Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Saturday, January 07, 2017

SHOPBACK MALAYSIA | PULANGAN TUNAI SEBANYAK 30% ATAS PEMBELIAN ONLINE


SHOPBACK MALAYSIA | PULANGAN TUNAI SEBANYAK 30% ATAS PEMBELIAN ONLINE | Haaa, mesti suka lettew bagi penggemar online shopping lepas baca tajuk entri ena ni. Lepas buat pembelian secara online, dapat pula 30 % pulangan tunai / cashback. Tapi yang pasti, you all kena buat pembelian melalui laman web ni iaitu ShopBack. Dan yang pasti lagi, bukan sewenang-wenangnya you all dapat cashback macam tu je. Hiks.


Ena first time dengar website ni, selalunya kalau ena nak beli secara online, ena direct je ke websitenya. Lepas baca info dan godek-godek website ShopBack ni, baru ena tahu apa sedikit sebanyak info mengenai website ni. So, jom ena share serba sedikit berkenaan website ni kepada you all.


SHOPBACK MALAYSIA

ShopBack ni, bagi kefahaman ena la tau, adalah merupakan website pengantaraan dengan website-website online shop yang dikenali seperti Hotels.comAir AsiaEmiratesPhotobook dan banyak la lagi. You all boleh pilih category mana yang you all nak, fashion, dining, health & beauty. Dan setiap category tu korang boleh pilihlah outlet online mana yang you all nak.

Nak pilih category, klik kat bahagian sederet dengan 'Popular' tu

Ena click bahagian 'Fashion'. Cuci mata sat, mana yang berkenan. Hiks. So, ini adalah antara senarai jenama yang ada. Banyak lagi sebenarnya. You all scroll la sendiri

Contoh, macam ena ni memang pengguna skincare Clinelle. So ena klik bahagian Clinelle dan follow je step yang disuruh. Lepas tu, boleh dah ena beli pencuci muka ena kat situ je, terus dari bilik sendiri lagi. Ahaks.


Ena pilih jenama outlet 'Clinelle'. You all follow je step yang diberikan seperti gambar di atas. Pepandai la cari. Hiks

Tadaaaa! Dah settle apa semua, nanti you all di direct kan ke website sebenar sesuatu jenama tu. Macam ena tadi click outlet Clinelle, so dia keluar kat website Clinelle. Dah boleh nyoping memasing.



Ini merupakan sedikit info yang ena dapat la. ShopBack ini adalah salah satu tempat membeli belah serba baru secara online di Asia Tenggara sejak September 2014 lagi. Kiranya dah dua tahun website ni beroperasi.

Selain itu, website ini memberikan keuntungan kepada kedua-dua belah pihak, pihak menjual dan pihak pembeli. Kalau dari kita sebagai pihak pembeli, ShopBack akan memberi cashback sehingga 30%. Kat setiap jenama tu ada dia mention berapa percent / peratus yang akan kita dapat. Boleh tengok contoh gambar kat bawah ni. 






Haaa, menarik bukan? So, lepas ni you all boleh ke website ShopBack untuk membeli belah secara online. Sedar tak sedar, dah banyak pulangan duit yang you all dapat. Buat simpanan masing-masing kat situ. Heeee. Apapun, serius ena dah makin tertarik nak membeli belah kat sini. Banyak betul jenama! Jenama yang ena suka dan mampu untuk dibeli. Jyeeahhh!



Malas nak membaca, jom tengok video ni je. Semoga membantu.



CARA UNTUK MENDAFTAR


Kepada you all nak membeli belah, bolehlah membuat pendaftaran kat link yang ena akan share kat bawah ni. You all juga boleh usya sendiri kat laman social pihak ShopBack di Facebook dan Instagram. Sebarang pertanyaan, you all boleh direct contact dengan mereka.


SIGN UP ACCOUNT:

FACEBOOK:

INSTAGRAM:
Instagram.com/shopbackmy

FULL WEBSITE:
Shopback.my

ANOTHER INTERESTING WEBSITE:
1) Hotels.com


Share

Other Article

SHOPBACK MALAYSIA | PULANGAN TUNAI SEBANYAK 30% ATAS PEMBELIAN ONLINE
4/ 5
Oleh

5 Comments

Tulis Comments
avatar
7.1.17

best kan shopback ni

Reply
avatar
8.1.17

Menarik ni Ena...shopping dpt rewards

Reply
avatar
8.1.17

Pika pun ada shopback ni tp kalau beli online selalu lupa.. lepas dh bayaf baru ingat.

Reply
avatar
9.1.17

ni yang buat lagi syok nak shopping ni! :)

Reply