Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Friday, August 18, 2017

TOYOTA ECO YOUTH (TEY) | KEMBARA JOM JIMAT ELEKTRIK


TOYOTA ECO YOUTH (TEY) | KEMBARA JOM JIMAT ELEKTRIK | Pada 27 / 7 / 2017 (Selasa), seramai 26 orang pelajar dan 3 guru pembimbing dari SMK Telok Panglima Garang (SMKTPG), Kuala Langat, Selangor telah berkunjung ke Taman Seri Medan yang terletak di Telok Panglima Garang untuk menjalankan program Kembara Jom Jimat Elektrik sempena pertandingan Toyota Eco Youth (TEY) 2017
More Nyummy Here

Wednesday, August 16, 2017

KAMPAR4RENT | LAMAN WEB BILIK SEWA DI KAMPAR, PERAK

Credit: Google
KAMPAR4RENT | LAMAN WEB BILIK SEWA DI KAMPAR, PERAK | Kehidupan seorang pelajar yang merantau jauh dari kediaman sendiri memang kena berusaha mencari bilik sewa untuk tinggal sepanjang tempoh belajar. Untung la bagi mereka yang dapat tinggal di hostel dalam kampus. Bagi mereka yang kurang bernasib baik atau mereka yang suka tinggal di luar, kena kerja keras sedikit mencari rumah atau bilik sewa yang berbaloi bagi mereka.
More Nyummy Here

Wednesday, August 02, 2017

JONLIVIA PHIRO BACK SUPPORT | MENGURANGKAN MASALAH SAKIT BELAKANG


JONLIVIA PHIRO BACK SUPPORT | MENGURANGKAN MASALAH SAKIT BELAKANG | Masa bulan puasa haritu, tetiba sakit belakang (Lower Back Pain) melanda agak kronik pada diri ena. Tak pernah lagi kena sesakit yang amat sangat macam ni. Sakit sangat sampai nak tidur pun susah, meraung-raung dan nak bangun pun sakit yang amat. Selama ni terasa juga ketidakselesaan kat belakang ni tapi cuma rasa lenguh-lenguh macam tu je la. Maybe tengah puasa juga dan alamatnya ena jadi kurang minum air. Tambahan pula, kerja keras kat hospital masa tu, ke sana ke mari berdiri je, ada angkat benda berat pula tu. Haaa! Memang belakang ena jadi tak berapa nak kuat la nak support badan ena.
More Nyummy Here