MAKIN CANTIK, MAKIN BERSERI AMALKAN ONIEY BEAUTY TREATMENT

by - Sunday, December 01, 2019

MAKIN CANTIK, MAKIN BERSERI AMALKAN ONIEY BEAUTY TREATMENT Assalammualaikum dan Salam Sejahtera peminat setia blog Ina Ainaa. Bila dah jadi mak mak ni, haruslah kena jaga penampilan diri cuma kena tingkatkan tahap kerajinan tu la. Yela, nak jaga anak kecil, suami dan nak jaga pula diri sendiri. Namun, semua itu boleh kita kuasai kalau pandai jaga masa. Begitu juga ena, setiap hari ena akan curi masa untuk manjakan kulit muka. Dan cakap mengenai penjagaan kulit ni, ena kali ini hendak kongsikan dengan anda mengenai dua produk skincare dari Oniey Beauty Treatment.

ONIEY BEAUTY TREATMENT - Hak Milik Ina Ainaa

Rutin penjagaan muka ena setiap hari adalah pencuci, toner, serum, pelembap dan sunscreen. Kebetulan pelembap dan serum ena dah habis, ena cuba try test pula serum dan pelembap daripada Oniey Beauty Treatment ni. Apa yang buat ena tertarik untuk cuba produk dari jenama ni sebab ena tengok feedbacknya sangat meyakinkan ena dan kawan-kawan ena yang pakai produknya pun memang cantik kulit muka mereka. Makin cantik, makin berseri amalkan Oniey Beauty Treatment.


ONIEY BEAUTY TREATMENT

Oniey Beauty Treatment merupakan hak milik orang Malaysia yang menyediakan dua jenis produk penjagaan muka iaitu Acnex Serum dan Lifting Moisturizing Cream. Kedua-dua produk ini didatangi bersama dalam satu kotak yang exclusive.


ONIEY BEAUTY TREATMENT - Hak Milik Ina Ainaa

Kelebihan yang terkandung dalam setiap produk ini menyebabkan produk Oniey Beauty Treatment disukai dan digemari oleh orang ramai. Keberkesanannya turut menjadi salah satu punca produk ini menjadi sambutan bagi pengguna di luar sana. Ena pun turut terjebak untuk cuba sendiri serum dan moisturizer daripada Oniey Beauty Treatment.

Berikut ena nak kongsikan dengan anda mengenai kelebihan bahan-bahan yang terkandung dalam Acnex Serum dan Lifting Moisturizing Cream.


KELEBIHAN ACNEX SERUM ONIEY BEAUTY TREATMENT


ONIEY BEAUTY TREATMENT - Hak Milik Ina Ainaa

Witch Hazel : Merawat jerawat, mengurangkan parut di wajah, menceriakan seri kulit wajah, mengawal kelembapan kulit dan juga mengawal pengeluaran kuantiti minyak di muka.

Niacanamed (Vitamin B) : Memperlahankan pigmentasi dan penuaan pada kulit wajah serta mengecilkan liang-liang pori yang terbuka luas.


ONIEY BEAUTY TREATMENT - Hak Milik Ina Ainaa

Extrak Mushroom : Memberi kelembapan pada kulit, membantu mengecilkan liang pori yang terbuka, menganjalkan kulit dan sekatakan tona warna kulit wajah.

Asid Glycolic : Mengembalikan seri wajah, menghaluskan struktur kulit muka, memudarkan parut jerawat yang degil dan mengawal tanda penuaan yang aktif.


LIFTING MOISTURIZING CREAM


ONIEY BEAUTY TREATMENT - Hak Milik Ina Ainaa

Extrak Bunga Matahari : Mengawal kelembapan kulit, membekalkan vitamin E, mengurangkan jerawat yang sedang aktif dan antioksida iritasi yang sangat sesuai bagi anda yang mempunyi kulit sensitif.

Extrak Orange : Membersihkan sel kulit mati, merawat luka, membantu menyembuhkan kulit yang kering, mencerahkan seri wajah dan mengecilkan liang pori.



ONIEY BEAUTY TREATMENT - Hak Milik Ina Ainaa

Extrak Apple Stemcell : Menggalakkan pertumbuhan sel yang sihat, bertindak sebagai antipenuaan, memudarkan serta mengurangkan parut jerawat dan jeragat, menghilangkan lingkaran gelap di bawah mata dan mengurangkan blackhead serta whitehead.

Extrak Biji Anggur : Memberi kelembapan yang cukup pada kulit, meningkatkan kolagen dalam kulit, mencerahkan kulit dan mengatasi kedutan pada kulit muka.


CARA ENA MENGGUNAKAN PRODUK ONIEY BEAUTY TREATMENT

Ena akan apply Acnex Serum selepas ena cuci muka dan pakai toner, baru khasiat yang ada pada Acnex Seum mudah meresap ke dalam kulit. Lepas itu, baru ena sapu muka dengan lifting moisturizing cream sebagai 'kunci'kepada semua skincare ena supaya kekal di kulit muka ena.

Setiap hari ena akan amalkan 2 kali sehari, pagi selepas mandi dan malam sebelum tidur. Cuma malam ena akan pakai mask muka terlebih dahulu la.


FEEDBACK DARIPADA ENA


ONIEY BEAUTY TREATMENT - Hak Milik Ina Ainaa

Selama ena pakai produk daripada Oniey Beauty Treatment ini, alhamdulillah tiada kesan yang negatif. Yazid pun kata muka ena makin bersih sekarang ini. Parut jerawat yang banyak dulu ni pun dah makin pudar cuma eyebag ni masih belum dapat dibedung sebab hari-hari kena berjaga malam demi anak tersayang. Hiks.

Harga sekotak Oniey Beauty Treatment ni pun mampu dimiliki. Dan sudah tentu lepas ni ena akan repeat order lagi. Jyeahhhh.


DETAILS ONIEY BEAUTY TREATMENT

Ena dah cuba sendiri, anda pula bila lagi? Anda boleh hubungi pihak Oniey Beauty Treatment sendiri untuk sebarang jual beli atau ingin mengetahui keterangan yang lebih lanjut. Ena ni sebagai pengguna dan share apa yang ena ingin kongsikan dengan anda sahaja, bukan sebagai penjual ya. Oleh itu, di bawah ini ena ada letak link untuk memudahkan anda hubungi dengan pihak mereka.

Itu sahaja perkongsian daripada ena, jangan lupa share dengan keluarga dan kawan-kawan mengenai Oniey Beauty Treatment ni ya.


ONIEY BEAUTY TREATMENT - Hak Milik Ina Ainaa


CONTACT NUMBER:
013-5927431

FACEBOOK:

INSTAGRAM:



You May Also Like

0 Comments