Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Thursday, August 25, 2016

KOLEKSI GAMBAR | MAKANAN BERTUKAR MENJADI 'BENDA'


KOLEKSI GAMBAR | MAKANAN BERTUKAR MENJADI 'BENDA' | Dah lama ena tak share gambar-gambar seni dan pelik. Hari ni ena nak share gambar makanan yang diubah suai menjadi sesuatu 'benda' atau objek mengikut bentuk makanan tersebut.

Seorang Art Director daripada German yang bernama Sarah Illenberger mempunyai mata yang hebat, otak yang kreatif telah mereka bentuk dan menjadikan sesuatu makanan tersebut kepada sesuatu yang tak dicapai akal oleh orang lain. Gitttewww. So, hari ni ena nak share gambar je. Asyik buat review je kan, moh la kita cuci mata sambil melihat keindahan seni ni.


MAKANAN BERTUKAR MENJADI 'BENDA'



Ubi jadi berlian

Sayuran jadi dress wanita

Buah pear jadi mentol

Bunga Kobis jadi bentuk otak

Cili jadi api 

Pomegranade jadi granade

Buah dipotong dadu, jadi Rubric

Tak ingat nama apa sayur ni, tapi jadi berus cat.



Photo From Here

Share

Other Article

KOLEKSI GAMBAR | MAKANAN BERTUKAR MENJADI 'BENDA'
4/ 5
Oleh

3 Comments

Tulis Comments
avatar
25.8.16

ni kalau nak makan pun sayang...macam kobis tu tak sampai hati plak nak masak..kekeke..

Reply
avatar
26.8.16

wahhh kretipp sangat..

Reply