Sunday, September 17, 2017

CAFAEYEN ECM KUANTAN | PARA PENGGEMAR COFFEE PATUT CUBA



CAFAEYEN ECM KUANTAN | PARA PENGGEMAR COFFEE PATUT CUBA | Siapa kat sini pernah minum minuman dari jenama Cafaeyen ni? Apa pendapat you all? Ena pun baru tahu Cafaeyen ni wujud pun sebab kawan ena cuba try test minum hari tu perisa Coffee campur Green Tea. Haaa macam scary je kann, macam pelik jee rasanya kan, tapi bila dah rasa, fuhhhh sedap sebenarnya. Ena terus jatuh hati. Bagi mereka yang penggemar coffee, patut cuba try test minum coffee yang dijual kat sini.
More Nyummy Here

Thursday, September 14, 2017

PAPPARICH PAVILION | NIKMATI BREAD O CLOCK & NASI AYAM HAINAN


PAPPARICH PAVILION | NIKMATI BREAD O CLOCK & NASI AYAM HAINAN | Siapa pernah menternak lemak you all di PappaRich? Weh! Sedap kannn. Ena first time tau cuba try test makan kat situ. Serius talk, ena dah jatuh hati dengan kesedapan yang ada pada makanan yang ada di PappaRich. Mula-mula dulu ingat tak halal la, tak sedap la, mahal la, itu la ini la. Sekali dah datang memburu kat sini, Alhamdulillah, lepas ni boleh jadi pilihan ena untuk mengenyang perut kesayangan ni. Hiks.
More Nyummy Here

Wednesday, September 06, 2017

ZAKI BIJAK | PEJUANG KANSER JELAJAH BORNEO DENGAN RM1

ZAKI BIJAK | PEJUANG KANSER JELAJAH BORNEO DENGAN RM1 | Mohd Zaki Yamani Azman 28, atau nama panggilannya, Zaki Bijak telah di diagnos menghidap kanser darah atau Hodgkin Lymphoma tahap 3, ekoran bengkak di belakang leher sejak Julai 2014. Namun begitu, Zaki Bijak menanam hasrat ingin melengkapkan misi Hitch Hike ke seluruh kepulauan Borneo dengan hanya berbekalkan RM1 yang telah bermula pada 29 Ogos 2017 lalu.
More Nyummy Here