Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Saturday, April 22, 2017

MR.DAKGALBI | MASAKAN KOREA YANG BERBEZA


MR.DAKGALBI | MASAKAN KOREA YANG BERBEZA  | Siapa kat sini pernah rasa makanan Korea di Mr.Dakgalbi? Kalau pernah, jom kongsikan feedback you all kat ruang komen ena. Ena tak kisah negatif ke positif, niat ena nak jadikan entri ena ni panduan untuk orang lain. Alhamdulillah, ena dah makan dah Mr. Dakgalbi ni kat IOI City Mall Putrajaya , dan ena nak kongsikan pendapat ena sendiri mengenai tempat dan rasa makanan kat sini.
More Nyummy Here

Tuesday, April 11, 2017

SUSHI KING MALAYSIA | MENU TERBARU BERASASKAN JAPANESE CURRY


SUSHI KING MALAYSIA | MENU TERBARU BERASASKAN JAPANESE CURRY | Siapa kat sini suka sushi? Kalau suka, kita geng yeay! Hiks. Okay, baru-baru ni ena diberi peluang untuk review menu terbaru di Sushi King. Memang ena suka sangat-sangat la sebab ena ni ketagih makan sushi kat situ. Suka nasi Jepunnya sebab gebu-gebu dan tak hambar. Kepuasannya susah nak digambarkan dalam tulisan. You all kena ada kat depan ena time makan baru you all nampak kepuasan ena tu macam mana. Hiks.
More Nyummy Here

Monday, April 10, 2017

GREAT CREATION | WEDDING PLANNER UNTUK BAKAL PENGANTIN


GREAT CREATION | WEDDING PLANNER UNTUK BAKAL PENGANTIN | Sebelum terlaksananya sesuatu majlis perkahwinan itu, bakal pengantin dikehendaki dan dinasihatkan untuk berjumpa dengan wedding planner dan event planner terlebih dahulu untuk menerima khidmat nasihat daripada mereka supaya majlis you all tak jadi huru hara kelak.
More Nyummy Here

MEFA | JEMPUTAN KE PAMERAN PENGANTIN MALAYSIA EDISI KE-16


MEFA | JEMPUTAN KE PAMERAN PENGANTIN MALAYSIA EDISI KE-16 | Kepada bakal-bakal pengantin di luar sana, kali ni ena nak jemput you all semua untuk datang satu festival yang khas untuk you all untuk melihat pakej kahwin yang super duper awesome dan boleh buat you all rambang mata. Festival tersebut adalah Pameran Pengantin Malaysia / Malaysia Wedding Festival (MEFA) edisi yang ke 16.
More Nyummy Here

Friday, April 07, 2017

MEGA WEDDING MALAYSIA | 23 PASANGAN PENGANTIN DALAM SATU MAJLIS


MEGA WEDDING MALAYSIA | 23 PASANGAN PENGANTIN DALAM SATU MAJLIS | Pernah tak you all hadiri majlis perkahwinan atau lebih senang dipanggil "kenduri kahwin" yang pasangan pengantinnya lebih dari 10 pasangan? Banyakkannnn. Haaaa, kali ni ena nak share satu moment ena pergi kenduri kahwin di mana kat situ terdapat 23 pasangan pengantin. Hanya dalam SATU majlis. Fuhh! First time weh tengok majlis kahwin secara beramai-ramai ni. Syok pun ada sebab rare bagi ena. Mana taknya, ena selalu attend majlis kahwin yang raja seharinya ada sepasang je. Teruja sejenak. Hiks.
More Nyummy Here

Monday, April 03, 2017

SZ DESIGN | KELAS BELAJAR AUTOCAD DAN 3Ds-MAX DENGAN MUDAH


SZ DESIGN | KELAS BELAJAR AUTOCAD DAN 3D-MAX DENGAN MUDAH | Ingin belajar tentang AutoCad dan 3D-Max dengan mudah dari basic hingga ke tahap professional? Tapi masa tak mengizinkan atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan seperti urusan kerja setiap hari? Haaa! You all tak perlu risau lagi kerana di Sz Design menyediakan kelas untuk belajar Autocad dan 3Ds-Max tanpa ganggu hari kerja you all.
More Nyummy Here