Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Friday, November 11, 2016

PROMOSI PRINTED CASING PHONE RM20 SAHAJA


PROMOSI PRINTED CASING PHONE RM20 SAHAJA | Siapa kat sini tengah mencari casing phone yang murah-murah dan boleh print gambar-gambar yang you all nak? Ala macam casing ena kat atas ni. Haaa, untuk entry kali ni ena nak share satu tempat di mana you all boleh tempah casing you all macamtu juga.

Untuk pengetahuan you all, ini merupakan pertama kali ena tempah casing printed bergambar ni. Selalu beli direct kat kedai, tanpa ada printed gambar. Pernah buat dulu tapi mahal sangat. So tak jadi buat. Kali ni diberi rezeki casing printed ni daripada SINI.  Murah je weh!







PROMOSI RM20 SAHAJA!

Harga asal printed casing ni adalah RM28 - RM39. Tapi untuk kali ni ada promosi untuk you all iaitu hanya berharga RM20 sahaja. Pos penghantaran pun PERCUMA untuk Semenanjung Malaysia. Murahhhh kannnn!!!??? Haaa! Bagaimana nak dapatkan promosi semurah ni, you all just guna code kupon kat bawah ni. Valid sampai hujung bulan 11.


Code promosi! Semua orang boleh guna! Cepatt Cepatttt!

Memang berkualiti casingnya. Selain tu you all boleh request nak warna apa, nak letak gambar gaya macam mana, nak tulis apa dan pelbagai lagilah. Macam ena, ena minta betulkan itu ini. Mereka okay je. Cuma gambar yang ena bagi ni bukan high resolution punya, so gambar agak kabur sedikit dan warna tak berapa nak terang. Apapun everything puas hati!



SENARAI JENAMA PHONE YANG ADA

Di bawah ni adalah senarai jenama phone yang ada. You all boleh check kat sini. Yang mana tak ada dalam senarai, minta maaf la ye.

Samsung Note 2
Samsung Note 3
Samsung Note 4
Samsung Note 5
Samsung S3
Samsung S3 Mini
Samsung S4
Samsung S4 Mini
Samsung S5
Samsung S6
Iphone 4
Iphone 5/5s
Iphone 5c
Iphone 6+
Iphone 6s
Iphone 6



DETAILS UNTUK DAPATKAN PRINTED CASING

Cepat! Cepat! Sementara promosi masih available ni, mari dapatkan printed casing ni mengikut kreativiti masing-masing. Pastikan you all guna code promosi yang ena share kat atas ni ye. Kalau tak, harga biasa yang you all akan dapat. Berikut adalah details untuk contact pihak mereka.





WEBSITE

WHATSAPP
019 9858151




Share

Other Article

PROMOSI PRINTED CASING PHONE RM20 SAHAJA
4/ 5
Oleh

3 Comments

Tulis Comments
avatar
11.11.16

cantik dan berkualiti..dan harga pon murah...

Reply
avatar
15.11.16

nak buat tapi..tapi.. iPhone ngan samsung je isk2

Reply