Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Wednesday, October 05, 2016

RESTORAN MABIQ | WORDLESS WEDNESDAY

RESTORAN MABIQ | WORDLESS WEDNESDAY | Untuk entri kali ni, ena nak share secara ringkas satu kedai makan di sekitar Kuantan yang ena pergi berfoodhunting baru-baru ni. Ena dah lama nak makan kat sini cuma tak berkesempatan selama ni. Okay, memandangkan Wordless Wednesday, ena tak mahu olah terlampau panjang mengenai kedai makan ni. You all boleh rujuk pada bawah ni.




LOKASI
Restoran MABIQ (Mahad Bahasa & Ilmu al-Quran)
Tanjung Lumpur
26060 Kuantan, Pahang

MASA OPERASI:
Isnin-Ahad: 11am-4pm
(Jumaat Tutup)


FEEDBACK DARIPADA ENA:
- Sesuai sangat makan tengahari di sini
-Sedap, sesuai dengan tekak ena
-Harga pun murah
-Tempat pun bersih
-Puas hati sangat-sangat


KEMUDAHAN:
- Parking
- Toilet
-Tempat makan: Duduk atau bersila
- Bayaran tunai sahaja
-Layan diri




Share

Other Article

RESTORAN MABIQ | WORDLESS WEDNESDAY
4/ 5
Oleh

2 Comments

Tulis Comments
avatar
7.10.16

Menu yang menyelerakan!

Reply
avatar
17.10.16

assalamualaikum ena...nampak sedap jer menu ni...;)

Reply