Thursday, November 17, 2016

CAT AND THE FIDDLE MALAYSIA | ANTARA DURIAN CHEESECAKE YANG TERBAIK


CAT AND THE FIDDLE MALAYSIA | ANTARA DURIAN CHEESECAKE YANG TERBAIK | Siapa kat sini suka durian? Dan siapa juga yang suka Durian Cheesecake? Sesiapa suka tu, kita geng! Ena memang hantu durian dan suka sangat dengan Durian Cheesecake. Tempoyak je ena tak makan. Uhuks. Hari ni ena nak share satu jenama dan tempat untuk dapatkan Durian Cheesecake yang sangat sedap bagi ena.
More Nyummy Here

Sunday, November 13, 2016

POPIA CHEESE PAPRIKA | LAGI MANTAP LAGI NIKMAT


POPIA CHEESE PAPRIKA | LAGI MANTAP LAGI NIKMAT  | Ni bukan popia cheese yang basah tu ye, ni yang popia goreng orang buat kerepek sebagai kudapan. Ala, dulu popula dengan Popia Nestum. Sekarang ni zaman pakat-pakat nak cuba benda yang baru, terberanak la Popia Cheese pula. Ahaks.
More Nyummy Here

Friday, November 11, 2016

PROMOSI PRINTED CASING PHONE RM20 SAHAJA


PROMOSI PRINTED CASING PHONE RM20 SAHAJA | Siapa kat sini tengah mencari casing phone yang murah-murah dan boleh print gambar-gambar yang you all nak? Ala macam casing ena kat atas ni. Haaa, untuk entry kali ni ena nak share satu tempat di mana you all boleh tempah casing you all macamtu juga.
More Nyummy Here

Wednesday, November 09, 2016

STEVIA GLAMOHEALTH | NAK SEDAP KE.. NAK POTONG KAKI?



STEVIA GLAMOHEALTH | NAK SEDAP KE.. NAK POTONG KAKI? | STEVIA GLAMOHEALTH | Haaa! Nak sedap ke.. Nak potong kaki? Mesti you all pilih dua-dua kannn? Bohong la kalau tak suka makanan yang sedap-sedap. Tetapi selalunya makanan yang sedap-sedap ni mempunyai kandungan gula yang tinggi, garam yang tinggi dan perisa-perisa yang kita sendiri tak ketahui. Entri kali ni ena nak tekan pasal 'GULA'.
More Nyummy Here