Saturday, November 11, 2017

SWEET ROYALE STEVIA | PEMANIS YANG SIHAT

SWEET ROYALE STEVIA | PEMANIS YANG SIHAT

SWEET ROYALE STEVIA | PEMANIS YANG SIHAT | Rasanya ramai dah tahu Stevia ni sebagai pengganti gula malah dikenali sebagai pemanis yang sihat. Memang terbukti stevia ni elok untuk kesihatan, orang ada kencing manis / diabetes pun boleh amalkan. Namun, berhati-hati la nak beli dipasaran sebab sekarang ni dah ada stevia yang tiruan, lepas tu jual mahal-mahal kata ianya stevia tulen... haishhhh. So, kali ini ena nak sarankan you all untuk beli jenama keluaran Pharmaniaga iaitu Sweet Royale Stevia

You all tidak perlu risau dengan ketulenan Sweet Royale Stevia dari Pharmaniaga ini yang diperbuat daripada daun Stevia Rebaudiana yang original. Ena sebelum ni memang pengguna stevia tetapi jenis yang air / kena titis dalam air minuman tu. Setitis dua titis je dah manis. Yes, kemanisan stevia ni lebih manis daripada gula biasa yang kita guna selama ni. Tetapi Sweet Royale Stevia yang ini ada  beberapa keistimewaan yang membuatkan ena rasa lebih suka menggunakannya. Antara keistimewaan dan kelebihannya, sila teruskan pembacaan you all.


KEISTIMEWAAN SWEET ROYALE STEVIA

SWEET ROYALE STEVIA | PEMANIS YANG SIHAT
Sweet Royale Stevia dengan Green Tea setiap malam

"Tastefully sweet, truly unique / Rasa manis unik sejati" merupa slogan kata untuk Sweet Royale Stevia ni membuatkan ena ingin dedahkan kepada you all kelebihan dan keistimewaannya setakat mana yang ena tahu. Berikut adalah senarai keistimewaan Sweet Royale Stevia


1) Pemanis yang sihat dan  boleh menggantikan gula biasa

2) Mempunyai kalori yang sangat rendah dan bagus untuk tubuh badan.

3) Tidak mempunyai gula tambahan, hanya stevia semata-mata.

4) Tidak pahit kerana dirumus dengan bahan yang tersendiri dan dijamin selamat

5) Diperkenalkan dalam bungkusan yang kecil dan mudah dibawa

6) Struktur serbuk seperti gula, bukan cecair

7) Halal ( Nombor pendaftaran dari JAKIM: MS 1500 : 2009, 1071-02/2017)

8) Bagus diamalkan untuk golongan yang low sugar tolerance, obesiti dan 

9) 250 - 300 lebih manis daripada gula biasa. Guna sedikit je pun dah manis.


SWEET ROYALE STEVIA | PEMANIS YANG SIHAT
Panduan untuk menggunakan Sweet Royale Stevia

SWEET ROYALE STEVIA | PEMANIS YANG SIHAT
Mudah sahaja nak larutkan Sweet Royale Stevia ni

Satu kotak Sweet Royal Stevia ini mengandungi 40 bungkus kecil stevia yang di balut dengan kertas aluminium. Kalau kena cahaya matahari, ianya tak mudah cair dan senang nak bawa pergi travel ke, pergi kerja ke, hiking ke. Lagipun, you all boleh menggunakan air sejuk mahupun panas untuk bancuh Sweet Royale Stevia ini. Mudah larut dan tidak cerewet. Selain itu, satu bungkusan seberat 2 gram sahaja.


SWEET ROYALE STEVIA | PEMANIS YANG SIHAT
Dapatkan Sweet Royale Stevia sekarang. Ada promosi. Harga sekarang ena ada sertakan kat bawah ni

Kalau you all nak beli, boleh dapatkannya di laman rasminya iaitu http://www.royalepharma.com. Sekarang ni tengah ada sales. Dapatkan sekarang. Bagi ena harganya boleh dimiliki dan berpatutan. Selain daripada website Sweet Royale Stevia, you all juga boleh dapatkannya di online shopping Lazada, Shopee dan 11Street.


HARGA:
RM17 (Purchase at store / beli secara offline)
RM15.90 ( Purchase secara online exclude postage)


Artis-artis Malaysia juga turut  memilih Sweet Royale Stevia sebagai pemanis yang sihat untuk minuman mereka. Antara artis tersebut adalah Syarifah Sakinah dan Scha Al-Yahya. Dua artis ni mesti you all kenalkan. So, mereka sudah cuba try test Sweet Royale Stevia daripada Pharmaniaga, yang kita ni bila nak mencubanya? Lai lai lai, dapatkan Sweet Royale Stevia sekarang.


SWEET ROYALE STEVIA | PEMANIS YANG SIHAT
Sharifah Sakinah beri komen positif dengan Sweet Royale Stevia

SWEET ROYALE STEVIA | PEMANIS YANG SIHAT
Scha Al-Yahya pun sudah mencuba Sweet Royale Stevia


CAWANGAN FARMASI ROYALEPHARMA

Bagi yang nak beli Sweet Royale Stevia ini secara offline, bermaksud nak beli direct di kedai, you all boleh beli di Farmasi RoyelPharma yang berhampiran dengan you all semua. Berikut adalah cawangan Farmasi RoyalePharma


Farmasi RoyalePharma Seksyen 7, Shah Alam

Farmasi RoyalePharma Quill City Mall

Farmasi RoyalePharma My Town

Farmasi RoyalePharma Vista Alam

Farmasi RoyalePharma Laguna Merbok

Farmasi RoyalePharma Bangi



DETAILS SWEET ROYALE STEVIA PHARMANIAGA


SWEET ROYALE STEVIA | PEMANIS YANG SIHAT
Ena pun dah cuba try test Sweet Royale Stevia ni, you all bila lagi?

Ena sangat sarankan kepada you all untuk memilih cara hidup yang sihat dengan potong kadar gula dalam pemakanan you all dan gantikannya dengan Sweet Royale Stevia. InshaAllah semoga perkongsian kali ini dapat membantu you all untuk mengekal tubuh badan yang sihat dan lifestyle yang lebih ceria. Cegah diri kita daripada dapat penyakit yang berbahaya seperti diabetes dan obesiti. Ayuhhh!

Bagi yang hendak ketahui informasi terkini mengenai Sweet Royale Stevia ini, you all boleh direct pada laman social mereka. Dibawah ini adalah link untuk ke sana.  


WEBSITE:

FACEBOOK:

INSTAGRAM:



Share

Other Article

SWEET ROYALE STEVIA | PEMANIS YANG SIHAT
4/ 5
Oleh

4 Comments

Comments
avatar
12.11.17

ramai pengguna suka guna stevia daripada gula biasa. stevia memang terbaik!

Reply
avatar
12.11.17

laa, murah je rupanya.

Reply
avatar
13.11.17

kena cuba juga pemanis stevia ni. banyak manfaatnya

www.maisarahsidi.com

Reply
avatar
14.11.17

Wah bestnya stevia ni dan paling penting sihat

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)