Sunday, April 01, 2018

ELLDORA SNOW CRYSTAL | KEMBALIKAN KESERIAN PADA WAJAH

ELLDORA SNOW CRYSTAL | KEMBALIKAN KESERIAN PADA WAJAH | Nak cantik?? Nak putih?? Nak kulit berseri?? Nak tahu caranya tak? Ambil wuduq? Haaaa betul dah tu sebab tips yang itu memang tak dapat dinafikan lagi. Hiks. Namun, bagi mereka yang ada masalah jerawat, kulit kusam tu, bukan bermakna mereka tak solat dan tak pernah ambil wuduq ye. Kadang kala, kulit muka kita ni ada masanya akan jadi sangat sensitif dengan cuaca dan keadaan sekeliling seperti debu, pemakanan kita, pekerjaan kita dan emotional kita. Oleh itu, kita tak boleh nak assume orang tu muka penuh dek jerawat or kusam, dia tak pernah ambil wuduq hokai?

ELLDORA SNOW CRYSTAL | KEMBALIKAN KESERIAN PADA WAJAH

Namun di sini, ena nak share satu cara lain yang mampu menolong you all untuk kembalikan kulit muka yang banyak jerawat bernanah tu atau kulit jadi kusam tu kepada kulit muka yang lebih sihat, lebih berseri dan lebih tampak bermaya. Antaranya adalah amalkan produk Elldora Snow Crystal. Haaa, apa pula Elldora Snow Crystal ni? Kristal salji ke? Ahaks. Kalau nak tahu lebih lanjut, mari ena share serba sedikit info Elldora Snow Crystal ni kepada you all. Sila teruskan baca bebelan ena kali ini.


ELLDORA INSPIRE YOUR DESIRE

ELLDORA SNOW CRYSTAL | KEMBALIKAN KESERIAN PADA WAJAH
Elldora Snow Crystal mudah dibawa kemana sahaja

Elldora dengan slogan kata "Inspire Your Desire" diasaskan oleh Miss Elldora pada tahun 2017. Miss Elldora sentiasa membuat kajian, penyelidikan dan menyediakan produk kecantikkan dari hasil penyelidikannya untuk memastikan mereka yang mengamalkannya nanti akan dapat merealisasikan impian diri sendiri. Terutama bagi mereka yang mempunyai ada masalah kulit kusam pada muka.

Elldora Snow Crystal ini pula adalah salah satu produk Premium keluaran Elldora yang diformulasikan oleh 22 jenis bahan semulajadi yang telah terbukti bagus dan selamat untuk diamalkan oleh kita semua. Elldora Snow Crystal ini sejenis tablet kunyah yang sangat sedap dan mudah untuk diamalkan setiap hari. Terutkan hati ena, nak habiskan sehari Elldora Snow Crystal ni sebab sedap sangat, macam gula-gula. Hiks. Namun, kena ikut nasihat dan saranan yang telah dinasihatkan oleh pihak mereka.

ELLDORA SNOW CRYSTAL | KEMBALIKAN KESERIAN PADA WAJAH
Elldora Snow Crystal merupakan hak milik bumiputra
ELLDORA SNOW CRYSTAL | KEMBALIKAN KESERIAN PADA WAJAH
Di tepi botolnya ada tertakluk tarikh luput setiap satu botol Elldora Snow Crystal

Kelebihan Elldora Snow Crystal adalah produk ini dijamin selamat, bersih dan bahan yang terkandung dalam satu tablet halal untuk dimakan. Disebabkan terdapat 22 bahan semulajadi yang aktif dalam setiap satu tablet kunyah Elldora Snow Crystal ini, ianya bagus untuk mengembalikan kesihatan dalaman dan luaran kita. Kalau nak nampak sihat dari luaran, pastikan kesihatan dalaman kita terjaga juga. InshaAllah, dengan kelebihan yang ada pada Elldora Snow Cyrstal ini dapat membantu mereka yang inginkan impian tubuhan badan yang sihat.

