Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Friday, July 28, 2017

ALTHEA | HAPPY SECOND BIRTHDAY ! CONGRATS !


ALTHEA | HAPPY SECOND BIRTHDAY ! CONGRATS ! | Wahhh! Pejam celik pejam celik dah dua tahun dah umur Althea ni. Happy Second Birthday untuk  Althea. Terima kasih #AltheaKr atas pemberian barang conteng-conteng muka sebanyak RM150 kepada ena lagi sekali. Ini second time dapat parcel yang mai nuuunnn dari Korea. Excited ngat ngat. Dah la kotaknya tak pernah tak comel. Boleh la letak barang-barang ena yang lain kat dalam tu nanti.

Untuk birthday kali ni, banyak offer yang best-best dari Althea. Dan ena juga tak nak lepaskan peluang ini. Tambahan pula, barang makeup ena pun banyak berkurangan. So, grab la apa yang patut setelah diberi rezeki yang sangat berharga ni. You all pun jangan ketinggalan untuk dapatkan offer-offer Birthday dari Althea ni juga. Antara offernya adalah: 




1) Birthday Sale

2) Birthday Freebies Giveaway

3) Limited Edition Birthday Box

4) Fly Me to Korea Contest

5) Birthday Sample Pack


Banyak lagi la, so kalau you all nak tahu boleh klik setiap nama Althea berwarna pink font Italic ni. Ena masuk website ni memang rambang mata dibuatnya. Sampai tak tahu nak beli apa dan yang mana keperluan. Harga barangannya kebanyakan murah-murah dek semperna Second Birthday Althea, membuatkan ena rasa nak grab semua benda. Fuh! Gunung pun boleh jadi rata macam ni. Ahaks.


Terma dan Syarat sila klik pada gambar


Okay kat bawah ni ena nak share dengan you all beberapa produk makeup yang ena grab di sini dan juga beberapa produk Birthday Sample Pack yang diberikan kepada ena. Banyakkk! Kalau nak tahu, moh kita tengok kat bawah ni ya?


PILIHAN PRODUK DI ALTHEA KR

Produk Yang Ena Pilih


Skin & Lab : Vitamin Toner & Mist. Digunakan untuk memberi kelembapan dan tenaga pada kulit supaya tidak mudah rosak, kering bila terkena sinaran matahari dan juga bahan kimia dari makeup yang digunakan. Ena memang nak cari mist ni dah lama dah, sebab ena ni pakai makeup juga bila perlu. Dek takut kulit rosak lepas pakai makeup, ada orang sarankan pakai mist ni. Apa lagi, ena grab la satu. More ReviewClick Here



Secret Key: Fitting Forever Lipstick. Ena bukan sejenis yang gemar pakai lipstik tobai-tobai ni sebab bagi ena tak sesuai dengan muka. Namun, ena suka sangat dengan warna lipstick yang macam ni. Warna ni diberi nama "Red Burgundy". Tu saja ambil ni satu. Buat koleksi. More Review Click Here



The Face Shop : Plum Cushion Blusher. Memandangkan blusher ena dah habis, ena pilih blusher dari The Face Shop ni. Tetapi silap pilih warna. Tak sesuai dengan warna kulit ena yang tak cerah dan tak gelap ni. Huaaaaa. Tak mengapa, sedekah pada kawan jela nanti mana kulitnya cerah dan cantik. Hiks.



Witch's Pouch: Selfie Perfect Eyebrow. Ni alat untuk conteng-conteng kening tau. Hiks. Ena dah ada eyebrow yang jenis pencil, sengaja nak cuba try test yang jenis ini pula. Best! Tak sakit kening dibuatnya. Warnanya pun pekat. Cuma ena je masih tak reti nak lukis kening. Kalau rajin je lukis hitam kan kening, kalau tak biar je bersepah macam ni. More Review : Click Here 



Aritaum: Mono Eyes 90 Smoke. Eye shadow ena yang lama dah selamat ku guna. Alang-alang, grab yang ni satu. Konon nak buat smoke eyes. Hahahahaha. Tapi best! Warna pekat betul, tak payah nak tonyoh banyak kali dah. Nice nice. More ReviewClick Here



Produk "Birthday Sample Pack"








DETAIL ALTHEA KOREA

Haaa! Apa tunggu lagi, daftarlah sekarang kat http://my.althea.kr dan grab apa yang patut di sana sementara tengah HOT SALE ni. Serius! Jangan lepaskan peluang yang berharga ni. Kalau tak, tunggu tahun depan la jawabnya. 

Kepada mereka yang ingin usya ada apa dengan Althea ni, you all boleh klik link kat bawah ni untuk ketahui lebih lanjut mengenai promosi yang ada okay? Itu sahaja perkongsian daripada ena. 



WEBSITE:

INSTAGRAM:

FACEBOOK:



Share

Other Article

ALTHEA | HAPPY SECOND BIRTHDAY ! CONGRATS !
4/ 5
Oleh

7 Comments

Comments
avatar
1.8.17

Tahniah sis....

Reply
avatar
2.8.17

Akk pun dh terjebak... Hahaha.. Sampai suami pandang2 jee... 😂

Reply
avatar
2.8.17

tertarik eye shadow smokey eyes tu.. hehehehe.. tertarik dan geram pulak bila ena kata warna dia pekat giler.. huii.. best ni.. next shopping.. heee

Reply
avatar
4.8.17

Uisss makin lawoo leeeeeee ina pasni.. hehehe..

Reply
avatar
7.8.17

Comel ina mekap .. semua brg kat althea comel2 sumpah rasa nak grab semua hahah

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)