Sunday, September 24, 2017

BLOGGER | JOM SUAI KENAL SAMBIL MEMENANGI HADIAH!


BLOGGER | JOM SUAI KENAL SAMBIL MEMENANGI HADIAH! | Wahai blogger-blogger sekalian alam! Siapa yang sedang mood nak join segmen ke, giveaway ke atau tengah mood kebosanan? Haaa! Meh meh ena nak fill masa you all dengan nak ajak you all untuk join satu segmen yang dianjurkan oleh seorang blogger yang sangat peramah dan yang mai jauh dari Wilayah Labuan. Blogger tersebut ialah Sofinah Lamudin atau panggilan manjanya, Sofie. Blogger ni merangkap kakak la kepada ena sebab dia lebih tua daripada ena. Tetapi dengan kepala gila-gila dia tu membuatkan ena selesa berbual dengan dia. Kira masuk la. Hiks. Haaa! Bujang lagi ke tak, silalah berkenalan dia melalui segmen ini.

Okay, tak nak membuang masa, segmen yang dianjurkan oleh blogger Sofie ni bertajuk SEGMEN SUAI KENAL BLOGGER SELURUH MALAYSIA. Sebenarnya apa yang ena nampak, banyak kelebihan yang boleh para blogger dapat dengan menyertai segmen ini. Itu membuatkan ena terus tertarik untuk share dengan you all terutama bagi para blogger satu Malaysia ni. Dan inshaAllah ena pun nak join juga nanti. Cuma untuk entri ni, ena nak ajak you all beramai-ramai sertai segmen yang best ni.


KELEBIHAN SEGMEN SUAI KENAL BLOGGER SELURUH MALAYSIA

Antara kelebihan yang boleh didapati adalah seperti:-

1) Meningkatkan follower dan traffik blog apabila saling kenal mengenali

2) Dapat mengeratkan hubungan silaturrahim antara blogger satu Malaysia

3) Dapat mengenali blogger Sofie ni lebih mendalam. Cewaaahhh!

4) Link blogger yang menyertai akan diletakkan dalam bloglist blog Sofie sehingga December 2018. >>Klik Sini<<

5) Paling syok hadiah yang bakal dimenangi menarik-menarik weh!


HADIAH PEMENANG SEGMEN SUAI KENAL BLOGGER SELURUH MALAYSIA

Pemenang dipilih mengikut mereka yang membuat entri yang menarik dan bersungguh-sungguh untuk menyertai. Hadiah yang menarik bakal dimenangi bagi pemenang tempat pertama, kedua dan ketiga. Namun jangan risau, ada juga hadiah saguhati yan bakal dimiliki pada 5 orang blogger. Fuuuuhhh! Ramai tu. Oleh itu, silalah rebut peluang yang ada ini.


Hadiah Pertama: KAMERA AKSI


Hadiah Kedua: HEADSET


Hadiah Ketiga: MP3 + USB



P/S: Sekiranya para peserta lebih daripada 70 orang bloggers, saguhati akan diberikan pada 5 orang blogger yang bertuah. Oleh itu, mari beramai-ramai untuk join segmen ini.



Pergghhhh! Menarik kannn! Serius, semua hadia di atas tu adalah kegemaran ena. Turutkan hati nak join seorang diri, boleh menang semua. Ehhh! Hiks, gurau je. Lagipun, ena ni bukan jenis pentingkan diri sendiri. Itu sebab ena nak memeriahkan lagi segmen ini, dengan mengajak you all beramai-ramai untuk join segmen dari blogger Sofinah Lamudin.

Tarikh tamat untuk segmen ini lama lagi dan you all boleh ambil masa untuk reka ayat yang best-best dan kreatif. Mana tahu ada rezeki you all di sini. Jangan mudah putus asa, doa banyak-banyak okay? Ini juga merupakan peluang kita nak naikkan nama blog serta traffik blog kita. Amacam? Tak mahu ke?? Rugi-rugi kalau tak mahu.  



Apapun, tiada paksaan untuk sertai tetapi inilah salah satu peluang you all. Terutama newbies blogger yang tengah berusaha untuk meningkatkan blog masing-masing. Itu sahaja perkongsian daripada ena. Ena bakal menyusul untuk join, you all bila lagi? Kalau nak join, blog klik link di bawah ni



TARIKH TAMAT TEMPOH:
1 / 12 / 2017


SYARAT PENYERTAAN:




Share

Other Article

BLOGGER | JOM SUAI KENAL SAMBIL MEMENANGI HADIAH!
4/ 5
Oleh

5 Comments

Comments
avatar
24.9.17

segmen ni menarik , tp mrs pip tak sempat lagi nak mengarang ayat :)
hehe ....#afbdotmy

Reply
avatar
25.9.17

all the best..:)

Reply
avatar
25.9.17

macam menarik je ni. bolehlah join nanti. Good Luck Ena!

Reply
avatar
25.9.17

Mai pun join Ena, hihihi.
Moga ada rezeki kita, aamiiin!

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)