The Orked Neufa Sling Bag ini. Dijamin puas hati dan berbaloi sangat dengan harga sling bag ini. Apa tunggu lagi, dapatkan sekarang ada promotion untuk 1000 customer terawal. Enaberjaya menjadi antara pembeli 1000 terawal dan berjaya dapat harga diskaun untuk satu beg iaitu RM159 sahaja dari harga asal RM199. 

Ayuhhh! Rebut peluang yang ada ini sebelum terlambat.


THE ORKED NEUFA SLING BAG - Hak Milik Ina Ainaa



WEBSITE:

INSTAGRAM:

FACEBOOK:




You May Also Like

0 Comments