Monday, November 27, 2017

GIVEAWAY NEFFOS BY IAFOODHUNTER | JOIN & MEMENANGI NEFFOS X1 LITE 2017


GIVEAWAY NEFFOS BY IAFOODHUNTER | JOIN &  MEMENANGI NEFFOS X1 LITE 2017 | Hai you all, kali ini ena nak sampaikan satu berita gembira bahawa you all berpeluang untuk memenangi telefon pintarsecara percuma daripada Neffos Malaysia dengan menyertai Giveaway yang ena lancarkan pada Fanpage Rasmi ena. Namun sebelum itu, jom berkenalan terlebih dahulu dengan Neffos X1 Lite.

Bentuk design luaran Neffos X1 Lite ini direka khas mengikut peredaran masa dan sesuai digunakan untuk semua pihak, baik lelaki mahupun perempuan. Terdapat dua warna setakat ini iaitu Gold dan Grey. Dua warna ini adalah pilihan warna yang popular dikalangan rakyat Malaysia.

Strukturnya nampak simple tetapi bertampilan kualiti dan berteknologi tinggi. Ada fingerprint sensor dan Android 7.0, Helio P10 Octa-core Processor. Smart pun smart bagi ena, nampak telefon modern gittew. Sesuai you all guna dalam gaya macam mana sekali pun. Selain itu, saiznya yang tak begitu besar dan selesa untuk di pegang atau di simpan dalam poket. Yela, bagi kaum lelaki kan suka letak telefon dalam poket kalau nak pergi mana-mana. Perempuan pun tidak kurang juga. Bagi yang nak tahu lebih detail mengenai dalaman Neffos X1 Lite ini, you all boleh rujuk pada rajah dibawah ini tentang spesifikasinya.




Details Neffos X1 Lite 
-Harga: RM499 (Telefon pintar dan berteknologi tinggi paling murah)
-Warranty 2 Tahun







Kalau you all berminat untuk memiliki Neffos X1 Lite ini, you all juga boleh dapatkannya dari Lazada untuk menikmati diskaun 10% khas untuk anda KLIK SINI dengan menggunakan promo kod yang tertera di bawah.


PROMO CODE: ILOVENEFFOS
(Valid 30/11/2017. Terhad untuk 30 orang sahaja. Grab it now!)


Untuk melayari Neffos X-Series yang lain pula, you all boleh klik link ini: https://goo.gl/EsnY4E. Pastikan you all gunakan promosi kod di atas yang sama untuk dapatkan potongan harga sebanyak 10% juga. 




Nak tahu antara spek X-series yang mana yang boleh anda pilih, di sini jadualnya







GIVEAWAY NEFFOS BY IAFOODHUNTER 

Namun begitu, berita baik untuk you all. Ena sekarang tengah buat Giveaway di Facebook seperti yang ena dah bagi tahu di atas. Dengan ini, ena nak jemput you all semua untuk join Giveaway yang ena jalankan ni terlebih dahulu. Tak kira blogger atau bukan, semua boleh join. Rugi weh kalau tak join. Dapat free free telefon pintar Neffos X1 Lite ni sekira rezeki berpihak pada you all. Siapa tak mahu dapat telefon percuma. Mari lah join. Mana tahu ada rezeki you all kat sini. 

Dibawah ni beberapa info untuk Giveaway ni. Untuk ketahui syarat-syarat penyertaan, you all boleh klik link kat di atas ni tadi. Ena ada share link syarat penyertaan.



SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1) Anda WAJIB mempunyai akaun Facebook (Terbuka kepada semua)
2) Search page: IAFOODHUNTER atau klik link : www.facebook.com/inaainaadotcom
3) WAJIB: LIKE, KOMEN dan SHARE 3 ARTIKEL berkaitan dengan 'Neffos' 
    
    a) Entri Pertama (Klik)
    b) Entri Kedua (Klik)
    c) Entri Ketiga (Klik)

4) Pastikan setting status anda kepada PUBLIC demi memudahkan kerja pemilihan pemenang
5) Untuk 'Share' entri Giveaway ini, anda WAJIB tag dua orang rakan / family anda dan sertakan slogan seperti berikut

"Saya inginkan Neffos X1 Lite kerana.....................". (Tidak kurang 10 patah perkataan)

6) Masukkan hashtag #Neffos  #Reliable  #Stylish  #TPLink  #IANeffos  dalam setiap share status anda
7) Jika sudah selesai semuanya, boleh hantar link anda pada ena: Submit Di Sini (Klik)



HADIAH PEMENANG:
Neffos X1 Lite  x 2 Pemenang

TEMPOH GIVEAWAY:
17/10/2017 (Selasa)  -  27/11/2017 (Isnin)





Share

Other Article

GIVEAWAY NEFFOS BY IAFOODHUNTER | JOIN & MEMENANGI NEFFOS X1 LITE 2017
4/ 5
Oleh

11 Comments

Comments
avatar
20.10.17

Yaya dah join. Semoga ada rezeki. Aamiin.

Reply
avatar
21.10.17

"Saya inginkan Neffos X1 Lite kerana... " tu nak kena letak kat komen fb Ina ke atau kat post yang kita share?

Reply
avatar
22.10.17

Menarik ni. Sempat lagi nak join. Tq Ena

Reply
avatar
22.10.17

Fuhh .. mesti ramai yang join giveaway ni .. all the best kepada yang join ...

Reply
avatar
24.10.17

Menarik hp neffos..murah lak tu..nak satu lah juga

Reply
avatar
26.10.17

Good luck and all the best :)

Reply
avatar
30.10.17

excited nak join...

Reply
avatar
4.11.17

Akan join nanti. Moga neffos menjadi milik saya

Reply
avatar
5.11.17

bestnya, kalau yang nak kan hp baru utk tahun baru bolehlah rebut peluang ni, akak plak mencari tab baru nih...

Reply
avatar
14.11.17

goodluck semuaaaa

Reply
avatar
16.11.17

Wow menariknya

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)