Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Monday, August 22, 2016

KAD RAYA AIDILFITRI 2016 | RUQAIYAH AMANINA


KAD RAYA AIDILFITRI 2016 | RUQAIYAH AMANINA | Huiyooo! Raya dah lama berlalu, Syawal pun lama berlalu tapi ena baru nak share lagi satu Kad Raya pemberian kawan blogger iaitu kak Ruqaiyah Amanina. Lambat nak share sebab ena baru je dapat kad ni minggu lepas. Yela, bagi alamat UIAM, memang ena jarang cek surat ena kat pejabat Mahallah / Hostel. Maaf ye kak.

Apapun, tak kisah dah lama habis raya ke apa ke, ena tetap nak share pasal ni sebagai tanda terima kasih ena. Terima kasih sebab tak lupakan ena untuk beri kad raya. Ahaks. Ena je tak dapat nak membalas untuk tahun ni sebab tak buat pun kad raya sendiri. InshaAllah, kalau dimurahkan rezeki tahun depan ena buat. Okay, kepada yang tengah free tu jom lah follow laman social kak Ruqaiyah Amanina ni beramai-ramai.




JOM FOLLOW KAK RUQAIYAH AMANINA






Share

Other Article

KAD RAYA AIDILFITRI 2016 | RUQAIYAH AMANINA
4/ 5
Oleh

7 Comments

Comments
avatar
22.8.16

walaupun raya dah habes. tp tetap sbagai ingatan kan. cntik kad tu.

Reply
avatar
23.8.16

comel kad rayanya hihi :)

Reply
avatar
23.8.16

comel kad rayanya :)

Reply
avatar
23.8.16

cantik..selamat hari raya aidiladha :)

Reply
avatar
24.8.16

akak ni haa dh lama tak dpt kad raya na hahahha..rindunyer zaman dlu2..tapi kad ni mmg comel sgt kan..

Reply
avatar
28.8.16

hehehe thanks ena! tahun depan ena buat kad kita swap yeee ;)

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)