KAD RAYA AIDILFITRI 2016 | RUQAIYAH AMANINA

by - Monday, August 22, 2016


KAD RAYA AIDILFITRI 2016 | RUQAIYAH AMANINA | Huiyooo! Raya dah lama berlalu, Syawal pun lama berlalu tapi ena baru nak share lagi satu Kad Raya pemberian kawan blogger iaitu kak Ruqaiyah Amanina. Lambat nak share sebab ena baru je dapat kad ni minggu lepas. Yela, bagi alamat UIAM, memang ena jarang cek surat ena kat pejabat Mahallah / Hostel. Maaf ye kak.

Apapun, tak kisah dah lama habis raya ke apa ke, ena tetap nak share pasal ni sebagai tanda terima kasih ena. Terima kasih sebab tak lupakan ena untuk beri kad raya. Ahaks. Ena je tak dapat nak membalas untuk tahun ni sebab tak buat pun kad raya sendiri. InshaAllah, kalau dimurahkan rezeki tahun depan ena buat. Okay, kepada yang tengah free tu jom lah follow laman social kak Ruqaiyah Amanina ni beramai-ramai.




JOM FOLLOW KAK RUQAIYAH AMANINA






You May Also Like

7 Comments

  1. walaupun raya dah habes. tp tetap sbagai ingatan kan. cntik kad tu.

    ReplyDelete
  2. comel kad rayanya hihi :)

    ReplyDelete
  3. cantik..selamat hari raya aidiladha :)

    ReplyDelete
  4. akak ni haa dh lama tak dpt kad raya na hahahha..rindunyer zaman dlu2..tapi kad ni mmg comel sgt kan..

    ReplyDelete
  5. hehehe thanks ena! tahun depan ena buat kad kita swap yeee ;)

    ReplyDelete