Saturday, August 13, 2016

LYEEN ROSLEE (LR) | TUDUNG GAYA TERKINI BAWAL SHAWL


LYEEN ROSLEE (LR) | TUDUNG GAYA TERKINI BAWAL SHAWL |  Suka pakai bawal? Rasa lebih yakin pakai bawal? Tapi teringin nak pakai shawl? Haaaa, untuk entri ni ena nak share satu online shop yang menjual Bawal Shawl iaitu Lyeen Roslee (LR). Bawal Shawl?? Acano tu? Nak tahu macam mana gaya, nanti boleh usya gambar-gambar kat bawah ni.

Ena dah lama usya Bawal Shawl LR ni sebab nampak lain dari yang lain. Ena ni shawl pun pakai, bawal pun pakai, tudung indon pun tibai je. Bila tengok Bawal Shawl ni, ehh macam unik je. Cantik pun cantik. Tengok para testimonial pakai, perrgghhh tergoda nafsu ena. So, ena grab la satu masa raya Aidilfitri 2016 hari tu. Sekali owner LR ni bagi free lagi satu kat ena. Waallaaa! Excited giler! Terima kasih Cik Lyeen.


BAWAL SHAWL LYEEN ROSLEE (LR)

Si cantik owner Lyeen Roslee (LR)

Lyeen Roslee ni jenama Bawal Shawl online milik kawan blogger ena iaitu Cik Lyeen. Bawal Shawl ni atas usaha dan rekaan dia sendiri. Hebatkannn. Ena dengan dia sebaya. Ena kenal dia sejak dia still pelajar lagi, sekarang Alhamdulillah sekarang ni dia dah berjaya menjadi seorang cikgu. Dari dulu lagi dia dan adik dia bertungkus lumus memastikan bisnes tudung mereka berjalan dengan lancar. Memang berteraskan "Bawal", macam macam pattern dan gaya ada dijual. Sampailah ke Bawal Shawl ni. 

Masa mula-mula cuba try test pakai Bawal Shawl LR ni, memang macam kekok sedikit. Lama-lama dah biasa. Dan ena terus jatuh hati. Jahitan dah la kemas, saiz shawl pun labuh dan senang juga nak bentuk. Bagi mereka yang tak biasa nak pakai shawl yang biasa tu, meh la cuba Bawal Shawl ni.


Gambar ena masa Raya Aidilfitri 2016




Antara testimonial yang pakai Bawal Shawl LR



DETAIL BAWAL SHAWL LYEEN ROSLEE (LR)

Ena memang recommended you all beli Bawal Shawl LR ni bagi yang inginkan kelainan. Harga pun berpatutan sebab Cik Lyeen ni yang jahit sendiri. So, you all boleh pilih warna apa, dan design macam mana yang you all nak. Design tu mana yang tengah available la boleh pilih.

Kepada yang ingin tahu harga atau selain daripada harga, you all boleh terjah Facebook dan Instagram rasminya. Ena share linknya di bawah ni. Semoga dapat membantu.





INSTAGRAM

NOMBOR TELEFON
019 9973870 (WhatsApp)





Share

Other Article

LYEEN ROSLEE (LR) | TUDUNG GAYA TERKINI BAWAL SHAWL
4/ 5
Oleh

4 Comments

Comments
avatar
17.8.16

bestnya ada bisnes tudung sendiri niey ... yan pun ada jenguk2 cuci mata ig kak lyeen ..tpi xterbeli lgi

Reply
avatar
18.8.16

cantik...pink satu ! hehehe

Reply
avatar
24.8.16

macam2 pattern sekarng die jual..

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)