KAMPAR4RENT MENYEDIAKAN BILIK SEWA DI KAMPAR, PERAK

by - Wednesday, August 16, 2017

KAMPAR4RENT MENYEDIAKAN BILIK SEWA DI KAMPAR, PERAK | Kehidupan seorang pelajar yang merantau jauh dari kediaman sendiri memang kena berusaha mencari bilik sewa untuk tinggal sepanjang tempoh belajar. Untung la bagi mereka yang dapat tinggal di hostel dalam kampus. Bagi mereka yang kurang bernasib baik atau mereka yang suka tinggal di luar, kena kerja keras sedikit mencari rumah atau bilik sewa yang berbaloi bagi mereka.

Credit: Google

Untuk entri kali ini, ena nak kongsikan satu laman web yang menyediakan senarai sewa bilik di sekitar Kampar, Perak. Untung weh student yang belajar kat sana macam pelajar Universiti Tunku Abdul Rahman. Untung la sebab dengan adanya laman web ni, you all hanya masuk laman dan pilih tempat serta harga yang you all rasa berbaloi bagi you all. Tak percaya? Haaa, jom ena kongsikan sedikit apa yang ena tahu mengenai laman web ni.


KAMPAR4RENT.COM



Laman web tersebut diberi nama Kampar4rent yang direka khas untuk bertujuan memudahkan para pelajar mencari bilik sewa yang berpatutan di sekitar Kampar, Perak. Dari laman web ini juga, you all boleh pilih keadaan bilik yang you all kehendaki sendiri. Nak ada penghawa dingin ke, nak yang ada wifi ke. Terpulang pada diri masing-masing.

Kalau nak semua ada dan selesa, mestilah harganya pun bersesuaian dengan kualiti dan kuantitinya. Jangan risau, Kampar4rent adalah website yang boleh dipercayai dan telah ramai menggunakannya untuk mencari bilik sewa di Kampar, Perak. Di bawah ni ena tunjuk bagaimana rupa laman web bilik sewa ni. Ala-ala macam nak booked hotel gittew, tapi ni bilik sewa.




You all boleh pilih tempat, harga, masa & tarikh. Kalau nak pilih kemudahan perabot apa semua, you all boleh klik pada "Advance Filters" tu.



Ena ada usya-usya juga. Tertarik dengan satu bilik sewa ni di Taman Mahsuri Impian, Kampar. Harga bulanan RM280 sahaja tetapi full furnitures. Ada internet, ada penghawa dingin lagi. Serius macam best je. Kalau ena belajar kat sekitar sana, lama dah sewa bilik ni. Katilnya pun comel je tengok, selesa la untuk tinggal di situ. 


More Room InfoClick Here

Oleh itu ena sarankan mereka yang sedang mencari bilik sewa di Kampar, Perak tu, pilih la kat sini. Tapi ena tak pasti sudah penuh ke belum. Nak mudah, nak senang berurusan, you all boleh hubungi dengan ownernya sendiri ya. Klik je pada 'Click Here' kat atas tu ya. Ena kongsikan kat sini bagi memudahkan you all untuk mencari bilik sewa di sana. So, harap dapat membantu.

Itu sahaja perkongsian daripada ena. Kalau ada kawan-kawan atau saudara mara yang sedang mencari bilik sewa di sekitar Kampar, bolehlah sarankan mereka untuk masuk dan layari  Kampar4rent ni ya.



WEBSITE:

CONTACT NUMBER: 
0165207099 (Lim)

EMAIL:



You May Also Like

7 Comments

  1. Not bad la acik kalau bilik sewa macam ni..

    ReplyDelete
  2. wow..mewah tp murah..:)

    ReplyDelete
  3. wahhh mudah la untuk org nak cri bilik sewa kalau ke sna nnti.. :)

    ReplyDelete
  4. wah terbaik ni..senang nak cari bilik bila datang Kampar..terima kasihh

    ReplyDelete
  5. Wow class kampar Perak ada laman web untuk booking bilik bagus ni kena ada kat semua tempat...

    ReplyDelete
  6. bestnya kalau dapat bilik camni masa student dulu.
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete