Friday, July 28, 2017

ALTHEA | HAPPY SECOND BIRTHDAY ! CONGRATS !


ALTHEA | HAPPY SECOND BIRTHDAY ! CONGRATS ! | Wahhh! Pejam celik pejam celik dah dua tahun dah umur Althea ni. Happy Second Birthday untuk  Althea. Terima kasih #AltheaKr atas pemberian barang conteng-conteng muka sebanyak RM150 kepada ena lagi sekali. Ini second time dapat parcel yang mai nuuunnn dari Korea. Excited ngat ngat. Dah la kotaknya tak pernah tak comel. Boleh la letak barang-barang ena yang lain kat dalam tu nanti.
More Nyummy Here

Tuesday, July 11, 2017

HITZ CAFE TANJONG MALIM | MELANTAK WESTERN FOOD DI SINI


HITZ CAFE TANJONG MALIM | MELANTAK WESTERN FOOD DI SINI | Lamanya dah tak membebel pasal makanan dan tempat makan yang best-best. Sejak raya hari tu, mood nak update blog memang jatuh merundum teruk la. Harini baru ada semangat sedikit untuk berceloteh sedikit. Panaskan enjin balik. Untuk entri kali ni ena nak share dengan you all satu kedai makan yang menyediakan Western Food di area Tanjong Malim. MY HOMETOWWWNNN! Hiks. Lama juga tak memburu kat kawasan tempat tinggal ena ni tau. Yela, selama ni asyik pergi memburu di sekitar Kuantan sahaja.
More Nyummy Here

JUS LUTOX DNARS | APAKAH FEEDBACK DARIPADA ENA?


JUS LUTOX DNARS | APAKAH FEEDBACK DARIPADA ENA? |  Hari tu ena ada share mengenai pengenalan dan kelebihan Jus Lutox Dnars ni. Kalau tak sempat baca, you all boleh baca di SINI. Alhamdulillah, baru-baru ni ena diberi kesempatan ini untuk cuba try test Jus Lutox keluaran Dnars ni. Kiranya, ini minggu ketiga ena amalkan jus ini setiap hari.
More Nyummy Here