Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Sunday, November 13, 2016

POPIA CHEESE PAPRIKA | LAGI MANTAP LAGI NIKMAT


POPIA CHEESE PAPRIKA | LAGI MANTAP LAGI NIKMAT  | Ni bukan popia cheese yang basah tu ye, ni yang popia goreng orang buat kerepek sebagai kudapan. Ala, dulu popula dengan Popia Nestum. Sekarang ni zaman pakat-pakat nak cuba benda yang baru, terberanak la Popia Cheese pula. Ahaks.

Sejujurnya, sejak dah beranak Popia Cheese ni, ena jadi ketagih dan ketagih nak makan. Sedap! Dah la ena seorang yang penggemar keju. Nyummm! Tapi ena pernah jee terbeli Popia Cheese yang rasanya tak memenuhi citarasa ena sebab pernah rasa yang lebih sedap. Lepas tu, ada seorang manusia yang baik hati ni bagi ena rasa popia cheese keluaran dari syarikatnya. Macam tahu-tahu je ena suka yang amat Popia Cheese ni. 


FEEDBACK DARIPADA ENA




Nama popia cheese ni adalah Popia Cheese Paprika. Ya Allahh! Terima kasih wahai sahabat bagi ena rasa Popia Cheese Paprika yang superb sedap ni! Serius sedap! Adunan cheesenya sedap. Ada rasa pedas-pedas sedikit. So tak adalah rasa muak. Dah la banyak, tak kedekut cheese. Setiap kepingan popia tu, memang tebal salutan cheesenya. 

Cuma, masa ena dapat satu balang ni, popianya agak pecah juga sebab post kan. Padahal dah balut dengan bubble wrap apa semua, tapi still pecah juga. Yela, kulit popiakan mudah rapuh dan pecah. Kalau terima secara COD memang lawa la bentuk popianya. Tapi ena tak kisah pun bagaimana rupanya, yang pasti rasa popia ni memang sangat sedapppp!!! Tambahan pula, ena pun suka yang pecah-pecah macam ni. Lambat sikit nak habis. Ahaks.


Pecah sedikit, tapi kesedapannya masih menggila. Jyeahhh!

Dalam masa 3 hari ena habiskan. Sambil buat kerja, sambil ngap ngap ngap! Ohh! Nikmattt

Disebabkan sedap sangat popia cheese yang kawan ena bagi ni sebab tu ena berbesar hati nak share kat blog ni. Nak ajak you all pakat-pakat order popia cheese paprika ni. Rugi laaa kalau tak nak rasa. Ena cakap bukan sebarang cakap yahhh. Kepada yang suka cheese macam ena tu, mesti you all excited ketika melantak popia ni. Satu balang ni sehari pun tak cukup tau.

Berikut adalah beberapa testimoni dan buyer yang memberi feedback yang positive mengenai popia cheese paprika ni. Terbaiklah!








DETAILS  POPIA CHEESE PAPRIKA

Berikut adalah beberapa cara yang you all boleh order bagi yang ingin rasai popia cheese ni. Tapi ena sarankan COD sebab mungkin you all kat luar sana ada tak suka yang hancur-hancur kan. Ena akan share segala nombor telefon, link dan cawangan untuk popia cheese paprika ni. Semoga dapat membantu you all. Selamat mencuba



CAWANGAN VENDOR:
Dreamon_Boutique
No 5 GroundFloor, Jalan Todak, Bandar Sunway, Seberang Jaya, Penang

Melldha Vendor Butik
Pusat Komesial Permatang Pauh 

Coffe Taste Bertam
Taman Sri Serdang, Kepala Batas, SPU Penang

D'iman Boutique
1667D Lorong Selasih 1/3 Taman Selasih, 09000 Kulim kedah.





NOMBOR TELEFON COD:
0124653481 
(Penang: Mak mandin/ Seberang Jaya/ Bagan Ajam/Sg Dua/Kepala Batas)

0133151382
(Kuala Lumpur: Bandar Sri Permaisuri)


FACEBOOK:

INSTAGRAM:



Share

Other Article

POPIA CHEESE PAPRIKA | LAGI MANTAP LAGI NIKMAT
4/ 5
Oleh

10 Comments

Tulis Comments
avatar
13.11.16

Sedapnye... Brp sebotol ena?? Nak kene cuba jugak ni..

Reply
avatar
13.11.16

Melaka tak ada? =)

Reply
avatar
14.11.16

temptingnya.. janganlah goda ai dengan cheese, huhu.. ni yang rasa nak beli nihh, haha

salam singgah dari www.neezalife.com

Reply
avatar
14.11.16

memula tadi ingatkan kerepek ubi. wahh kreatif... popia cheese... boleh try nanti...

Reply
avatar
14.11.16

cheese memasam ni sedap dimakn..ralit..

Reply
avatar
15.11.16

haishh sebut pasal cheese je teruih meleleh ayaq liuq :D hahaha. Boleh order utk raya tahun depan ni :D

Reply
avatar
16.11.16

aduhhhh ni kalau dapat kat kami 4 beranak, setengah jam je dah licin ni. Cheese tu yang best tu :)

Reply
avatar
16.11.16

mesti sedap kan kalau yg perisa cheese paprika ni :3

Reply