MERDEKA DEAL TEXAS CHICKEN MALAYSIA SEMPENA HARI MERDEKA

by - Tuesday, August 27, 2019

MERDEKA DEAL TEXAS CHICKEN MALAYSIA SEMPENA HARI MERDEKA | Assalammualaikum dan Salam Sejahtera peminat setia blog Ina Ainaa. Setiap tahun masuk bulan Ogos ena akan rasa teruja dan seronok sebab bulan ini merupakan bulan di mana ena dilahirkan pada tahun 1992. Siapa kat sini geng baby August juga? Geng la kita. Hiks.  Malah, seperti yang kita tahu, bulan Ogos juga merupakan bulan bersejarah untuk negara kita di mana Malaysia akan menyambut ulangtahun Hari Kemerdekaan yang ke 62. 


TEXAS CHICKEN MERDEKA DEALS- Hak Milik Ina Ainaa

Sempena Hari Kemerdekaan bakal tiba, mesti banyak tempat jualan atau restoran akan mengadakan promosi bermacam-macam cara. Betul tak? Berita gembira untuk anda, Texas Chicken Malaysia juga tidak ketinggalan untuk meraikan hari istimewa ini. Haaa, nak tahu apa promosi yang pihak Texas Chicken Malaysia buat, sila baca perkongsian ena ini sampai habis.

Ena dapat tahu yang Texas Chicken Malaysia mengadakan Merdeka Deal ni pun sebab baru-baru ini ena teringin sangat nak makan kat Texas Chicken. Sudah menjadi kebiasaan, sebelum pergi ke situ, ena skodeng dulu website atau media sosial rasmi Texas Chicken sebab nak tengok sekiranya ada sebarang promosi yang sedang berlangsung sekarang. 


TEXAS CHICKEN MERDEKA DEAL

TEXAS CHICKEN MERDEKA DEALS- Hak Milik Ina Ainaa
Texas Chicken Malaysia cawangan Sungai Buloh, Selangor
Merdeka Deal kali ini memberi berita gembira buat anda yang gemar dengan keenakan Ayam Goreng Texas Chicken Malaysia. Hal ini di mana anda boleh menikmati separuh harga untuk dua ketul ayam goreng perisa spicy atau original dan juga satu saiz regular minuman. Minuman dari Texas Chicken ni, bagi mereka yang tiada pengalaman lagi makan di Texas Chicken Malaysia, anda boleh refill berapa banyak kali yang anda mahu dan juga anda boleh pilih jenis minuman tanpa had limit sebab mesin airnya sudah tersedia diletakkan di luar kaunter bagi memudahkan pelanggan untuk refill sendiri.

TEXAS CHICKEN MERDEKA DEALS- Hak Milik Ina Ainaa
Dua Ketul Ayam Goreng Spicy dan Minuman (R) hanya RM6.90 (NP: RM14.90) sempena Merdeka Deal. Ena juda ada Add On 1 pc Honey-Butter Biscuit untuk RM1.60 sahaja. 


Tambahan pula, anda juga boleh tambah side dishes dengan RM1.60. Antara side dishes yang boleh dapat harga murah ketika Texas Chicken Merdeka Deal:

1) 1 pc Honey-Butter Biscuit
2) Mashed Potatoes (Regular)
3) Coleslaw (Regular)
4) Flavoured Rice

TEXAS CHICKEN MERDEKA DEALS- Hak Milik Ina Ainaa
Side dishes Coleslaw dan Mashed Potatoes hanya RM1.60 sahaja setiap satu 

TEXAS CHICKEN MERDEKA DEALS- Hak Milik Ina Ainaa
Side dish Honey-Butter Biscuit Texas Chicken Malaysia

TEXAS CHICKEN MERDEKA DEALS- Hak Milik Ina Ainaa
Side dish Flavoured Rice Texas Chicken Malaysia


Merdeka Deal hanya berlangsung ketika kita semua sedang menyambut Hari Kemerdekaan iaitu 31 / 8 / 2019 pada hari Sabtu. Oleh itu, memandangkan tengah cuti, anda boleh la belanja family, rakan-rakan atau orang yang anda saya di Texas Chicken sebab Merdeka Deal ni available di semua cawangan Texas Chicken di Malaysia. 

Jangan lepaskan peluang keemasan yang ada ini sebab sehari sahaja. Pastikan anda jangan lupa dengan tarikh dan juga tentang Texas Chicken Merdeka Deal ini. Sila buat reminder ye kalau tidak mahu lepaskan peluang keemasan ini. Ahaks.


TEXAS CHICKEN MERDEKA DEALS- Hak Milik Ina Ainaa
Orang beratur nak membeli makanan masing-masing di Texas Chicken Malaysia cawangan Sungai Buloh

TEXAS CHICKEN MERDEKA DEALS- Hak Milik Ina Ainaa
Tertunai juga tekak ni nak makan Texas Chicken Malaysia


DETAILS TEXAS CHICKEN MALAYSIA

Itu sahaja perkongsian ena kali ini. Berita yang baik macam ni ena akan kongsikan dengan anda semua supaya kita sama-sama merasai kenikmatan promosi sempena bulan kemerdekaan tahun ini. Dan anda pun jangan lupa untuk kongsikan berita yang gembira ini bersama-sama dengan orang yang anda sayang okay?

TEXAS CHICKEN MERDEKA DEALS- Hak Milik Ina Ainaa
Jangan lupa ya dapatkan Merdeka Deal pada 31/8/2019 (Sabtu)



You May Also Like

1 Comments