Thursday, December 14, 2017

LEMONEX MALAYSIA | TERKURUS DENGAN JAYANYA

LEMONEX MALAYSIA | TERKURUS DENGAN JAYANYA | Mencari-cari produk untuk kurus yang dipercayai keberkesanannya, sudah mendapat kelulusan yang rasmi dan juga boleh dipercayai keselamatannya? Haaa, untuk perkongsian ena kali ini ena nak suggest atau bagi saranan kepada you all yang susah sangat nak kuruskan badan tu untuk cuba try test Lemonex Malaysia ni. Hal ini kerana ramai yang kata Lemonex ni bagus. Ena tengok jualannya pun mencanak-canak dan dapat sambutan yang hangat dari pembeli. Ini fakta tau bukan auta.


Nak jadi gemuk kemahen la senang, tetapi bila dah gemuk, lemak dah tepu, nak kuruskan balik memang payah. Perlu kan step-step yang konsisten dan berterusan. Antara yang ena tahu seperti jaga pemakanan yang seimbang seperti dalam piramid makanan, kurangkan kadar penambilan gula dan lemak seharian, rajin exercise atau workout setiap hari serta konsisten dan ada ketahanan diri yang kuat. Namun, perancangan untuk kurus tu selalu terbengkalai macam tu. Sama la macam si penulis entri ni. Tetambah diri ni adalah foodhunter, memang makan tu tak terjaga sangat la. Ahaks. So, sekarang ni ena macam dapat satu solution iaitu dengan amalkan Lemonex Malaysia ni. Nak tahu kelebihan Lemonex Malaysia ini, dibawah ni ena kongsikan ya.


APA ITU LEMONEX MALAYSIA?


LEMONEX MALAYSIA | TERKURUS DENGAN JAYANYA
Banyak permintaan untuk Lemonex Malaysia. Mereka dah beli, kita ni bila lagi? Ahaks

Lemonex Malaysia ini adalah sejenis minuman detox campuran premix lemon yang bagus untuk membantu kita membuang lemak-lemak tepu dan tidak bagus dalam badan . Lemonex Malaysia juga diformulasikan dengan bahan-bahan lain juga seperti Grapefruit (Limau Gedang), Lemon, Citric Acid (Vitamin C) dan Nano Sugar. Dibawah ni ena share sedikit fungsi 4 ramuan utama ni dan dari kelebihan 4 bahan ni you all boleh tahu apa keistimewaan setiap sachet Lemonex Malaysia ni. 


1) Grapefruit (Limau Gedang)

Salah satu fungsi utama mengurangkan berat badan dan menyingkirkan lemak-lemak yang berlebihan dalam tubuh badan. Apa yang ena baca, Garpefruit ini dapat mengaktifkan enzyme AMPK (Active Protein Kinase) yang menggalakkan pembakaran lemak dan meningkatkan kadar metabolisme badan yang sudah lemah. Fungsinya lebih kurang macam kita pergi exercise setiap hari


2) Lemon

Seperti yang kita tahu, kalau nak kurus je amalkan minum air lemon sebab lemon ni mempunyai keistimewaan tersendiri iaitu dapat meningkatkan kadar pencernaan dalam diri, mengurangkan kadar gula dalam badan dan mengurangkan penyimpanan lemak dalam badan. Sebab itu lemon merupakan salah satu ramuan utama dalam Lemonax Malaysia ni.


3) Citric Acid 

Citric Acid atau Vitamin C yang ini juga dapat membantu dalam process pembakaran lemak you all yang degil teramat sangat tu. Malah, Citric Acid ni dapat membantu menyihatkan organ dalaman serta luaran yang lain juga. Sambil menguruskan badan, sambil kekalkan kesihatan tubuh badan.


4) Nano Sugar

Merupakan sejenis gula halus yang bagus untuk mengekalkan kadar gula yang normal dalam badan. Badan kita ni perlukan gula juga tapi ada hadnya. Oleh sebab itu, Nano Sugar merupakan salah satu bahan utama untuk Lemonex Malaysia.


