Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Thursday, February 09, 2017

THE WEDDING HERITAGE | 5 SEBAB KAHWIN DI SINI ANTARA YANG TERBAIK


THE WEDDING HERITAGE | 5 SEBAB KAHWIN DI SINI ANTARA YANG TERBAIK | Sedang merancang untuk membina mahligai rumahtangga? Masih tercari-car pakej perkahwinan yang bagus dan berkualiti perkhidmatannya? Haaa! Entri kali ini ena nak sarankan you all untuk pilih The Wedding Heritage (TWH) sebagai salah satu pakej untuk perkahwinan you all.


Ehem, ena pun tetriba rasa nak buat majlis ena kat sini je nanti. Bukan apa. Sebab berbaloi daaannnn... haaaaa nak tahu sebab kenapa ena rasa The Wedding Heritage (TWH) adalah antara yang terbaik? Meh meh ena nak bagi tahu antara rahsia kelebihan di sini. Tapi pastikan lepas you all dah baca nanti, jangan lupa sebarkan rahsia ini dengan family atau kawan-kawan you all yang hendak mendirikan rumahtangga ye. Hiks.


THE WEDDING HERITAGE



The Wedding Heritage (TWH) dikenali sebagai banglo kahwin nombor 1 di Malaysia. Hal ini kerana TWH menawakan pakej lengkap perkahwinan di sebuah banglo yang mewah. Semua la, dari katering, pelamin, khemah dan hiasan. Lengkap satu pakej.

Untuk pengetahuan you all, TWH telah berkhidmat selama dua tahun di Malaysia dan telah membuka dua cawangan di sekita Kuala Lumpur iaitu di Ampang dan Kota Damansara.

Cawangan The Wedding Heritage

1) Villa TWH (Wedding Venue & Eventspace)
Lokasi: Taman Sri Ukay, Ampang
Muatan Orang: Terhad 500 pax
Spesifikasi Majlis:
- Birthday Party
- Product Launching
- Open House
- Berendoi & Aqiqah
- Tunang / Nikah (100 - 200px)
- Private Reception 

2) Banglo TWH (Wedding Venue)
Lokasi: Seksyen 6, Kota Damansara
Muatan Orang: Terhad 2000 pax
Spesifikasi Majlis:
- Malam Berinai
- Nikah
- Night Reception
- Day Reception
- Corporate Open House






Harga pun mampu di miliki iaitu bermula dari RM9500. Ikutlah bajet masing-masing nak banyak mana. Yang pasti, pihak TWH mampu memberikan suasana majlis yang berkualiti mengikut bajet yang diberikan.

Tapiiii! Sekarang ni tengah ada promosi tauuu! 20 ORANG TERAWAL BUAT TEMPAHAN AKAN MENDAPAT REBAT RM500 dengan menggunakan kod promosi 'BOOKING BLOGGER'. Valid hingga bulan 3. Apa lagi, Cepat! Cepat buat tempahan sekarang!


5 SEBAB KAHWIN DI SINI ANTARA YANG TERBAIK

1) Fleksibel
Sangat berbeza dengan kat dewan sebab kat sini you all boleh buat macam buat kenduri kat rumah je. Di samping itu, pihak TWH akan beri masa yang banyak untuk you all, tambah-tambah selepas majlis dilangsungkan. Dengan itu, bagi para tetamu yang nak merehatkan diri terlebih dahulu di situ pun boleh setelah selesainya majlis.

Para pengantin siap boleh pilih design dan custom dengan mengikut bajet masing-masing. Namun, para pengantin dikehendaki membayar deposit sebanyak RM2500 terlebih dahulu. Mereka juga diberi masa dan ruang selama 3 bulan sebelum majlis perkahwinan berlangsung untuk selesaikan segala bajet yang dikehendaki. Lepas tu baru boleh buat bayaran susulan.

Tambahan pula, you all boleh menambah street food yang dikehendaki seperti kambing golek ke, apam balik ke, pisang goreng cheese ke, ABC, aiskrim dan lain-lain lagi sebagai menu sampingan demi menaikkan lagi seri keceriaan majlis perkahwinan masing-masing. You all juga boleh menolak mana-mana item yang tidak diingini dan yang pasti bayaran pun makin berkurang. Hiks.




