Friday, November 10, 2017

LANAFIRA | BUTIK ONLINE PAKAIAN MUSLIMAH FESYEN TERKINI


LANAFIRA | BUTIK ONLINE PAKAIAN MUSLIMAH FESYEN TERKINI | Ena merupakan seorang yang suka beli pakaian muslimah fesyen terkini yang selesa untuk dipakai, simple tetapi bergaya dan juga harga  yang mampu dimiliki serta berpatutan. Baru-baru ni, ena terjumpa satu butik online pakaian muslimah fesyen terkini yang berjaya memukaukan mata ena dan menambat hati ena untuk membeli belah di sana. Nama butik online tersebut adalah Lanafira.

Lanafira menyediakan pakai muslimah yang berkualiti tinggi dan kepelbagaian seperti blouse, palazo, dress labu (Jubah), skirt labuh dan set kebaya. Bagi mereka yang suka kumpul baju muslimah seperti ena, memang you all akan jadi rambang mata kalau mai terjah butik online pakaian muslimah Lanafira ini. Kenapa ena cakap macam tu, meh ena luahkan antara sebab butik online pakaian muslimah ini antara yang terbaik.


KEISTIMEWAAN BUTIK ONLINE PAKAIAN MUSLIMAH, LANAFIRA

1) Mudah Berurusan 

LANAFIRA | BUTIK ONLINE PAKAIAN MUSLIMAH FESYEN TERKINI
Jangan lupa daftar di Lanafira Butik Online terlebih dahulu

Website butik online pakaian muslimah Lanafira ini sangat mudah untuk di access dan senang untuk berurusan jual beli kat sana. Kalau dah biasa beli pakaian secara online, you all akan tahu bagaimana caranya. You all just daftar / sign up detail di sini dan boleh mula membeli belah pakaian muslimah di sana. 

Lagipun, butik online pakaian muslimah ini adalah daripada Malaysia. Oleh itu segala penghantaran dan transaksi duit apa semua mengguna servis Malaysia. Saiz pakaian muslimah pun mengikut ukuran populasi penduduk Malasia. 


2) Maklumat Lengkap

LANAFIRA | BUTIK ONLINE PAKAIAN MUSLIMAH FESYEN TERKINI
Saiz mengikut pakaian muslimah yang ada di Lanafira Butik Online

LANAFIRA | BUTIK ONLINE PAKAIAN MUSLIMAH FESYEN TERKINI
Maklumat yang lengkap di Lanafira Butik Online

Ena seorang yang mempunyai ketinggian yang agak tinggi (170cm) dan kalau nak beli baju labuh / palazo / skirt, memang kena pilih saiz yang betul-betul ngam dengan ena dan memerlukan detail  yang lengkap seperti kalau saiz L tu labuhnya berapa, saiz pinggang berapa pula, saiz pinggul lebar mana. Sebab malas nak repost balik bagai sekiranya tak muat. 

Namun, di butik online pakaian muslimah Lanafira ini ena tak perlu risau lagi sebab pada setiap pakaian muslimahnya sudah menyediakan maklumat yang lengkap dari segi jenis material kain, saiz dan bentuk leher.


3) Fesyen Terkini

LANAFIRA | BUTIK ONLINE PAKAIAN MUSLIMAH FESYEN TERKINI
Pelbagai fesyen yang ada di Lanafira Butik Online

Yang membuatkan ena menjadi rambang mata sebab semua pakaian kat sini cantik-cantik dan mengikut gaya fesyen terkini. Ena tengah target satu baju ni, tunggu duit lebih sikit ena nak beli terus. Dah terbayang-bayang ena gayakan baju tu dengan shawl yang cantik. Aaaauuummm. Taste ena suka baju yang simple, tetapi nampak bergaya dan kemas. So, banyaklah pakaian muslimah di Lanafira ni berjaya memukau hati ena.


4) Mesra Wudhu' 

LANAFIRA | BUTIK ONLINE PAKAIAN MUSLIMAH FESYEN TERKINI
Lanafira Butik Online menyediakan pakaian yang mesra wudhu'

Ena tengok kebanyakan pakaian kat sini mesra wudhu' di mana lengan baju tu ada zip untuk memudahkan kita buka dan tutup ketika mengambil wudhu'. Kebanyakkan baju muslimah fesyen sekarang jenis lengan macam tu. Bagi pendapat ena, pereka fesyen terkini majoriti mengambil berat juga dari segi agama ni semua.


5) Material Berkualiti

LANAFIRA | BUTIK ONLINE PAKAIAN MUSLIMAH FESYEN TERKINI
Lanafira Butik Online di dalam Utusan Malaysia

Jangan risau tentang kualiti material yang di jual pada Lanafira butik online pakaian muslimah ini. Memang tiada kompromi dan diyakini. Kalau tengok pada pembeli yang lain di Facebook dan Instagram, memang terletak elok baju tu kat badan mereka. Nampak cantik dan kemas jahitannya. Lagipun, butik online pakaian muslimah Lanafira ini pernah diperkatakan dalam surat khabar bahawa butik ini boleh dipercayai dan material baju muslimah berkualiti.


DETAILS LANAFIRA BUTIK ONLINE PAKAIAN MUSLIMAH

Itu sahaja luahan dan perkongsian daripada ena, Kepada yang sedang mencari butik online pakaian muslimah, you all boleh terjah atau membeli belah di Lanafira. You all boleh skodeng / terjah laman social rasminya yang lain seperti Facebook dan Instagram. Di bawah ni ena share link untuk ke sana. Semoga dapat membantu memudahkan urusan you all.




WEBSITE:

FACEBOOK:

INSTAGRAM:

Share

Other Article

LANAFIRA | BUTIK ONLINE PAKAIAN MUSLIMAH FESYEN TERKINI
4/ 5
Oleh

4 Comments

Comments
avatar
10.11.17

cantik2 nya baju tapi badan cam ina ok la cam akak ni tak kenaaaaa je kalau beli yg dah siap uhuuhuuu

Reply
avatar
11.11.17

terus kita klik ke website

Reply
avatar
12.11.17

cantik-cantik baju tapi mostly yang cantik out of stock..huhu

Reply
avatar
12.11.17

Cantiknya baju2 Lanafira. Suka baju yang jalur2 tu ^^

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)