LEMONEX MALAYSIA | TERKURUS DENGAN JAYANYA
Kelebihan yang ada pada Lemonex Malaysia
LEMONEX MALAYSIA | TERKURUS DENGAN JAYANYA
Kandungan dalam minuman Lemonex Malaysia


CARA-CARA UNTUK MINUM LEMONEX MALAYSIA

- Amalkan minum satu sachet 15 minit sebelum sarapan
- Banyakkan minum air kosong / air mineral
- Kalau ada masa, pergi bersenam. Tak kerap pun, dalam 2 kali seminggu sudah memadai.
- Jangan minum manis / bergula selepas jam 7pm

AMARAN!! Kepada ibu yang mengandung atau mereka yang mempunyai sakit jantung, tidak digalakkan untuk amalkan Lemonex Malaysia. Takut mendapat komplikasi yang berbahaya nanti sekiranya minum Lemonex Malaysia ini.

LEMONEX MALAYSIA | TERKURUS DENGAN JAYANYA
Bekas bancuhan Lemonex Malaysia. Smart kannn. Ena suka.


FEEDBACK DARIPADA PEMBELI

Siapa kat sini kenal pelakon Enot? Dengar cerita Enot sekarang dah kurus berbanding dulu. Tapi memang betul pun, ena baru nampak gambar dia tadi. Ya Allah kurusnya, jeles pula ena. Rupanya dia amalkan Lemonex Malaysia ni la. Lepas tu, dia juga rajin bersenam dan rajin mengambil pemakanan yang seimbang seperti yang disarankan. Tetapi dia kan pelakon sudah tentu masanya pun terhad, sibuk dengan mencari rezeki. Sudah tentu dia ada juga terskip bersenam ke, termakan lebih ke sebab stress. So caranya nak kekalkan badan yang maintain, dia amalkan je Lemonex Malaysia ni sebab mudah nak bancuh dan nak amalkan.

Selain Enot, ramai antara kita dah mencuba Lemonex Malaysia ni. Ramai kata badan mereka banyak perubahan terutama bagi yang sedang menguruskan badan tu. Memang masyuklaaaa jualan Lemonex Malaysia ni sekarang. Ena pun teruja nak memiliki Lemonex Malaysia ni tapi nak tunggu ada rezeki lebih dan ena nak beli satu. Fuhhh! Ena pun tengah process nak kuruskan badan ni, ingat you all je keeee. Ahaks.

LEMONEX MALAYSIA | TERKURUS DENGAN JAYANYA
Lemonex Malaysia adalah salah satu rahsia Enot terkurus dengan jayanya

LEMONEX MALAYSIA | TERKURUS DENGAN JAYANYA
Wow! 9 Kilo terkurus dengan jayanya bersama Lemonex Malaysia

LEMONEX MALAYSIA | TERKURUS DENGAN JAYANYA
Wow! Ini pun sama! So apa lagi, jom terkurus dengan jayanya dengan Lemonex Malaysia


DETAILS LEMONEX MALAYSIA

Ena sekarang tengah aim Lemonex Malaysia ni sebab nampak ramai sangat yang sudah mencuba. Ena pun nak la juga. Kalau you all pun berminat juga dan dah bersedia untuk beli, you all boleh terus hubungi dengan pihak ejen yang menjual Lemonex Malaysia ni. Ena sertakan nombor telefon dibawah ni ya.


LEMONEX MALAYSIA | TERKURUS DENGAN JAYANYA

LEMONEX MALAYSIA | TERKURUS DENGAN JAYANYA

LEMONEX MALAYSIA | TERKURUS DENGAN JAYANYA

LEMONEX MALAYSIA | TERKURUS DENGAN JAYANYA

NOMBOR TELEFON
011-33408954

INSTAGRAM

WEBSITE


Share

Other Article

LEMONEX MALAYSIA | TERKURUS DENGAN JAYANYA
4/ 5
Oleh

10 Comments

Comments
avatar
14.12.17

Menarik ni....

Reply
avatar
14.12.17

wah .. nak cuba jugak la. bagi siddiq hahaha

Reply
avatar
15.12.17

menarik produk ni..

Reply
avatar
18.12.17

Ramai juga orang guna produk ni kan.. mungkin kena cuba juga ni

Reply
avatar
20.12.17

so sape yg nak kurus tu boleh laa cube produk nie..

Reply
avatar
2.1.18

Kalau smpai mcm tu test lab dia barulah kompiden skit nk try heheh...wahh enot mkn ni rupanya..heheh

Reply
avatar
4.1.18

nak cuba tapi takut lah...

Reply
avatar
26.1.18

macam best je boleh turun banyak kilo ni.

Reply
avatar
29.1.18

Bestnya Lemonex ni acik.. Mak ngan adik Kak Yong memang minum ni.. Kak Yong je belum try..

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)