Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Sunday, September 25, 2016

8 SEBAB UNTUK DAPATKAN HUAWEI HONOR 8


8 SEBAB UNTUK DAPATKAN HUAWEI HONOR 8 | Ena tengok sekarang, ramai yang pilih jenama Huawei sebagai telefon pintar mereka. Ena pernah juga usyar kat kedai telefon pintar Huawei ni, smart juga. Harga pun tidak terlampau mahal melampau-lampau. Kawan-kawan ena pun ramai juga guna telefon pintar daripada Huawei.

Untuk kali ini, ena nak share serba sedikit yang ena tahu tentang telefon pintar Honor 8 yang kini boleh dikatakan tengah hot dipasaran. Honor 8 mempunyai sifat dan karakternya tersendiri apa yang ena tengok la, dari segi design body, sistem teknologi yang digunakan dan pelbagai lagilah. Kalau nak tahu sebab kepada you all kena dapatkan Huawei Honor 8 ni, jom teruskan pembacaan you all.


Honor 8 sekarang sudah ada di Lazada! Boleh click di SINI.



KELEBIHAN HONOR 8

1) Reka Bentuk Honor Yang Lebih Menawan. Bak kata lain, designnya semakin mantap dan nampak smart di situ. Terdiri daripada 15 lapisan crarftmanship dan efek 3D kat bahagian belakang telefon pintar ni. Lepas tu, kat bucu-bucu telefon ni berbentuk bulat dan menampakkannya lebih kemas mengikut fesyen telefon pintar zaman serba moden ni.



2) Mempunyai 2 Kamera 12MP Di Belakang. Unikkannn! Tak pernah lagi ena jumpa kamera telefon ada dua. Kameranya mempunyai banyak kelebihan yang ena sendiri pun tak dapat nak terangkan satu persatu. Yang pasti hasil gambarnya memang tiptopp!



3) Fingerprint Lock. Telefon pintar yang mempunyai fingerprint ni boleh membuatkan telefon kita lebih secure sebab setiap manusiakan berbeza fingerprintnya. Oleh itu, orang lain tak mudah nak selongkar telefon pintar kita.



4) Menapis Sinaran Biru. Haaa, kebanyakkan telefon pintar sekarang skrin pencahayaannya mempunyai sinaran biru atau lebih dikenali Blue-Ray. Blue-Ray ni boleh menyebabkan mata cepat rosak dan cepat tak selesa sekiranya seseorang itu acap kali menggunakan telefon pintar mereka. So, Honor 8 ini telah menggunakan technology mereka tersendiri dan menerapkan penjagaan mata pada pencahayaan telefon pintar ini.



5) Bateri Lebih Tahan Lama. Bateri Honor 8 ini mempunyai kapasiti yang banyak iaitu 3000mAH dengan di support oleh Smart Power 4.0 maximizes. Kepada mereka yang mahukan bateri lebih tahan lama even kerap kali pakai pun, sesuai sangat pilih Huawei Honor 8



6) Boleh Mengawal Barangan Elektronik Di Dalam Rumah. Dengan adanya Smart Control 4.0, you all boleh control kipas, televisyen, penghawa dingin dan lain-lain lagi dengan hanya menggunakan telefon pintar ini sahaja. Sesuai sangat bagi mereka yang selalu terlupa nak tutup suiz apa semua.



7) Kamera Depan Cantik Untuk Berselfie. Kamera depannya sebanyak 8megapixel memberikan gambar nampak lebih menarik, warna lebih cantik dan sharp. Memang memberi kepuasan bagi mereka yang suka berselfie, macam ena. Ahaks.



8) Lebih Pantas Dan Lebih Sistematik. Huawei Honor 8 ini mengandungi 2.3 GHz octa-core CPU, 15 co-processor dan smart file processing system menyebabkan telefon pintar ini tak mudah stuck bila buat multitasking. Sistem laju dan menjimatkan masa si pengguna.




Itu sahaja perkongisan daripada ena tentang Honor 8 ini. Kalau nak ketahui lebih lanjut, boleh klik link ini :  http://www.lazada.com.my . Kalau inginkan telefon pintar ini, Lazada Malaysia tengah buat sales sekarang. Haaa! Apa lagi, moh la membeli ramai-ramai.


Lazada's My Cybersale is happening on 26/9/2016 - 30 /9/2016
Check it out!
Click Picture Below Here.



Honor 8 sekarang sudah ada di Lazada! Boleh click di SINI.


Share

Other Article

8 SEBAB UNTUK DAPATKAN HUAWEI HONOR 8
4/ 5
Oleh

14 Comments

Tulis Comments
avatar
23.9.16

Ramai pengguna hp ni kata ni antara yang terbaik.. :D

Reply
avatar
23.9.16

bestnyeeee honor 8..memang idaman kite jugak ni..hehe

Reply
avatar
23.9.16

mmg menarik honor ni..

Reply
avatar
23.9.16

kali ni nmpak lgi okay

Reply
avatar
24.9.16

memang cantik giler rekaan honor 8 ni..kalau la boleh beli

Reply
avatar
25.9.16

Canggihnyaaa! Boleh jadikan hp kedua ni. Hihi

Reply
avatar
26.9.16

wah cantiknya.. suka pulak tgk hset Huawei ni..

Reply
avatar
26.9.16

Best of luck ena..

Reply
avatar
26.9.16

Lisa pun teringin la .. huhuk mcm menarik je ni . nak beli ip7 mahal sangat

Reply
avatar
26.9.16

macam-macam model smartphone yang timbul skrg ni ye. Akak tak dapat nk keep up satu demi satu hehehe

Reply
avatar
26.9.16

menarik ni. tengok spec dia pon marvellous hoho. teruja kejap :D

Reply
avatar
27.9.16

wah canggih2 telefon sekarang, semua jenama bersaing secara sihat

Reply
avatar
4.10.16

Mmg bagus ada penapisan cahaya biru tuk mengelak kerosakkan mata....

Reply
avatar
7.10.16

Cantik kan..kalau dapat 1 ni best ni

Reply