GREAT CREATION WEDDING PLANNER UNTUK BAKAL PENGANTIN

GREAT CREATION WEDDING PLANNER UNTUK BAKAL PENGANTIN | Sebelum terlaksananya sesuatu majlis perkahwinan itu, bakal pengantin dikehendaki dan dinasihatkan untuk berjumpa dengan wedding planner dan event planner terlebih dahulu untuk menerima khidmat nasihat daripada mereka supaya majlis you all tak jadi huru hara kelak.


Kahwin ni sekali seumur hidup, inshaAllah. Tambahan pula, nak kahwin ni memerlukan bajet yang agak besar juga. Nak tak nak, duit mesti dikeluarkan. Tetapi pastikan duit yang dikeluarkan itu memulangkan hasil yang sangat puas hati pada kita. Oleh itu, di sini ena nak share satu tempat yang menyediakan khidmat wedding dan event planning iaitu Great Creation. Meh ena share dengan you all serba sedikit mengenai Great Creation ni. Moh baca entri ni sampai habis.


GREAT CREATION THE WEDDING PLANNERGreat Creation merupakan salah satu wedding planner (Perunding Perkahwinan) dan event planner (Perancang Acara) semenjak tahun 2013 lagi. Selain itu, Great Creation bukan sahaja terlibat dengan acara-acara perkahwinan sahaja, malah acara-acara lain pun pihak mereka terlibat seperti acara majlis makan malam, malam anugerah, acara pelancaran dan hari graduasi.

Antara perkhidmatan yang ditawarkan seperti pelamin, katering, lokasi perkahwinan, busana pengantin, jurufoto dan juru video professional, kad kahwin eksklusif, tarian tradisional dan cenderahati.  Segala perkhidmatan yang diberikan, pihak Great Creation akan memastikan you all mendapat layanan dan hasil yang memuaskan hati dan bersesuaian dengan bajet masing-masing. Perkhidmatan ini beroperasi sepenuhnya di venue Shah Alam, Selangor dan seluruh kawasan Lembah Klang.

Berikut pula adalah lokasi dan dewan yang berurusan di bawah Great Creation. Ena tengok semunya tempat yang mewah-mewah dan cantik. Wahhh! Rugi kalau you all tak menerima perkhidmatan dari pihak mereka.

Laman Kayangan Shah Alam
Laman Qaseh Shah Alam
Chancellor Hall MSU
Shah Alam Convention Centre (SACC)
IDCC Shah Alam
Dewan Raja Muda Musa (DRMM) Shah Alam
Laman De'Orchid Gombak SetiaDETAILS GREAT CREATION THE WEDDING PLANNER


Kepada you all yang sedang mencari wedding planner yang bagus-bagus, tak payah buat masa lagi, pilihlah Great Creation sebagai wedding planner dan event planner you all. Ena galakkan you all untuk terus contact dengan pihak mereka untuk info lebih lanjut seperti harga, catalog dan lain-lain lagi.


Itu sahaja coretan daripada ena. Hope dapat membantu bakal-bakal pengantin di luar sana. Semoga berjaya dan permudahkan urusan perkahwinan you all.


ALAMAT:
Great Dream Creation
No 5-1, Jalan Singa J 20/J,
Seksyen 20, 
40300 Shah Alam, Selangor

MASA OPERASI:
Office Hour
9.30am-5.30pm 

CONTACT NUMBER:
+6019 2503090 
+6012 2533973

FACEBOOK:

INSTAGRAM:

WEBSITE:


Post a Comment

3 Comments

  1. Wahh acikk sambil2 tu boleh la survey pakej yg best kan...hiks...

    ReplyDelete
  2. Ahhh..suka nyer tgk gambar kawin..rasa macam ehhh best nyerrr...

    ReplyDelete
  3. pada yg nak kahwin tu nnti boleh la gunakan perkhidmatan dari great creation ni :)

    ReplyDelete