Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Wednesday, October 26, 2016

JOYMIX CHIASEED | HEBAT SANGAT KE CHIASEED NI?



JOYMIX CHIASEED | HEBAT SANGAT KE CHIASEED NI? | Hebat sungguh ke chiaseed ni? Sekarang ni macam dah feymes chiaseeds ni. Dan ada yang diperkatakan chiaseeds ni boleh menguruskan badan. Sungguh ke? Zaman dulu kala mana ada dengar pasal chiaseeds ni, sekarang ramai yang baru sedar akan kehebatannya. Tapi macam ena katakan tadi, benarkah apa yang orang lain katakan?
More Nyummy Here

Friday, October 21, 2016

EZBUY MALAYSIA | SHOPPING ONLINE YANG MUDAH, MURAH DAN SELAMAT


EZBUY MALAYSIA | SHOPPING ONLINE YANG MUDAH, MURAH DAN SELAMAT | Bila jadi seorang pelajar ni, memang semua nak kena bajet termasuklah dari sector kewangan dan juga waktu. Tambahan pula, macam ena ni memang banyak menghabiskan masa depan laptop atas sebab-sebab yang tertentu. Nama pun tinggal di hostel, wifi free, alamatnya senang la nak meng"online”. Bak orang kata rezeki jangan ditolak.
More Nyummy Here

Friday, October 14, 2016

ASAMA CAFE KUANTAN | PECEL LELE MURAH DAN SEDAP


ASAMA CAFE KUANTAN | PECEL LELE MURAH DAN SEDAP | Fuhh! Dah lama tak berceloteh kat ruang blog ena ni. Dah lama juga tak pergi foodhunting. Pergi je foodhunting tapi rajin update kat Instagram dan Facebook sahaja. Kali ni baru nak rajin update blog. Dan untuk entri kali ni ena nak share satu kedai makan yang ena rasa puas hati sangat iaitu Asama Cafe
More Nyummy Here

Wednesday, October 05, 2016

RESTORAN MABIQ | WORDLESS WEDNESDAY

RESTORAN MABIQ | WORDLESS WEDNESDAY | Untuk entri kali ni, ena nak share secara ringkas satu kedai makan di sekitar Kuantan yang ena pergi berfoodhunting baru-baru ni. Ena dah lama nak makan kat sini cuma tak berkesempatan selama ni. Okay, memandangkan Wordless Wednesday, ena tak mahu olah terlampau panjang mengenai kedai makan ni. You all boleh rujuk pada bawah ni.
More Nyummy Here