IMAAN SUCI WIPES | TISU YANG BAGUS UNTUK BUANG MAKEUP

by - Wednesday, July 27, 2016


IMAAN SUCI WIPES | TISU YANG BAGUS UNTUK BUANG MAKEUP |  Siapa kat sini nak wipe tisu yang betul-betul dapat buang makeup? Ni ena nak share satu wipe tisu yang diberi nama Imaan Suci Wipe  ena baru sahaja menggunakannya tetapi dah berjaya menarik hati ena untuk menggunakannya. Sebab apa ena suka? Haaaaa, jom teruskan pembacaan you all ye.

Sebabbbb pertama sekali, muka ena memang tak rasa melekit lepas guna wipe tisu ni. Ena pernah juga pakai wipe tisu jenama lain tapi lepas pakai mesti muka rasa tak selesa. Mesti kena basuh muka dengan pencuci muka juga. Tapi sejak ena pakai Imaan Suci Wipe, pergi praktikal tak payah nak bawa pencuci muka dah. Sebelum solat, lap je muka dengan tisu basah Imaan ni. Muka pun tak melekit, selesa dan yang pasti jadi wangi. Well, nak pergi solat mestilah kena wangi dan bersih.


KELEBIHAN IMAAN SUCI WIPE




Berikut adalah kelebihan yang you all boleh dapati dalam Imaan Suci Wipe. Patutlah muka ena tak rasa melekit dan tak rasa merimaskan. Segala contengan kat muka ena  habis licin licau.


1) Tidak mengandungi sebarang alkohol
2) Membuang segala makeup yang kalis air
3) Mampu membersihkan makeup yang tebal-tebal
4) Membersihkan dan juga menyegarkan kulit wajah
5) Sesuai digunakan semua jenis kulit muka, kulit yang sensitif pun boleh gunakan
6) Mudah dibawa ke mana sahaja.



FEEDBACK DARIPADA PENGGUNA

Nak mengukuhkan lagi keyakinan you all terhadap Imaan Suci Wipe, meh la usya feedback daripada pengguna lain mengenai wipe tisu ni. Majoriti memberi feedback yang positif. 








DETAILS IMAAN SUCI WIPES

Murah je, 3 bungkus Imaan Suci Wipe berharga RM15 , tidak sekali dengan postage ye. Murah kan?? Bagi ena sangat murah sebab wipe tisu ni best. Berbaloi dengan harga. Kalau you all nak beli juga, boleh rujuk atau pergi link yang ena share dibawah ni. Selamat mencuba.





FACEBOOK:

INSTAGRAM:

WEBSITE:

NOMBOR TELEFON:
 0193922261 (Zira)



You May Also Like

12 Comments

  1. macam best ni! Tak pakai makeup pun boleh guna untuk lap lebihan minyak pada muka kan :)

    ReplyDelete
  2. senang kan..nak berwuduk ke apa kan. Akk pun suka wet tisu ni

    ReplyDelete
  3. wah bagusnya . yelah kekadang payah nak remove make up kan

    ReplyDelete
  4. bagus jugak kalau ada ni kan...senang nak remove make up

    ReplyDelete
  5. biasa guna wet tissue baby je. lebih mudah bawak masa travel untuk make up remover nak solat tu kan:)

    ReplyDelete
  6. MAcam best je ni.. Nak try jugak la.. :D

    ReplyDelete
  7. Wah! Murah & berbaloi.. Nak kena beli la jugak nih.. Senang nak bawa gi travel.. Tak payah dah susah2 nak bawa pencuci muka..
    RosmizaAli.Com

    ReplyDelete
  8. senangnye kalau nak solat diluar kan..sapu sapu dah rasa bersih muka kita..

    ReplyDelete
  9. Angah da try pakai imaan suci wipes ni.... sejuk berangin je kann huhu

    ReplyDelete
  10. wahh..boleh cuba ni..skrg pakai makeup remover shaklee nutriwhite..pun best jgk..pakai tisu basah cmni lg handy la kan

    ReplyDelete