ELLDORA SNOW CRYSTAL | KEMBALIKAN KESERIAN PADA WAJAH
Tertutup kemas dan rapi demi mengekalkan struktur dan kualiti tablet Elldora Snow Cyrstal.

ELLDORA SNOW CRYSTAL | KEMBALIKAN KESERIAN PADA WAJAH
Keistimewaan yang terdapat pada Elldora Snow Crystal

Jom lihat kelebihan yang ada pada Elldora Snow Crystal. Di bawah ni ena share poster apa fungsi serta kehabtan Elldora Snow Crystal  ini dengan model yang cun-cun. Mereka nampak berkeyakinan tinggi dan cantik pun sebab mereka pun consume tablet kunyah ini la. Auummmmm!

ELLDORA SNOW CRYSTAL | KEMBALIKAN KESERIAN PADA WAJAH
List ringkas tentang kelebihan yang bakal didapati selepas mengamalkan Elldora Snow Crystal

TESTIMONI DARIPADA ENA 

Sejak vitamin ena dah habis, ena amalkan pula Elldora Snow Crystal ni sebab ramai kata bagus. Ena ni jenis susah terjebak tau nak pakai or makan produk sebarangan tetapi entah kenapa hati ni tertarik untuk cuba try test Elldora Snow Crystal ni. Ena pun nak jadi cantik jugaa. Ingat engkorang je keeee? Hiks. Nama pun perempuan, jiwa nak cantikkan diri itu memang ada even ena ni jenis tak feminine sangat.

ELLDORA SNOW CRYSTAL | KEMBALIKAN KESERIAN PADA WAJAH
Makin berseri tak ena? Nak cantik macam ena, marilah kunyah tablet Elldora Snow Crystal ni. Ehhh! Hahahahha. Perasan pula ena ni

ELLDORA SNOW CRYSTAL | KEMBALIKAN KESERIAN PADA WAJAH
Babai jerawat! Alhamdulillah, ini salah satu menyebabkan ena jatuh hati dengan Elldora Snow Crystal

So, Alhamdulillah ena nampak keberkesanannya setelah nak dekat 4 minggu amalkan Elldora Snow Crystal ni. Jerawat ena yang mana menanah hari tu mudah kecut dan kulit yang agak burn hari tu makin pulih. Cuma tak seratus-peratus putih la sebab kulit ena ni memang jenis yang tak cerah mana. Ena tak kisah tak putih, yang ena kisah kulit kusam. Ena tak suka kulit ena jadi kusam dan tampak tak sihat. Sebab itu ena cuba try test amalkan yang ini.

Bukan ena seorang sahaja bagi positive feedback mengenai Elldora Snow Crystal ni, ramai lagi sebenarnya. Tak percaya? Mari ena share kat bawah ni.

ELLDORA SNOW CRYSTAL | KEMBALIKAN KESERIAN PADA WAJAH

ELLDORA SNOW CRYSTAL | KEMBALIKAN KESERIAN PADA WAJAH

ELLDORA SNOW CRYSTAL | KEMBALIKAN KESERIAN PADA WAJAH

ELLDORA SNOW CRYSTAL | KEMBALIKAN KESERIAN PADA WAJAH


CARA MENGGUNAKAN ELLDORA SNOW CRYSTAL

Tiada penggunaan spesifik untuk Elldora Snow Crystal ini. Hanya masuk dalam mulut dan kunyah. Mudahkan? Ahaks. Okay, arahan untuk cara ambilan setiap hari adalah:-

ELLDORA SNOW CRYSTAL | KEMBALIKAN KESERIAN PADA WAJAH
Nampak besar tablet kunyah Elldora Snow Crystal ni, tapi jangan risau sebab sedapppp! Macam gula-gula.

ELLDORA SNOW CRYSTAL | KEMBALIKAN KESERIAN PADA WAJAH
Dalam satu botol Elldora Snow Crystal, terdapat 60 tablet.

