Sunday, December 31, 2017

ALANA KOPI HIJAU | APA KELEBIHAN KOPI HIJAU?

ALANA KOPI HIJAU | APA KELEBIHAN KOPI HIJAU?

ALANA KOPI HIJAU | APA KELEBIHAN KOPI HIJAU | Assalammualaikum dan selamat bakal menyambut tahun baru 2018. Ni merupakan entri terakhir ena untuk tahun 2017 dan inshaAllah ena nak share sedikit dengan you all satu jenama kopi yang bagus untuk mengawal berat badan. Kopi yang ena nak share ni bukan minuman kesihatan atau detox atau jamu. Kopi ni boleh diminum macam biasa seperti kopi yang lain setiap hari tidak mengira jantina, kaum, umur dan tempat cuma kopi ini lebih sihat untuk tubuh badan kita. Nama kopi tersebut adalah Alana Kopi Hijau
More Nyummy Here

Thursday, December 14, 2017

LEMONEX MALAYSIA | TERKURUS DENGAN JAYANYA


LEMONEX MALAYSIA | TERKURUS DENGAN JAYANYA | Mencari-cari produk untuk kurus yang dipercayai keberkesanannya, sudah mendapat kelulusan yang rasmi dan juga boleh dipercayai keselamatannya? Haaa, untuk perkongsian ena kali ini ena nak suggest atau bagi saranan kepada you all yang susah sangat nak kuruskan badan tu untuk cuba try test Lemonex Malaysia ni. Hal ini kerana ramai yang kata Lemonex ni bagus. Ena tengok jualannya pun mencanak-canak dan dapat sambutan yang hangat dari pembeli. Ini fakta tau bukan auta.
More Nyummy Here