Saturday, October 28, 2017

NEFFOS X1 MAX | SKRIN FULL HD & KAMERA 13MP


NEFFOS X1 MAX | SKRIN FULL HD & KAMERA 13MP | Alhamdulillah, bersyukur sebab diberikan peluang yang baik hari ini untuk kongsikan kepada you all tentang satu smartphone yang masih baru dan masih panas di pasaran. Brand smartphone tersebut adalah Neffos dan yang ena punya Neffos X1 Max. Neffos X1 Max ini adalah keluaran dari global networking TP-Link dan ena yakin kebanyakkan antara you all sudah tahu kualiti produk-produk keluaran dari TP-Link networking ini.
More Nyummy Here

Friday, October 20, 2017

NUTOX RENEWING TREATMENT | BYE KULIT KUSAM! HELLO KULIT BERMAYA


NUTOX RENEWING TREATMENT | BYE KULIT KUSAM! HELLO KULIT BERMAYA | Majoriti kaum HAWA satu dunia mahukan kulit wajah bermaya, nampak bersih, cerah dan flawless. Betul kan? Tipulah kalau tidak benar. Ena dulu ni bolehlah kata "Alaaaa, buat apa nak muka lawa-lawa. Biar jela muka ni comot, bukan nak tunjuk kat siapa pun". Ni mindset masa zaman muda dulu. Sekarang ni, dah banyak kena basuh dengan orang yang lebih dewasa dari ena, baru lah tersedar bahawa pentingnya kena jaga kesihatan kulit wajah ni. Tak payah cantik pun tak mengapa, sihat itu lebih penting sebenarnya.
More Nyummy Here

Tuesday, October 10, 2017

AMI VITAMIN SKINCARE | BEKALKAN VITAMIN C PADA KULIT MUKA


AMI VITAMIN SKINCARE | BEKALKAN VITAMIN C PADA KULIT MUKA | Majoriti  kita ni ingin memiliki kulit muka yang cantik kan? Ena pun tidak terkecuali. Tapi asyik kejar cantikkan kulit, jangan terlupa untuk jaga kesihatan kulit muka juga. Salah satunya adalah dengan membekalkan vitamin C pada sel-sel kulit kita. Vitamin C ni adalah makanan untuk sel-sel kita supaya kekal sihat dan bermaya. Pelbagai cara yang kita boleh apply, melalui makanan, minuman dan suntik. Namun, kekadang tu susah juga nak konsisten untuk makan vitamin C or kekalkan makanan yang cukup nutrient nya. Ada hari terlupa nak makan makanan yang sihat dan ada hari teralpa nak telan vitamin C. 
More Nyummy Here