TAHNIAH, HAPPY BIRTHDAY ALTHEA KE 4 TAHUN

by - Sunday, July 28, 2019

TAHNIAH, HAPPY BIRTHDAY ALTHEA KE 4 TAHUN Assalammualaikum dan Salam Sejahtera peminat setia blog Ina Ainaa. Pejam celik, pejam celik dah 4 tahun ye Althea mengembang sayapnya dalam dunia online shopping ni. Rasa macam baru je lagi ena kenal Althea masa umurnya setahun jagung lagi. Anda boleh baca kat perkongsian ena tentang Happy First Birthday Althea.

BIRTHDAY ALTHEA KE 4 TAHUN - Hak Milik Ina Ainaa

Setiap tahun, setiap kali Birthday Althea, ena mesti tidak lepaskan peluang untuk menikmati promosi dan hadiah yang diadakan di laman sesawang rasmi Althea. Bukan sekadar dapat harga lebih murah ketika Birthday Althea, malah anda bakal dapat kotak Althea yang corak dan warnanya cantik-cantik serta comel-comel. Dari dulu lagi, ena memang suka dan gemar kumpul kotak-kotak Birthday Althea. Masih simpan lagi kotak Birthday Althea ketika umurnya setahun jagung. Pada tahun 2019 ni merupakan Birthday Althea ke 4 tahun dan ada beberapa barang yang ena grab sempena birthday Althea kali ini. Jom tengok apa yang ena dapat baru-baru ini.


KARNIVAL ALTHEA TURNS 4 BIRTHDAY

Kalau birthday orang, kita yang sepatutnya bagi hadiah kepada orang yang berkenaan. Tetapi untuk Birthday Althea ke 4 tahun kali ini, pembelian di laman sesawang Althea anda pula yang akan diberikan beberapa hadiah yang comel dan anda juga boleh menikmati potongan harga yang sangat berbaloi.

Ena pun dapat juga mini hadiah daripada Althea sebab ena ada buat pembelian ketika Birthday Althea ke 4 tahun ni. Ada potongan harga, mana boleh ena lepaskan peluang ini. Mini hadiah tu comel bagi ena dan sudah pasti ena simpan buat kenangan. Tahun yang akan datang, tak tahu apa lagi yang bakal Althea bagi. Heee. Okay, anda nak tahu mini hadiah yang bakal daripada Althea adalah:-


1) Althea's Limited Edition Carnival Box, Balloon, Carnival Lucky Draw Ticket

2) Althea Lollipop (Gift-With-Purchase)

3) Althea's Birthday Sales & Promos on the website


BIRTHDAY ALTHEA KE 4 TAHUN - Hak Milik Ina Ainaa
Althea Lollipop tu bukan candy yang sebenar, itu adalah Lollipop Pen. Comelkannnn.

BIRTHDAY ALTHEA KE 4 TAHUN - Hak Milik Ina Ainaa
Makin bertambah koleksi kotak Althea ena. Suka suka suka. Senang nak simpan barang.

BIRTHDAY ALTHEA KE 4 TAHUN - Hak Milik Ina Ainaa
Althea Balloon pink. I loikeee!

Malah, bagi memeriahkan lagi Birthday Althea ke 4 tahun ni, pihak mereka turut mengada dua contest di Facebook dan Instagram serta contest Althea's #FlyMeToKorea, di mana anda semua dijemput untuk sertai beramai-ramai. Apa salahnya sambil membeli di Althea, sambil tu join contest mereka yang bakal tamat pada bulan Ogos 2019. Mana tahu rezeki anda semua berpihak pada anda kali ini.

Berikut pula ada dua contest yang diadakan oleh pihak Althea:-


1) Contest on Althea's Facebook and Instagram to win shopping points

2) Althea's #FlyMeToKorea contest (A round trip + Lotte World tickets for two)

BIRTHDAY ALTHEA KE 4 TAHUN - Hak Milik Ina Ainaa

Jangan lepaskan peluang keemasan ini dan join contest ini sekarang sebelum terlambat. Ena pun dah join, anda bila lagi?? Okay sebelum tu ena nak kongsikan dengan anda semua apa yang ena beli sempena Birthday Althea ke 4 tahun ni. Ayuh!


BIRTHDAY ALTHEA KE 4 TAHUN - Hak Milik Ina Ainaa
Missha 4D Mascara dan Eyebrow brush 

BIRTHDAY ALTHEA KE 4 TAHUN - Hak Milik Ina Ainaa
Baru nak cuba pakai Liptint.

BIRTHDAY ALTHEA KE 4 TAHUN - Hak Milik Ina Ainaa
Restok Sleeping mask A'Bloom. Best mask ni, ramai yang bersependapat dengan ena

BIRTHDAY ALTHEA KE 4 TAHUN - Hak Milik Ina Ainaa
Sunscreen ena. Favourite forever. Yang lama dah nak habis, so ena restok lagi.

BIRTHDAY ALTHEA KE 4 TAHUN - Hak Milik Ina Ainaa
Skin Liar Primer, untuk menyantikkan lagi hasil make up di muka. 

BIRTHDAY ALTHEA KE 4 TAHUN - Hak Milik Ina Ainaa
3 jenis Concealer ena grab. Satu untuk tutup apa patut, satu khas untuk kening. 


DETAILS ALTHEA KOREA

Sebelum segala contest dan promosi harga tamat sempena Birthday Althea ke 4 tahun ni, jemput la terjah ke laman sesawang atau laman sosial rasmi Althea itu sendiri. Banyak lagi informasi terkini yang bakal anda ketahui di sana. Ena hanya kongsikan sekadar yang mampu sahaja di bebelan ena kali ini. Okay, dibawah ini macam biasa ena letak link direct untuk ke website atau media social rasmi Althea. Semoga dapat membantu anda. 

BIRTHDAY ALTHEA KE 4 TAHUN - Hak Milik Ina Ainaa



WEBSITE:

INSTAGRAM:

FACEBOOK:

You May Also Like

0 Comments