JUS LUTOX DNARS | APAKAH FEEDBACK DARIPADA ENA?

by - Tuesday, July 11, 2017


JUS LUTOX DNARS | APAKAH FEEDBACK DARIPADA ENA? |  Hari tu ena ada share mengenai pengenalan dan kelebihan Jus Lutox Dnars ni. Kalau tak sempat baca, you all boleh baca di SINI. Alhamdulillah, baru-baru ni ena diberi kesempatan ini untuk cuba try test Jus Lutox keluaran Dnars ni. Kiranya, ini minggu ketiga ena amalkan jus ini setiap hari.

Setakat ini, Alhamdulillah la, Jus Lutox ini sesuai dengan diri ena. Tak ada rasa pelik-pelik kat badan ni selepas beberapa minggu mengamalkan Jus Lutox ni, malah ena rasa lebih sihat dan bertenaga. Walaupun ena tengah bercuti, duduk kat rumah je ni, tapi ena ke sana ke mari juga buat kerja. Tapi sedikit pun ena rasa tak penat. 



Dari segi rasa Jus Lutox Dnars ini ianya tidak terlampau manis atau terlampau masam, pahit pun tidak. Sedang-sedang sahaja. Sedap! Ena suka. Kalau bagi orang lain minum pun tiada masalah sebab bagi pendapat ena semua orang boleh terima rasa jus ni macam mana. 

Ena amalkan dua kali sehari. Lepas solat Subuh sebab ena nak start dah aktiviti harian ena sampai ke petang. Lepas tu, minum sebelum tidur supaya badan kita dibekalkan nutrisi dan vitamin yang bagus-bagus ketika tidur. InshaAllah, ena sendiri dah merasai sedikit sebanyak perubahan selepas amalkannya. Yang paling penting kena konsisten la. That is the key point.




Dari segi bungkusannya ena nampak mereka sangat menitik beratkan kualiti dan kuantiti. Botol jusnya pun jenis yang kalis cahaya, dimana cahaya mata mampu membunuh zat-zat vitamin yang terkandung di dalam jus ni. Kotaknya pun tebal dan kalau beli secara online memang dijamin selamat botol kat dalamnya. Tebal kotaknya. Nice! Bukan calang-calang jus ni. Berbaloi dengan harganya

Dari segi harga, boleh tahan. Tak terlampau mahal, harga mampu dimiliki. You all boleh tengok gambar kat atas untuk ketahui harga sebotol Jus Lutox Dnars ni. Dari segi keselamatan dan kepercayaan tu, Alhamdulillah. Jus Lutox Dnars ini halal dan selamat untuk diminum tidak kira usia, jantina dan bangsa. Kalau tak percaya, sila rujuk pada gambar di atas sekali lagi ye. Hiks.



Secara overall, okay la Jus Lutox Dnars ni. Ena pun susah nak gambarkan macam mana tetapi you all boleh cuba sendiri la. Amalkan selalu setiap hari. InshaAllah, kita ikhtiar semampu mana yang kita boleh. So, kepada mereka yang teringin nak cuba juga, ena galakkan untuk membeli Jus Lutox Dnars ini. Okay?

Kepada mereka yang masih blur-blur, you all boleh terus contact pihak mereka. Di bawah ni ena bagi link mereka dan semoga dapat membantu you all untuk hubungi mereka. Itu sahaja perkongsian daripada ena. Terima kasih dan jangan lupa SHARE entri ni dengan keluarga dan kawan-kawan ye.



WEBSITE:

FACEBOOK:

WHATSAPP:
You all boleh tengok sedikit sebanyak penerangan daripada ena. Maaf buat video secara drastik dan tak berapa nak proper. Tetapi harap dapat membantu you all memberi gambaran sedikit sebanyak bagaimana Jus Lutox Dnars ni.



You May Also Like

24 Comments

  1. huiyooooo macam dah ramai je consume. ehhh nak cergas jugakkk macam enaaaa!
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  2. mesti rasa sedap ni..

    ReplyDelete
  3. Wahhhhhh! Ina pun consume Jus Lutox jugak. Bestnya! Apa yang onie suka berkenaan Jus Lutox ni ianya diperbuat dari bahan organik dan takde perasa/pewarna tambahan. Best!!!!! Semoga kesihatan kita semua terperlihara. Amin. <3

    ReplyDelete
  4. Rasa dia macam mana? Macam Cuka epal ke? Atau rasa dia macam jamu? Nampak botol tu sesuai utk dibawah travel. Kurus dan tinggi. Selit je kat luggage. Hahaha. Harap botol tak mudah bocor di sebab kan tekanan udara penerbangan. Hehe

    ReplyDelete
  5. Menarik packaging dia...

    ReplyDelete
  6. Macam menarik jer produk ni. Sebab kandungan dia dari buah-buahan dan sayur-sayuran kan ☺

    ReplyDelete
  7. Sedap kan? Boleh telah la orang kata.. ingat ke pahit atau manis. Rupa-rupanya ada masam-masam sikit.

    ReplyDelete
  8. Ramai tgok yg ambik jus ni. Mcm best je kan..nanti leh lah cuba

    ReplyDelete
  9. Sedap! Harga pun berbaloi. :D

    ReplyDelete
  10. Nie yang rasa terpanggil nak try gak - nampak rerakan dah ramai yang share

    ReplyDelete
  11. Wahh..seronok dpt minuman penambah tenaga camni..

    ReplyDelete
  12. Sedapkan jus lutox dnars ni. badan pun jd bertenaga

    ReplyDelete
  13. Rasa macam nak cuba pulak la sebab lately ni rasa penat sangat. Sampai tengah hari je dah lemau

    ReplyDelete
  14. Jom kekal cergas dengan jus lutox

    ReplyDelete
  15. erm...sedapnya jus lutox ni...

    ReplyDelete
  16. Ena comellll dalam videooooo. hahaha Bagus juga Jus Lutox ni sebab banyak khasiat, bila masam masam manis ni memang kena lah dengan tekak :D

    ReplyDelete
  17. Wah...banyak jename jus detox sekarang ni. x tau kena pilih yg mana..hihi

    ReplyDelete
  18. Waah macam menarik Jus ni.Boleh Ika beli untuk Ibu ika ni

    ReplyDelete
  19. Nasib baik rasa dia okay, ingatkan rasa dia tak sedap! Haha

    ReplyDelete
  20. best produk ni. saya pun minum jugak

    ReplyDelete
  21. mungkin kena guna secara consistent baru nampak kesan kan? dengar cerita orang pun kata bagus produk ni.

    ReplyDelete
  22. Pernah dengar jenama ini tetapi belum pernah cuba lagi, macam ok juga.

    ReplyDelete
  23. waa.. boleh tahan mahal ni.. hee~ tapi kalau berbaloi untuk kesihatan, okay la..

    ReplyDelete