Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Friday, September 09, 2016

GIVEAWAY RM400 | ASYAAMIN

GIVEAWAY RM400 | ASYAAMIN | Dah lama rasanya ena tak join mana-mana segmen dan giveaway yang telah dianjurkan oleh rakan blogger yang lain. Hari ni ena macam terlebih rajin sedikit, so ena nak join satu Giveaway yang dilancarkan oleh blogger Asya Amin.


Syaratnya senang sahaja bagi ena. Macam biasalah, kalau nak menang kenalah ikut syarat yang telah ditetapkan. Oleh itu, ena nak ajak you all untuk join beramai-ramai Giveaway ni. Semoga ada rezeki kita kat sini. Selamat berjaya. Segala detail you all boleh rujuk kat bawah ni ye.





SYARAT PENYERTAAN:




SENARAI HADIAH :

Top Referral :
1. Wang tunai RM 150 x 1 pemenang
2. Wang tunai RM 60 x 1 pemenang
3. Wang tunai RM 40 x 1 pemenang



Random:
1. Photobook 6X6 INCI/40 Page/100 keeping gambar x 1 pemenang
2.  Blog review x 4 pemenang
Bloglist selama 30 hari x 9 pemenang
3. Topap RM 5 x 2 pemenang
Blog Review x 3 pemenang
4. Topap RM 10x 9 pemenang



TARIKH VALID:
Mula : 16 Ogos 2016
Tamat: 1 Oktober 2016




Share

Other Article

GIVEAWAY RM400 | ASYAAMIN
4/ 5
Oleh

6 Comments

Tulis Comments
avatar
25.8.16

dapat rm 150 tu dah lepas makan pizza hahaaa

Reply
avatar
4.9.16

Terima kasih join GA sayaaaa :D

Reply
avatar
9.9.16

all the best awoook =)

Reply
avatar
13.9.16

singgah dari GA yang sama :D done follow
https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/09/giveaway-rm400-by-asyaamin.html

Reply
avatar
30.9.16

join jugak...

https://macammacamcite.blogspot.com/2016/09/giveaway-rm400-by-asyaamin.html

Reply