Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Thursday, January 05, 2017

ROLL ON ACNE SERUM | AVERA YOUR FUTURE SKIN SOLUTION


ROLL ON ACNE SERUM | AVERA YOUR FUTURE SKIN SOLUTION | Kadang kala, jerawat ni bukan sebab hormon or sebab memang kulit tak sihat. Tetapi dari kekotoran, jangkitan kuman boleh menyebabkan jerawat. Terutama dari kuku kita, dari tangan kita, orang yang selalu kita sentuh kawasan muka.


Kali ni ena nak share satu skincare iaitu Acne Serum dari keluaran Avera. Nama pun skincare, so sudah pastinya fungsinya untuk merawat serta mengurangkan masalah kulit muka. Memang area muka ni kulitnya agak sensitif. Sebab tu pelbagai jenis produk kesihatan muka dikeluarkan demi mencapai kepuasan para pembeli. Salah satu ena puas hati dengan Avera Acne Serum ni adalah bekasnya yang memudahkan serta bersih. Bersih sebab.. haaa you all teruskan pembacaan pada entri ena ni ye.


AVERA ACNE SERUM



Avera Acne Serum ini mengandungi bahan yang dipercayai bagus khasiatnya, seperti argan oil, witch hazel, aloe vera dan muberry extract. Bahan-bahan ni merupakan bahan utama dalam serum ni. Ena tak nak terangkan sangat kelebihan setiap satu bahan tu, you all boleh baca kat bawah ni.

Ada 3 sebab membuat you all tak perlu risau untuk menggunakannya iaitu pertama lebih kurang 90 peratus bahan utama adalah bahan yang tinggi anti-oksidan. Kedua, direka khas untuk mereka yang mempunyai kulit berjerawat. Tengok bentuk bekasnya pun kita tahu. Dan yang terakhir, khas untuk rawatan dan mengembalikan kesihatan kulit akibat penggunaan produk mengandungi hydrokuinon dan merkuri.



Nak tahu lebih lagi apa kelebihan dan jenis-jenis kulit yang boleh digunakan? Moh ler baca kat bawah ni.


Jenis Kulit Yang Sesuai Digunakan:
a) Kulit yang berminyak, minyak tak terkawal
b) Kulit berjerawat bernanah atau bengkak atau sakit
c) Kulit yang sensitif atau kemerahan


Kelebihan Dan Kehebatan Avera Acne Serum:
1) Boleh digunakan untuk ibu yang mengandung / ibu menyusu anak
2) Menghapuskan jerawat yang kronik 
3) Menghilangkan parut dari kesan jerawat atau luka
4) Mengekalkan kelembapan kulit muka yang kering
5) Mengawal minyak pada muka




InshaAllah, paling cepat untuk nampak keberkesanannya dalam satu hingga ke dua hari. Namun bergantung juga pada jenis kulit dan sistem badan masing-masing. Selain itu, satu botol serum ni mampu bertahan satu hingga dua bulan bergantung pada tahap masalah kulit muka you all. Kalau kawasan jerawatnya banyak, so sudah pasti kena guna dalam kuantiti yang banyak. Ye dok? Hiks.

Okay, berikut adalah cara penggunaannya pula. Pastikan konsisten untuk dapatkan hasil yang aummm aumm.




CARA-CARA PENGGUNAAN

- Sapu serum ini pada tempat bermasalah secara membulat. 
- Tak perlu sapu satu muka tau. Tak ganggu warna kulit dan juga jimat.
- Lakukan 3-4 kali dalam sehari.


TESTIMONI AVERA ACNE SERUM

Avera Acne Serum ini baru menapak dan mengembangkan sayapnya di pasaran Malaysia sejak bulan November 2016. Sijil kelulusan KKM, you all boleh tengok balik pada gambar sebelum-sebelum ni. Ena ada letak.

Ni ena nak tunjuk beberapa testimoni yang memberikan feedback yang positif mengenai Avera Acne Serum.








FEEDBACK DARIPADA ENA

Ena lately ni, jerawat memang suka naik bahagian bawah pipi. Nak buktikan betul ke bagus Acne Serum ni, ena tepek kat jerawat-jerawat tu. Ni masuk hari ketiga letak. Eh ehhh! Ena baru perasan tadi, dah tinggal parut je jerawat-jerawat tu. Memula dulu siap bernanah serta sakit. Hmmmm, not bad Avera Acne Serum ni. Nama pun serum, mesti mengancam. Heeee.






DETAILS AVERA ACNE SERUM

Oleh itu, kepada yang sedang cari serum yang bagus untuk jerawat, cuba try test Avera Acne Serum ni. InshaAllah, dengan izinNYa masalah jerawat yang beranak-pinak umpama tak makan pill perancang kehamilan tu, dapat la dicegah lebih awal. Dapat mengurangkan pun jadilah kan.

Bawah ni, details untuk kesenangan you all terus berurusan dengan pihak mereka. Ena tak jual ye. Ena ni boleh dikatakan pengguna juga ni. So, sebarang urusan jual beli, jangan hubungi di blog ena. Untuk pertanyaan seperti kesan sampingan ke apa, boleh la email ke ena. Okay? Heeee




FACEBOOK:

INSTAGRAM:

WHATSAPP:
017 924 5937 / +6011 10911745




Share

Other Article

ROLL ON ACNE SERUM | AVERA YOUR FUTURE SKIN SOLUTION
4/ 5
Oleh