Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Tuesday, August 23, 2016

I G-NIUS | MAKANAN SUNNAH TAMBAHAN UNTUK ANAK ANDA


PERLANCARAN PRODUK I G-NIUS |  I G-Nius Luban telah dilancarkan pada 15 ogos 2016 buat julung kalinya di sebuah Madrasah tahfiz di Klang, Selangor. Produk ini yang dikenali sebagai I G-Nius yang berasaskan makanan sunnah iaitu Luban. Ini adalah satu-satunya herba makanan sunnah di malaysia yang diformulasikan dalam bentuk jus.

MHS Mahakarya Resource selaku pengeluar produk ini telah melakukan pembangunan dan penyelidikan (r&d) bagi produk ini selama setahun sebelum ianya dikormersialkan di pasaran tempatan. Produk ini bermula daripada salah seorang ahli keluarganya yang bekerja di Jordan yang menyedari tentang khasiat yang ada dalam Luban. Sekali gus, mempengaruhi syarikat ini untuk membantu dan menyedarkan masyarakat Malaysia bahawa makanan sunnah ini amat memberikan seribu kejayaan dan kesihatan.


I G-NIUS MAKANAN SUNNAH TAMBAHAN UNTUK ANAK ANDA



Inilah rahsia bagaimana ahli tahfiz di Jordan sangat kuat ingatannya dalam mempelajari ilmu Al-Quran. Oleh itu, kehebatannya sama sahaja dengan produk I G-Nius Luban ini. Seperti yang mahu ditunjukkan oleh pengasas yang lebih dikenali oleh orang ramai iaitu Hamka, kepada anak-anak kecil serta ibu mengandung di Malaysia.

Kandungan I G-Nius telah disahkan bersih dan selamat digunakan oleh pihak KKM. Antara bahan yang digunakan ialah ekstrak dari kurma, buah delima, buah tin, gam arab, badam, habatus sauda, madu dan kismis.


Pohon Luban yang banyak tumbuh di kawasan beriklim panas seperti Oman, Yaman, Mesir, Egypt dan sebagainya.

Ini adalah sebahagian daripada Luban atau dikenali sebagai Boswellia Thurifera 


Apakah keistimewaan luban?

1) Salah satu makanan sunnah yang menjadi warisan sejak turun temurun.
2) Meningkatkan daya keyakinan diri.
3) Meningkatkan tahap tumpuan pada pembelajaran.
4) Menyuburkan niat anak-anak dalam menghafal semua subjek  dan juga Al-Quran
5) Meninggikan kecergasan dan ketajaman akal.
6) Merawat saraf lidah untuk memudahkan masalah pertuturan.
7) Amat sesuai pada anak yang lemah daya ingatan dan hafalan.
8) Dapat mengelakkan daripada serangan penyakit kanser.



PENCARIAN EJEN DAN STOKIS I G-NIUS LUBAN

Haaa! Adakah you all mencari peluang bisnes yang boleh menjana pendapatan yang lumayan dan berterusan? Rebutlah peluang menjadi pengedar dan stokis produk I G-Nius ini yang sah sekarang dengan MODAL PERMULAAN yang sangat rendah.






PROMOSI DAN TAWARAN BERGANDA

**Hadiah menanti bagi stokis yang berjaya mngandakan jualan.
**Berpeluang menikmati aktiviti menarik seperti melancong, beriadah
**Macam-macam lagi yang ekslusif bersama pihak mereka.



HUBUNGI PIHAK I G-NIUS

Jika berminat, hubungi mereka dengan segera. Kalau you all nak ketahui maklumat dengan lebih lanjut, boleh layari laman social mereka. Semoga dapat membantu you all. 


WEBSITE:

FACEBOOK:

INSTAGRAM:

EMAIL:



Share

Other Article

I G-NIUS | MAKANAN SUNNAH TAMBAHAN UNTUK ANAK ANDA
4/ 5
Oleh

5 Comments

Tulis Comments
avatar
23.8.16

makanan sunnah memang tak dpt nak disangkal lagi kan na..banyak khasiatnya

Reply
avatar
24.8.16

Bagus sangat ni..boleh bagi kat anak nanti

Reply
avatar
24.8.16

ni lebih kurang mcm scoot apa tu ek

Reply
avatar
24.8.16

Ha bagus nie! Akak nak beli la bagi budak-budak tu..selama ni makan qa*eh je..mungkin dah sampai masa try yang lain ;)

Reply
avatar
24.8.16

bOLEH CUBA UNTUK ZARRA NI..

Reply