Sunday, May 27, 2018

LAZADA MALAYSIA | PROMOSI BAUCER BUFFET RAMADAN 2018

LAZADA MALAYSIA | PROMOSI BAUCER BUFFET RAMADAN 2018 | Siapa kat sini suka membeli belah secara online di website Lazada Malaysia? Mesti ramai kan. Ena pun tidak terkecuali, selalu juga beli barang di sana. Bukan apa, ena pilih website ini sebab senang nak berurusan. Lagipun Lazada Malaysia ini sudah dikenali dan diyakini oleh orang ramai sejak dahulu lagi. Haaaaa berita baik untuk anda, kini Lazada Malaysia sedang mengadakan promosi baucer Buffet Ramadan sehingga 40% potongan dari harga asal.



Ya Allah best betul! Mudah sekarang, nak cari tempat berbuka pun hanya di hujung jari sahaja. Mujur juga ada Lazada Malaysia ni meringankan beban kita semua. Okay, kalau ada antara anda yang sedang mencari tempat untuk iftar yang menyediakan harga berpatutan dan menyediakan pelbagai hidangan, anda boleh klik sahaja di SINI


PROMOSI BAUCER BUFFET RAMADAN LAZADA MALAYSIA

Lazada Malaysia merupakan platform untuk membeli secara online menerusi komputer riba atau telefon pintar. Anda boleh layari sahaja www.lazada.com.my atau muat turun aplikasi Lazada di telefon pintar masing-masing. Sekarang ni, anda juga boleh beli baucer Buffet Ramadan menerusi website ini juga. Banyak pilihan yang anda boleh lihat sendiri dengan hanya klik link dibawah ini.




Terdapat lebih daripada 20 baucer yang boleh anda pilih mengikut kemampuan diri masing-masing dan sekarang ini ada promosi potongan harga sehingga 40% untuk setiap pembelian baucer Buffet Ramadan di Lazada Malaysia. Sangat berbaloi bagi ena dengan makanan yang dihidangan tampak mewah dan menyelerakan. 

LAZADA MALAYSIA | PROMOSI BAUCER BUFFET RAMADAN 2018


LAZADA MALAYSIA | PROMOSI BAUCER BUFFET RAMADAN 2018


LAZADA MALAYSIA | PROMOSI BAUCER BUFFET RAMADAN 2018


Selain itu, anda boleh menikmati kesemua buffet makanan di setiap baucer yang anda beli mengikut tempat, pakej dan juga tawaran yang diberikan. Pelbagai jenis makanan dan hidangan yang disediakan seperti masakan Melayu, Arabic, masakan Barat, Asian cuisines dan banyak lagi la yang ada. Anda boleh pilih mengikut selera masing-masing. 

Kesemua promosi baucer Buffet Ramadan Lazada Malaysia ini diyakini halal dan bersih. Oleh itu, anda tidak perlu rasa ragu-ragu lagi dengan cara penyediaan setiap Buffet Ramadan yang bakal anda beli. Lagipun bukan calang-calang restoran. Tambahan pula, tukang masaknya adalah warganegara Malaysia dan mereka sangat arif dalam bab kebersihan ketika menyediakan makanan untuk berbuka ini.


CARA-CARA  UNTUK MEMBELI BAUCER BUFFET RAMADAN LAZADA MALAYSIA

Tiada perbezaan untuk membeli baucer Buffet Ramadan ini dengan membeli barangan melalui Lazada Malaysia. Cuma tiada shipping la. Okay, mari ena share sedikit bagaimana untuk membeli.

LAZADA MALAYSIA | PROMOSI BAUCER BUFFET RAMADAN 2018 - IAFoodHunter

1) Sekiranya baucer Buffet Ramadan ini pilihan anda, klik pada baucer tersebut dan akan keluar paparan seperti di atas. Okay, baca dahulu apa yang patut. Kalau dah confirm sila pilih "Quantity" anda kehendaki dan klik "Add To Chart". Kotak warna oren tu. Okay lepas dah klik, akan keluar paparan seperti dibawah ini


LAZADA MALAYSIA | PROMOSI BAUCER BUFFET RAMADAN 2018

2) Buat semakan lagi sekali. Sekiranya ingin buat sebarang ubahan, anda klik "Go To Chart". Kalau sudah mahu buat bayaran sila klik "Check Out" (Kotak Oren). Kalau belum sign in, anda boleh sign in terlebih dahulu. Kalau tiada lagi account Lazada Malaysia, anda boleh daftar terlebih dahulu. Lebih mudah jika sudah berdaftar.


LAZADA MALAYSIA | PROMOSI BAUCER BUFFET RAMADAN 2018

3) Recheck lagi sekali. Sekira ada Voucher Code boleh masukkan dalam kotak "Enter Voucher Code" dan klik "Apply". Kalau semua sudah settle, boleh klik "Proceed To Pay".


LAZADA MALAYSIA | PROMOSI BAUCER BUFFET RAMADAN 2018

4) Selepas itu, anda boleh pilih Payment Method yang mudah pada diri anda. Okay dah settle buat bayaran, anda boleh tunggu sahaja dan baca arahan seterusnya.


DETAILS LAZADA MALAYSIA

Okay ena harap bebelan ena kali ini dapat sedikit sebanyak membantu anda untuk mencari Buffet Ramadan 2018 dengan lebih mudah dan banyak pilihan. Jangan lupa untuk share dengan orang-orang yang anda sayangi tentang promosi baucer Buffet Ramadan dari Lazada Malaysia ni. Mari, cepat-cepat beli sebelum kehabisan. Bukan selalu nak dapat promosi harga sebegini. Okay? 

Sekira ada pertanyaan, anda boleh direct dengan pihak mereka. Mana tahu ada yang ingin membuat jualan buffet makanan sendiri di ruang website Lazada Malaysia. So, ena share link ke sana di bawah ini ya.


WEBSITE:

FACEBOOK: 

INSTAGRAM:





Share

Other Article

LAZADA MALAYSIA | PROMOSI BAUCER BUFFET RAMADAN 2018
4/ 5
Oleh

2 Comments

Comments
avatar
28.5.18

wah..pelbagai function Lazada ni..Bukan takat shopping..Beli bufet Ramadhan pun boleh..good job la, Lazada..

Reply
avatar
31.5.18

tak perlu susah2 nak beli baucer buffet, beli kat Lazada saja ... mudah nya.

Reply