2) Keselesaan
Kat sini juga terdapat bilik-bilik untuk solat, persiapan pengantin, bilik rehat tetamu, tandas dan ruang tamu untuk keluarga. Bagi yang nak menyusu anak pun ada dan malah sangat selesa. Orang-orang tua yang kepenatan pun boleh rehat di situ seketika. Untuk pengetahuan you all, kepada yang tempah cawangan banglo di Kota Damansara, di sana juga ada menyediakan penginapan homestay 2 hari 1 malam. So, bolehlah saudara mara yang datang dari jauh stay kat situ.

Bahagian dalamnya juga tersedia barangan dan kelengkapan diri seperti kat hotel tuuu. Antaranya seperti sterika, pemanas air, tuala, kelengkapan mandian, tilam dan bantal.



3) Kualiti
You all tidak perlu risau dengan kualiti dan perkhidmatan yang bakal diberikan oleh pihak TWH. Hal ini kerana semua vendor dan panel yang di bawah TWH sudah berpengalaman selama 20 tahun. Selain itu, setiap tempahan pelanggan akan diuruskan oleh 'senior wedding planner' yang dilantik khas untuk menjadi 'floor manager' pada hari majlis dijalankan.

Tambahan pula, pihak mereka tidak kedekut untuk memberikan idea-idea yang terbaru mengikut trend terkini kepada para pengantin. Servis RELA secara percuma juga disediakan bagi mengawal lalu lintas dan juga membantu mencari parking. Bestkannnn!!???





4) Kahwin Cuci Tangan
Antara sebab ramai yang memilih pakej perkahwinan kat sini adalah segala urusan persiapan akan mereka urusan. You all just cuci tangan sahaja. Bagi pihak pengantin yang tiada masa terluang atau sibuk dengan hal kerja, you all tak perlu risau lagi. Settle segala bayaran, pasti dan mesti, settle la segala persiapan. Dengan itu, you all tak perlu bertungkus lumus, berpenat lelah untuk menyiapkan majlis perkahwinan you all. Berbaloi! Baloi! Hiks

5) Bidan Terjun
Last minit baru nak merancangan plan perkahwinan atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan? Haaaa! You all jangan risau. Dengan adanya TWH, walaupun hanya dua minggu je lagi majlis perkahwinan akan berlangsung, pihak TWH mampu memberikan khidmat yang sangat terbaik dan berkualiti. So, you all boleh terus berurusan dengan pihak mereka.






DETAILS THE WEDDING HERITAGE

Haaaa! Dah tahu segala kelebihannya yang ada dengan The Wedding Heritage (TWH)? So apa lagi, mai mai la buat tempahan sekarang. Kepada mereka yang rasa nak buat tempahan, you all boleh terus hubungi dengan pihak mereka ya. Nanti ena share nombor telefon apa semua kat bawah ni. Semoga ianya dapat membantu you all. Semoga dipermudahakn urusan masing-masing.

Itu sahaja perkongsiannya. Terima kasih sebab sudi membaca.


NOMBOR TELEFON:
013-5225952 (Irfan)
019-5037476 (Waida)
016-5629394 (Asyraf)

FACEBOOK:

INSTAGRAM:

WEBSITE:



HASHTAG:
#TheWeddingHeritage  #PakejKahwinLengkap  #BangloKahwinNo1

KOD PROMOSI:
Booking Blogger 
(20 orang terawal. Valid hingga March 2017)




Share

Other Article

THE WEDDING HERITAGE | 5 SEBAB KAHWIN DI SINI ANTARA YANG TERBAIK
4/ 5
Oleh

8 Comments

Tulis Comments
avatar
9.2.17

Tunggu turn ina taman zaman bujang nii.. hehehee..

Reply
avatar
9.2.17

cantikla gambar kawin sekarang.. baju cantik2.. kalo zaman anjang dulu yarabbi macam dr zaman purba hahahha

Reply
avatar
12.2.17

ena..esok2 kahwin bt kat sini.. tempat pun cantik

Reply
avatar
13.2.17

harga serendah Rm9500, murah tu

Reply
avatar
14.2.17

Memang nampak ekslusif kahwin kat sini.

-Diari Mommy Muhaimin-

Reply
avatar
16.2.17

Hi.. Entri ni memang sesuai untuk siapa2 yang nak kahwin ni.. Benda2 mcm ni kena plan awal kan.. Kalau nak kahwin 6 bulan lagi pun, dah kena fikir.. Hehe.. :)

www.erazfadli.com

Reply
avatar
16.2.17

Wahhh..cntikk..ala-ala dlm taman

Reply