Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Wednesday, December 28, 2016

KERABU MEGI DI KUANTAN | PASAR MALAM UTC

KERABU MEGI DI KUANTAN | PASAR MALAM UTC | Untuk entri kali ni, ena nak share secara ringkas mengenai satu makanan yang ena foodhunting baru-baru ni. Makanan tersebut ena adalah Kerabu Megi. Mana lah tahu ada yang teringin nak makan Kerabu Megi ni, boleh la you all beli kat sini. Ena pun first time makan.




PLACE:
Gerai Resepi Kak Yah, Pasar Malam UTC Kuantan


MASA: 
Setiap hari Sabtu

HARGA:
 RM10


FEEDBACK DARIPADA ENA:

Sedap juga, masam-masam manis pedas. Boleh pilih nak letak apa. Ena pilih semua sayur dan lain-lain bahannya kecuali kaki ayam je tak letak sebab tak gemar kaki ayam. Dah la banyak dan sayur pun banyak. Ena suka sangat kalau ada banyak sayur ni. Nyummmm!. Boleh repeat lagi lepas ni. Ena baru pertama kali rasa Kerabu Megi. Next time, nak cuba try test kat tempat lain pula. 

Boleh pilih apa yang you all nak letak. Nak letak semua bahan pun boleh. Harga tetap sama.





Itu sahaja perkongsian foodhunting daripada ena. Tak rugi pun rasa benda ni sebab sedap. Apapun, selamat mencuba bagi yang hendak mencuba dan selamat menjamu selera.


Share

Other Article

KERABU MEGI DI KUANTAN | PASAR MALAM UTC
4/ 5
Oleh

5 Comments

Tulis Comments
avatar
28.12.16

nampak international tetapi tempatan rupanye..

Reply
avatar
29.12.16

Camne tak tahu ni.. Haha.. sedapnyee.. Teringat makan dekat kelantan dulu.. Hadoii..

Reply
avatar
31.12.16

kerabu magi??rasanya baru try hari.. kbetulan ade thai food festival..same ke ?

Reply
avatar
3.1.17

kerabu2 ni memang suka sgtlah

Reply
avatar
29.7.17

first and rasanya last kot taknak makan maggi kerabu lagi . ritu beli kat bazar ramadhan.. rasa yang masam ya amat masamm.. last2 membazir je buang ..sbb tkleh nk telan .,...

Reply