Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Friday, September 02, 2016

HARUM MALAM | MINUMAN KESIHATAN KHAS UNTUK WANITA

P/S: Wanita Yang Sedang Hamil Tidak Boleh Ambil Minuman Kesihatan Ini. Harap Maklum.



HARUM MALAM | MINUMAN KESIHATAN KHAS UNTUK WANITA |  Hello women out there, you must read this entry for your healthiness, internal and extenal. Okay, kita kembali guna bahasa ibunda kita ye. Ahaks. Hari ni ena nak share satu makanan tambahan atau omputehnya 'Supplement' yang khas di keluarkan untuk wanita selepas berkahwin dan juga wanita sebelum berkahwin. Oleh itu, jangan nak pertikaikan kenapa ena review produk ni.

Produk tersebut diberi nama Harum Malam dari keluaran Millenial Gen Sdn.Bhd yang merupakan syarikat 100% hak milik bumiputera. Harum Malam ni dah lama bertapak kat pasaran Malaysia. Banyak kali dah keluar masuk rancangan TV pasal produk ni. Haaa. Kalau nak tahu lebih lanjut pasal Harum Malam ni, sila teruskan pembacaan you all ye.


Golongan Yang Sesuai Ambil Harum Malam

Wanita berkahwin
Anak Dara
Wanita berpantang
Ibu menyusu anak
Umur usia 50 tahun dan ke atas



HARUM MALAM DARI MILLENIAL GEN SDN BHD




Harum Malam ini merupakan minuman kesihatan yang sangat bagus untuk menangani masalah bau badan yang dihadapi oleh kaum wanita. Dari nama pun kita dah boleh jangka sikit-sikit produk ini untuk apa sebenarnya. Selain itu, Harum Malam ini mampu membantu menyihatkan hal-hal dalaman wanita seperti:


Kelebihan Harum Malam

- Meredakan panas badan
- Menegangkan payudara
- Merapatkan semula rahim dan pangkal rahim
- Menaikan seri wajah
- Menyihatkan dan menyegarkan tubuh badan
- Menghilangkan bau yang berbau dan juga gatal-gatal di kawasan vagina
- Menyihatkan rahim
- Mengatasi masalah keputihan yang berlebihan serta berbau
- Mengatasi masalah vagina yang kering
- Menambahkan keharmonian antara suami dan isteri
- Membantu mengurangkan tekanan
- Meningkatkan sistem ketahan badan dan juga hormon




Oleh itu, Harum Malam ini bukan sahaja elok untuk wanita yang sudah berkahwin, malah membantu masalah dalaman wanita yang masih belum berkahwin. Zaman sekarang ni penyakit macam-macam dan berlaku. Gerun juga. So, tak salah kita ambil langkah berjaga-jaga daripada sekarang. The rest, biar Allah yang tentukan.


Pantang Larang Harum Malam:

- Elakkan minum minuman berais
- Ibu mengandung tidak dibenarkan minum
- Minum ikut sukatan yang dibenarkan sahaja 
- Pastikan minum air kosong yang banyak 
- Untuk kesan yang maksimum, amalkan setiap hari


1 Sudu sebelum breakfast. 1 Sudu sebelum tidur. Pastikan guna sudu plastik ye dan simpan dalam peti ais.


KANDUNGAN HARUM MALAM

You all tak perlu bimbang dengan kandungan dalam Harum Malam ni sebab ramuan yang digunakan adalah berasaskan bahan semula jadi.  Selain itu, produk ini juga telah disahkan oleh pihak KKM atas keselamatannya untuk diminum. Malah, halal pun halal. You all boleh rujuk gambar di bawah untuk ketahui apa yang disumbatnya untuk dijadikan minuman kesihatan yang sangat bagus untuk wanita. 






TESTIMONI MENGENAI HARUM MALAM

Berikut adalah beberapa testimoni yang positif daripada pengguna yang lain. Banyak, tapi ena share sekadar yang boleh sahaja. Nak post banyak-banyak nanti, jenuh you all nak scroll. Ahaks, so jom baca. Semoga dapat menambahkan lagi tahap keyakinan you all.









HARUM MALAM DI MEDIA

Kehebatan  Harum Malam turut mendapat sambutan dan tarikan daripada pihak media TV. Kalau tak percaya, tengoklah kat bawah ni. Gambar kenangan gittew. Ahaks. Tapi memang bagus Harum Malam ni, kawan-kawan ena yang lain yang bukan blogger pun kata bagus. 








DETAILS HARUM MALAM

Haaa! Dah terpikat ke?? So, apa lagi, grab la sekarang. Kepada yang ingin memiliki Harum Malam ni, you all boleh contact mereka. Ena ada share details apa semua kat bawah ni. Semoga dapat membantu. 



WEBSITE:

FACEBOOK:

INSTAGRAM:

HOTLINE:
010-4042769 (HP)
03-33585344 (Office)


Haaa, sebelum you all beli kat memana kedai. Pastikan Harum Malam ni original. Cara nak kenal pasti, boleh rujuk kat atas ni. Nanti tersilap beli, takut jadi apa-apa pada diri. Hati-hati la.



Share

Other Article

HARUM MALAM | MINUMAN KESIHATAN KHAS UNTUK WANITA
4/ 5
Oleh

5 Comments

Tulis Comments
avatar
29.8.16

wahh nice sharing dik!

Reply
avatar
30.8.16

inaa....bestkan harum malam ni...yaya punya perut kempis rasa...hihi...ya buncit tau walaupun kurus..haa..skrg da kempis skit...sonok tol

Reply
avatar
6.9.16

rahsia awet muda gitu...hehe

Reply
avatar
7.9.16

best sangat.. yang penting bagus untuk dalaman wanita.. suka..

www.yanieyusuf.com

Reply
avatar
9.9.16

kesihatan dalaman kena jaga dari mudaaa.. elok tu amalkan untuk kesihatan =)

Reply