2 - 3 tablet / hari
(1 tablet pagi & 1 tablet petang)


Pesanan dari Miss Elldora. Untuk mendapat kesan yang lebih efektif dan lebih bagus, you all disarankan untuk follow nasihat-nasihat dalam poster dibawah ini. Apa yang perlu buat dan apa yang tidak digalakkan untuk makan ketika amalkan Elldora Snow Crystal ini.

ELLDORA SNOW CRYSTAL | KEMBALIKAN KESERIAN PADA WAJAH
Ikut jangan tak ikut arahan ini demi tindakbalas yang lebih efektif selepas mengamalkan Elldora Snow Crystal

ELLDORA SNOW CRYSTAL | KEMBALIKAN KESERIAN PADA WAJAH
Sangat dinasihatkan mereka yang ambil supplement minum banyak air kosong supaya tak membebankan buah pinggang. Pesanan dari owner Elldora Snow Crystal


Dan berita baik dari Miss Elldora juga, tak lama lagi Elldora Majestic Touch Treatment Foundation dan Elldora Dermalic Skincare bakal menggegarkan dipasaran tak lama lagi. Dua-dua produk ini diformulasi khas untuk kulit muka kita oleh para doktor perubatan dan ahli kimia yang bertindak dari luaran secara lebih efektif dan terjamin selamat.. Elldora Snow Crystal ini bertindak secara dari dalaman. Haaa, memang lengkap dan sesuai dengan slogan kata "Inspire Your Desire".

ELLDORA SNOW CRYSTAL | KEMBALIKAN KESERIAN PADA WAJAH
Skincare daripada keluaran Elldora

ELLDORA SNOW CRYSTAL | KEMBALIKAN KESERIAN PADA WAJAH
Foundation daripada keluaran Elldora yang boleh menyihatkan dan melindungi kulit muka

DETAILS ELLDORA SNOW CYRSTAL

Bagi you all nak cuba try test juga Elldora Snow Crystal ini, di bawah ini ena sharekan link untuk memudahkan you all berurusan sendiri dengan pihak mereka. Kalau ada lagi pertanyaan yang lebih mendalam, you all juga digalakkan untuk contact pihak Elldora sendiri. Ena bukan penjual ye. Ena just sharekan apa yang ena rasa dan juga pengalaman ena sepanjang serba sedikit sepanjang ena guna produk ini.

Itu sahaja perkongsian daripada ena. Semoga produk ini dapat membantu mengembalikan kesihatan kulit wajah you all. Haaa! Jangan lupa share ye info Elldora Snow Crystal ini pada kawan-kawan atau family you all ye. Terima kasih.

ELLDORA SNOW CRYSTAL | KEMBALIKAN KESERIAN PADA WAJAH
Ena dah cuba try test Elldora Snow Crystal ni. You all bila lagi? Hika. Grab it NOW!


NUMBER CARELINE:
019-2271077

WEBSITE:

FACEBOOK:

Share

Other Article

ELLDORA SNOW CRYSTAL | KEMBALIKAN KESERIAN PADA WAJAH
4/ 5
Oleh

9 Comments

Comments
avatar
2.4.18

Acikkk why u makin kurus niiii... Makin jelita laaa..

Reply
avatar
2.4.18

Bagus kan produk nie Ena siap boleh kecutkan jerawat selain dari mencantikkan kulit..

Reply
avatar
3.4.18

makin bertambah shegaklah ina pasniii!!

Reply
avatar
4.4.18

Ooo ini rupanya rahsia kecantikkan Ainaa.. Jelessss, hihi

Reply
avatar
6.4.18

waaa menarik..dari dulu teringn nak try supplement utk skin ni..

Reply
avatar
14.4.18

hai ain datang singgah sini dan follow awak. salam perkenalan :)
sincerely , farahain zfa

Reply
avatar
15.4.18

wow..makin cantik la nnti...

Reply
avatar
16.4.18

Wahh makin cantik lah ena lepas ni. Ena dah lah cantik, lepas makan elldora snow crystal ni comfirm cantik macam bidadari dah :)

Reply
avatar
16.4.18

wah banyk khasiat dr produk ni. perubahan before after pun nampak. thanks share produk ni. inshaAllah boleh cuba nti

Reply