Wednesday, August 23, 2017

TRAVELOKA SEA GAMES 2017 | JOM KE BOOTH TRAVELOKA DI KL2017


TRAVELOKA SEA GAMES 2017 | JOM KE BOOTH TRAVELOKA DI KL2017 | Siapa kat sini pernah berurusan pergi melancong ke mana-mana dengan pihak Traveloka? Tak kira booked hotel ke, penerbangan ke. Haaaa, untuk pengetahuan you all, Traveloka merupakan salah satu sponsor untuk menjayakan Sukan Sea 2017 (KL2017) kali ini tau. Ena pun baru tahu ni. Excited juga bila dapat tahu, tu sebab ena nak share info  ni dengan you all. Ilmu dan informasi yang kita tahu, eloklah dikongsikan bersama, ye dok. By the way, ena pernah up pasal Traveloka ni di entri SINI tapi tak secara menyeluruh la.

Traveloka adalah Official Online Travel Partner dengan KL2017, seperti mana yang kita tahu Malaysia merupakan tuan rumah untuk Sukan Sea kali ini. Dengan rasa besar hati, Traveloka sebagai Gold Sponsor telah menyediakan hotel dan penerbangan dengan harga promosi dan perkhidmatan yang tiptop bagi mereka yang bakal atau telah menggunakan servis ketika Sukan Sea 2017 ini berlangsung. Tambahan pula, kalau you all nak tahu bahawa Traveloka ini memang dah lama dikenali sebagai salah satu online Travel di Asia Tenggara yang bagus.


TRAVELOKA LIVESTREAM KL2017



Selain itu, di page Travelok LiveStream, you all juga boleh tengok secara live KL2017 dari Stadium Bukit Jalil Malaysia. Siaran langsung dari laman social Facebook ada dan live dari Youtube pun ada. Bagi you all yang tak ada masa untuk menonton TV tu, boleh la tengok KL2017 di laman sesawang ini. Klik sahaja link dibawah ini ya.




Berita baik untuk you all juga, kalau perasan dari pagi ini ada perkataan “Contest” kat atas kanan sebelahan dengan “Home”, haaaa pihak Traveloka ada buat peraduan secara online untuk you all tau. Cuba la klik part Contest tu. nanti you all boleh baca panduan dan syarat-syarat penyertaan semua kat situ. Mudah sahaja, just teka pemenang bagi setiap Games yang bakal berlangsung di KL2017. Setiap hari tau.

Contoh boleh tengok pada gambar di bawah ini. Mudah sangat! Hadiah untuk pemenang pun sangat lumayan. Jangan laa lepaskan peluang emas ini. Yela, kalau melepas, pada tahun keberapa pula nak tunggu Traveloka buat contest sebegini lagi. Kan kan. So, apa lagi, sertai sekarang sepantas yang mungkin. Sila alert pada setiap hari. Semoga ada rezeki untuk you all. InshaAllah.


Syarat-syarat penyertaan

Antara soalan yang you all kena teka dan jawab.


Kepada mereka yang ada di Stadium Bukit Jalil, you all juga berpeluang untuk memenangi hadiah yang menarik dan best-best. Nak tahu kat mana Boothnya, you all teruskan bacaan pada entri ini.


BOOTH TRAVELOKA DI STADIUM BUKIT JALIL  (KL2017)

Kepada mereka yang berada di Stadium Bukit Jalil, you all dialu-alukan untuk datang ke Booth Traveloka di sana. You all juga berpeluang memenangi pelbagai hadiah menarik yang bernilai RM200,000 dengan menyertai peraduan-peraduan yang diadakan oleh pihak mereka di booth tersebut.

Alang-alang nak pergi sokong team negara masing-masing di sana, jom la datang sini sertai peraduan yang ada. Mana tahu ada rezeki you all kat situ. Ena kalau menetap berhampiran di sana, lama dah pergi setiap hari. Ini jauh, mampu masuk peraduan secara online la


Booth Traveloka di CarPark B, Stadium Bukit Jalil


PROMOSI PENERBANGAN & HOTEL DARI TRAVELOKA

Semperna KL2017 ini juga, Traveloka turut menyediakan harga promosi untuk penerbangan dan hotel bagi mereka yang membuat tempahan di laman sesawang mereka iaitu Traveloka Promotion Hello Malaysia , mulai sekarang hingga 31/8/2017 (Khamis).



Pastikan you all jadi member Traveloka terlebih dahulu tau dengan daftar diri you all pada website Traveloka yang ena share di bawah ini. Dari website ini juga you all boleh pilih la hotel atau penerbangan yang berpatutan bagi you all. Harga potongan sehingga 40% weh, tak mahu ke?? So, ena dah habaq mai dengan hampa semua, tak kan laa hampa nak tengok je. Bukan senang nak dapat potongan macam ni, berbaloi-baloi weh! So buat la tempahan sekarang sementara promosi masih valid.



Hotel 

Flight


Itu sahaja perkongsian sedikit daripada ena. Kalau you all nak tahu cerita lebih mendalam dan lebih meyakinkan, silalah rujuk pada laman web rasmi Traveloka. Klik je link-link yang ena share kat bawah ni. InshaAllah, semoga dapat membantu you all serba sedikit.



TRAVELOKA KL2017

TRAVELOKA HOTEL & FLIGHT

TRAVELOKA PROMOTION PAGE



Share

Other Article

TRAVELOKA SEA GAMES 2017 | JOM KE BOOTH TRAVELOKA DI KL2017
4/ 5
Oleh

9 Comments

Comments
avatar
24.8.17

hadiah dia paling best! Rugi kalau tak cuba masuk kan :)

Reply
avatar
24.8.17

Good info sis inaa

Reply
avatar
24.8.17

Good info sis inaa

Reply
avatar
24.8.17

tak sempat tengok lagi sukan sea kali ni

Reply
avatar
25.8.17

Wow byk betul acara Dan mcm2 Cara boleh menang contest dia laa

Reply
avatar
26.8.17

Comel patung rimau tu nak beli hehehehe.. kita nampak iklan Traveloka masa sukan sea..

Reply
avatar
27.8.17

teruja pula nak cuba join contest..best sangat tengok sea games kali ni..hopefully sasaran pingat emas malaysia berjaya dicapai..btw, thanks for the info..

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)