Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Wednesday, August 24, 2016

POWER C BOOSTER | VITAMIN MENCERAHKAN KULIT


POWER C BOOSTER | VITAMIN MENCERAHKAN KULIT | Umur kian meningkat ni, memang banyak zat-zat dari makanan diperlukan. Tambahan pula dengan cara pemakanan ena sekarang ni memang tak seimbang. Tak ikut kadar yang betul. Kekadang ada hari memang tak sentuh langsung buah-buahan atau sayur-sayuran yang mengandungi kadar Vitamin yang tinggi. Terutama vitamin C.

Ena dari dulu memang beli supplement Vitamin C untuk diri sendiri sebab yela, nak la jaga kulit ena ni. Satu sebab lain nak jaga kesihatan dan juga nak jaga kebersihan serta kesegaran kulit.Terutama kulit muka. Biasalah tu perempuan. Namun, masalahnya bila ena amalkan Vitamin C dari jenama lain, selera makan ena menjadi-jadi. Lapar je sepanjang hari, even dah makan. Ena pernah stop makan sekejap, nampaklah kelainannya. Entah la kenapa, effect daripada ramuan Vitamin C tu ke atau sebab benda lain.




Baru-baru ni, tak adalah baru sangat, lama la juga heeee.. okay, pihak Power C Booster bagi ena cuba supplement daripada pihak mereka yang diperkayakan dengan Vitamin C. Ini first time ena makan supplement Vitamin C yang berbentuk serbuk. Selalu makan yang berbentuk Capsule.  So, amacam supplement ni? Kalau nak tahu, tungguuuuu. Ena nak bagi pendedahan dulu apa kebenda Power C Booster ni.


POWER C BOOSTER 




Power C Booster merupakan supplement, bukan ubat ye, yang mengandungi Vitamin C yang diperlukan oleh tubuh badan kita. Seperti yang ena mentionkan di atas, supplement Power C Booster ni berbentuk serbuk dan boleh digunakan pelbagai cara. Multitasking gittew. Supplement ni diperbuat daripada negara kita juga iaitu Malaysia. Malah, kandungannya juga telah disahkan oleh pihak KKM. Semua orang boleh ambil Supplement ni, tak kira usia, jantina dan bangsa. 




Kalau nak tahu fungsi Vitamin C ni pada tubuh badan manusia bukan sekadar untuk kulit je, banyak sebenarnya. Kalau nak tahu, you all boleh minta pertolongan daripada Mr. Google ye. Dan juga kena ingat, kita tak boleh makan Vitamin C terlampau banyak daripada keperluan diri. Nanti jadi penyakit lain pula. Pastikan minum air kosong dalam kadar yang banyak lepas makan Vitamin C.

Now, ena nak share kepada you all akan kehebatan dan kelebihan Power C Booster. Kat bawah nanti ena bagi feedback daripada ena pula. 


KELEBIHAN POWER C BOOSTER 




1) Mencerahkan warna kulit muka dan juga badan
2) Mengurangkan parut jerawat dan kesan jeragat di kulit muka
3) Menyegarkan kembali kulit yang tidak bermaya
4) Merapatkan liang pori 
5) Mampu merawat penyakit kulit yang lain
6) Merawat masalah kulit yang merekah
7) Mengawal kelembapan kulit
8) Mengawal pengeluaran minyak pada kulit muka
9) Melambatkan proses penuaan 
10) Membekalkan vitamin yang gagal diproses oleh tubuh badan
11) Menguatkan pertahanan tubuh badan daripada penyakit 



FEEDBACK POWER C BOOSTER

Ena ambil secara minum. Kalau nak buat scrub pun boleh, nak buat dalam mandian pun boleh. Kalau nak letak dalam minuman, bancuh sebanyak 1/4 dari sudu teh setiap 150ml air. Ambil 3 kali sehari


Ramai juga dah cuba Power C Booster ni rupanya. Tadi baru usya fanpagenya. Wahhh, kebanyakkan daripada mereka bagi feedback positif. Ena pun nak bagi feedback juga sebagai pengguna even baru dua minggu je amalkan supplement ni. Alhamdulillah, setakat ni selera ena macam biasa pada setiap hari. Semalam je selera nauzubillah sedikit. Maybe hormon tengah tak stabil kot. Uhuks. 

Lepas tu, ena nampak juga perubahan kecil pada kulit muka ena. Hari-hari hadap cermin, so tahu la apa perubahannya. Antaranya, liang pori ena kat bahagian pipi ni nampak mengecil dan parut jerawat yang lama pun dah menghilang. Tinggal parut yang baru-baru je ni. Itu jelah ena nampak pereubahan yang baik pada diri ena untuk setakat ini. Tiada sebarang perubahan yang negatif, so bermakna Power C Booster ni bersesuaian dengan tubuh badan ena. Alhamdulillah.

Bawah ni feedback orang lain yang ena ambil daripada Facebook supplement ni. Banyak, tapi ena ambil mana yang perlu sahaja. Jom baca.








DETAILS POWER C BOOSTER

Kepada yang dah tertarik untuk membelinya, you all boleh hubungi pihak mereka sendiri. Nanti tanya je dengan mereka sekiranya ada perkara yang masih kurang jelas. Dibawah ni ena ada sertakan tempat untuk you all hubungi mereka. 


WEBSITE:

FACEBOOK:

INSTAGRAM:

NOMBOR TELEFON:
0174333312 | 0129017178




Share

Other Article

POWER C BOOSTER | VITAMIN MENCERAHKAN KULIT
4/ 5
Oleh

4 Comments

Tulis Comments
avatar
24.8.16

lepas ni makin gebu la cik Ina sorang ni..

Reply
avatar
24.8.16

Aah, sha dah makan banyak jenama Vit C. Ada yg bila makan tu, selera makan meningkat. Haih. Ada yg xde effect. Tapi nampaknya Power C Booster ni macam best pulak untuk dicuba :)

Reply
avatar
24.8.16

makin putih gebu la ina nanti..bagus amalkan..nanti nak kawin kan..hehe

Reply
avatar
25.8.16

wah..lepas ni kulit lebih cantik berseri la ye...

Reply