Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Friday, July 01, 2016

KOLEKSI GAMBAR | BAPA TIRU AKSI ANAK BERPOSING


KOLEKSI GAMBAR | BAPA TIRU AKSI ANAK BERPOSING |  Petang-petang ni tengah usya gambar-gambar yang best untuk di share kat blog ni. Sekali terjumpa beberapa gambar yang buat ena tergelak. Gambar dimana seorang bapa yang bernama Burr Martin cuba meniru aksi posing anaknya. Serius lawak.


Hahaha memang lawak habis. Kalau ayah ena buat macam ni, tak tahu nak kata apalah. Kah! Dah la ena kekadang suka posing pelik-pelik. You all boleh usya gambar-gambarnya di Instagram Burr Martin ni.


A photo posted by Burr Martin (@therealburrmartin) on




BAPA TIRU AKSI ANAK BERPOSING

Berikut adalah gambar-gambar selain di atas yang ena ambil. Bagi ena lawak, tergelak ena tengok posing ayahnya. Dengan bibirnya tak boleh bla. Waduh! Waduhhh! Dulu masa kecil-kecil kita sering kali ikut gaya mak atau bapa kita, now bapa tiru aksi anak-anak pula.










Share

Other Article

KOLEKSI GAMBAR | BAPA TIRU AKSI ANAK BERPOSING
4/ 5
Oleh

3 Comments

Tulis Comments
avatar
2.7.16

Muntah ijau tengok posing maut bapak dye tu.. ahaha

Reply
avatar
2.7.16

Hahahaha.. Untung la anak comel..

Reply
avatar
18.7.16

hahaha...bajet comey plak ayahnya tu

Reply