Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Monday, April 03, 2017

SZ DESIGN | KELAS BELAJAR AUTOCAD DAN 3Ds-MAX DENGAN MUDAH


SZ DESIGN | KELAS BELAJAR AUTOCAD DAN 3D-MAX DENGAN MUDAH | Ingin belajar tentang AutoCad dan 3D-Max dengan mudah dari basic hingga ke tahap professional? Tapi masa tak mengizinkan atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan seperti urusan kerja setiap hari? Haaa! You all tak perlu risau lagi kerana di Sz Design menyediakan kelas untuk belajar Autocad dan 3Ds-Max tanpa ganggu hari kerja you all.

Sesuai sangat bagi mereka yang ingin mengasah lagi ilmu dan skill dalam Autocad dan 3Ds-Max. Kelasnya hanya diadakan pada hujung minggu sahaja. "Alaaaa..penat la macam tu kalau buat hujung minggu. Tak ada masa rehat, dah la Isnin sampai Jumaat kerja atau bla bla bla..." Well, mencari ilmu adalah dikatakan salah satu jihad juga, oleh itu nak seribu daya dan tak mahu seribu dalih. Penat tu sekejap je, tapi ilmu tu berpanjangan. Dengan itu, entri kali ini ena ingin dedahkan apa kelebihan yang you all dapat sekiranya belajar Autocad dan 3Ds-Max di Sz Design


KELAS AUTOCAD DAN 3Ds-MAX 


Kelas ini atas anjuran Sz Design dan menawarkan kursus Autocad dan 3Ds-Max bagi mereka yang ingin meningkatkan nilai pendapatan dengan design sendiri atau ingin membuat plan rumah dengan lebih mudah. Pihak mereka akan membantu dan mengajar para pelajar secara one to one dari tahap yang paling basic hingga la ke tahap profesional.  

You all perlu datang ke bengkel mereka dan buat bayaran yang telah ditetapkan oleh pihak mereka. Harga bayaran tak adalah mahal sangat bagi ena dengan kualiti ilmu yang you all bakal dapat. Dibawah ni ena share tempat dan masa kelas Autocad dan 3Ds-Max ni



Tempat: Taman Seri Andalas Klang
Hari: Setiap Ahad
Masa: 9am-5pm 
P/S: Masa dan hari boleh dirunding.

Jadual Kelas:
2 hari kelas Autocad
4 hari kelas 3Ds-Max


Dengan aplikasi Autocad dan 3Ds-Max ni you all akan mengetahui apa kelebihannya dalam pelbagai jenis aspek terutama untuk berbisnes. Sebagai contoh yang bakal you all boleh dapati ketika kelas ini seperti hal bisnes pembinaan, reka bentuk, seni bina, kejuruteraan dan arkitek. Wahhh! Berbaloi ngat-ngat! Hal ini kerana kelas ini telah banyak membantu bagi para usahawan/pekerja atau kontraktor dalam memantapkan bisnes dan kerja mereka. 

Dibawah ni ena share beberapa feedback dari mereka yang telah hadir dalam kelas Autocad dan 3Ds-Max anjuran Sz Design ini.





KELEBIHAN BELAJAR AUTOCAD DAN 3Ds-MAX

Sepanjang proses pembelajaran Autocad dan 3Ds-Max ni, you all akan didedahkan dengan beberapa perkara yang penting seperti:- 

1) Kaedah asas Autocad dengan mudah bagi mereka yang tidak ketahui apa itu Autocad
2) Tools dan shortcut untuk membuat design
3) Kaedah melahirkan design yang simple, mantap dan mudah
4) Kaedah menggunakan Template dan Library untuk memudahkan dan mempercepatkan design




Kelebihan dan manfaat yang bakal you all dapat adalah seperti berikut, inshaAllah:

a) Pembelajaran tidak terhad kepada sukatan pembelajaran sahaja. Teori berdasarkan buku dan praktikal berdasarkan pengalaman

b) Pengajar mempunyai pengalaman bekerja dalam industri pelukis plan dan pereka hiasan dalaman

c) Pengajar akan memastikan pelajar yang zero knowledge akan diajar dengan lebih terperinci, teliti, praktikal dan mudah memahami

d) Sesi latihan akan diberikan untuk melihat sejauh mana pelajar untuk terima dan faham input yang disampaikan.


DETAILS KELAS AUTOCAD DAN 3Ds-MAX

Bagi mereka yang sedang pening kepala mencari design yang sesuai untuk hiasan rumah, lukisan elektrik, set lukisan lengkap untuk mendapat kelulusan Majlis dan pinjaman, dan juga perlukan pelukis plan yang bertauliah, you all juga boleh mengambil perkhidmatan Sz Design ni.






Dibawah ini ena kongsikan nombor telefon serta laman sesawang rasmi mereka. Sebarang pertanyaan dari segi harga, alamat lengkap dan segala benda yang you all ingin ketahui (Yang betul-betul serius only), you all boleh direct ke pihak mereka. Ena hanya dedahkan perkhidmatan mereka sahaja.


WEBSITE:

FACEBOOK:

INSTAGRAM:

NOMBOR TELEFON:
013 2020912



Itu sahaja daripada ena, terima kasih sudi membaca. Semoga entri ini dapat membantu you all. Jangan lupa SHARE dengan kawan-kawan you all ye.


Share

Other Article

SZ DESIGN | KELAS BELAJAR AUTOCAD DAN 3Ds-MAX DENGAN MUDAH
4/ 5
Oleh

1 Comments:

Tulis Comments
avatar
3.4.17

Bagus kelas macam ni untuk menambahkan skill diri... boleh buka peluang kerjaya dengan lebih besar lagi kalau berlainan dengan bidang kelulusan....

Reply