Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Wednesday, February 22, 2017

PORTAL PERKAHWINAN | KENAPA MESTI PORTAL PROJEK KAHWIN?


PORTAL PERKAHWINAN | KENAPA MESTI PROJEK KAHWIN? | Haishhh lately ni memang suka usya-usya bajet pakej perkahwinan yang ada kat mana-mana website menyediakan khidmat tersebut. Sampai tak tahu nak pilih yang mana. Well, bukan senang nak memastikan sesuatu majlis perkahwinan tu berjalan dengan lancar, macam-macam nak kena fikir. Kalau kurang bernasib baik, terpilih pula pakej perkahwinan yang tidak mendatangkan hasil yang memuaskan, ada yang lari last minit dan ada yang buat kerja cincai boncai jee. For sure sakit hatikan bila jadi macam ni, minta dijauhkan laa.

Oleh itu, bukan untuk diri ena je, untuk diri you all yang sedang mencari pakej perkahwinan yang boleh dipercayai, so kali ni ena nak sharekan kepada you all satu portal di mana menyediakan pakej-pakej-pakej perkahwinan yang mampu membantu para bakal pengantin untuk menguruskan hari kebahagiaan mereka. Bukan sahaja membantu, malah memberikan khidmat yang cukup memuaskan hati. Portal tersebut adalah Projekkahwin.com.





KENAPA MESTI PROJEK KAHWIN?

Haa! Kenapa mesti pilih kat portal pakej perkahwinan yang ini? Meh sini ena nak bagi sendikit info untuk yakinkan you all menerima perkhidmatan dari portal ini. Baca jangan tak baca. Apapun ena berharap entri ni dapat membantu mereka yang sedang mencari pakej perkahwinan yang terbaik untuk majlis masing-masing.



1) Memudahkan Bakal Pengantin Mencari Pakej Perkahwinan

Portal Projek Kahwin ini menyediakan pakej-pakej perkahwinan yang berdekatan dengan para pengantin di luar sana. Dengan itu, you all hanya search pakej perkahwinan mengikut negeri dan tempat tinggal atau tempat majlis yang bakal berlangsung. Nanti keluarlah senarai-senarai perkhidmatan pakej perkahwinan yang ada antaranya seperti wedding planner, katering, juru foto, solekan, pakej bulan madu, dewan, hotel dan sebagainya lagi. Jimat kannnn??! Mestilah menjimatkan masa dan tenaga.




2) Membantu Pengusaha Bumiputra

Portal ini juga secara tak langsung membantu dan mengembangkan sayap para peniaga bumiputra dalam sektor perkahwinan ni ke serata Malaysia malah ke luar negara pun ada. Memang susah nak jumpa website yang mengumpulkan semua pakej-pakej bumiputra yang ada kat Malaysia ni. So, portal ini membantu kedua-dua belah pihak, pembeli dan penjual.




3) Mesra Pengguna

Portal ini you all boleh tengok menggunakan smartphone masing-masing, iphone ke, samsung ke, oppo ke dan lain-lain lagi. Selain itu, melalui portal Projek Kahwin you all boleh tahu maklumat secara detail mengenai setiap vendor perkahwinan yang ada. So, you all tak perlu risau atau pepening nak mencari nanti. Kat situ dah tujuk logo syarikat, media social, nombor telefon dan portfolio mereka. You all just terus hubungi pihak syarikat yang you all berminat. Mudah kan??





Masa akan datang juga, apps untuk Projek Kahwin  juga bakal dilahirkan tak lama lagi. So, lagi mudah lah kerja kita. Bersyukur kita diketemukan dengan portal ni. Kalau tak, jenuh la juga nak ke sana ke mari cari tempat-tempat yang menyediakan pakej perkahwinan.


DETAILS PORTAL PROJEK KAHWIN

Kepada yang ingin tinjau atau usya laman portal ini, you all boleh klik link yang ena share kat bawah ni. Itu sahaja perkongsian dari ena, semoga dapat membantu. Terima kasih! Haaa!!! Jangan lupa SHAREE tau! Sayang my readers


FACEBOOK:

INSTAGRAM:

WEBSITE:


Share

Other Article

PORTAL PERKAHWINAN | KENAPA MESTI PORTAL PROJEK KAHWIN?
4/ 5
Oleh