Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Wednesday, July 20, 2016

HAPPY FIRST BIRTHDAY ALTHEA | BARANGAN DARI KOREA


HAPPY FIRST BIRTHDAY ALTHEA | BARANGAN DARI KOREA | Weeehhuuu!!! Happy First Birthday untuk  Althea Korea pada hari ini iaitu 20/7/2016. Terima kasih #AltheaKorea atas pemberian barang conteng-conteng muka sebanyak RM150 kepada ena. First time hoiii dapat parcel serta hadiah jauhhh nunnn dari negara Korea. Sungguh weh! Alamat pengirim pada parcel memang daripada Korea. Excited! Dan again, terima kasih bebanyak.

Ini merupakan kali pertama ena berurusan dengan pihak Althea sebab sebelum ni hanya sekadar tahu macam-macam tu je. Tapi tak diberikan masa untuk buka websitenya. Bila dah masuk ke dalam websitenya, waduhhhh rambang mata dibuatnya. Macam-macam produk dijual untuk fizikal kita seperti makeup, skincare dan barang rawatan untuk rambut serta badan. Silap hari bulan, habis duit ena membeli-belah kat situ. Heeee.


APA ITU ALTHEA?




Seperti yang ena bagi sedikit gambaran tadi bahawa Althea ni menyediakan tempat untuk you all beli barang-barang sedemikian secara online. Barangannya semua memang import daripada negara Korea. Selalunya harga barangan cenggini kat tempat lain memang mahal, serius mahal. Tapi kat sini, ena tengok harganya not bad. Yela, direct dari Korea kot. Berpatutan sangattt!

Bagi pemberian RM150 keatas you all akan dapat FREE SHIPPING. Memang majoriti perempuan suka la kan masuk website sebegini. Haaa! Tambahan pula hari ni birthday pertama Althea Korea, apa lagi jangan lepaskan peluang untuk celebrate sekali. Ada pelbagai aktiviti dan hadiah yang menarik untuk you all tau. Kalau yang suka pink tu, mesti rasa geram gila tengok pinky pinky kotaknya. Macam ena lettew. #PINKLOVER




ALTHEA'S BIRTHDAY CELEBRATION 20TH - 31ST JULY 2016



Limited Edition Birthday Box + DIY Party Kit
For orders placed on 20/7 onwards. While stocks last.



Free Goodies for first 1,500 shoppers
Full size beauty products. While stocks last. 



Birthday Giveaway. Pick 3 Top Sellers for 100% REBATE!Rebate will be credited into your account. 





#AltheaTurns1 Instagram Contest
- Got your Althea party kit? Wish us a happy birthday with #altheaturns1 and stand a chance to win amazing prizes such as Macbook Air, Ipad Air 2, iPhone 6S, Galaxy S6 Edge, Canon EOS M10 Selfie Camera, Althea credits and beauty hampers from Althea
- Prizes total worth KRW10,000,000 to be won.
- Contest starts from 20/7/2016 - 15/8/2016






Haaa! Apa lagi, daftarlah sekarang diri you all kat http://my.althea.kr dan pengurusannya sangat mudah. Alaaa, lebih kurang macam kita beli barang shopping online kat website lain. Sementara masa belum tamat lagi, lai lai lai, join sekarang. 


WEBSITE:

INSTAGRAM:

FACEBOOK:



Share

Other Article

HAPPY FIRST BIRTHDAY ALTHEA | BARANGAN DARI KOREA
4/ 5
Oleh

5 Comments

Comments
avatar
20.7.16

Syira pun dapat...comel kan..sebab PINK ! muahahaa..
HAPPY BIRTHDAY ALTHEA KOREA :D

Reply
avatar
21.7.16

Wahhhh! memang best shopping kat Althea kan Ena. Akak pun dah jatuh cinta masuk website tu hehe ... tak sabar nak tunggu pink box turun dari langit huhu ;)

Reply
avatar
26.7.16

wah.. nanti ena review yea barang-barang yang ena amik ni.. sebab semua nampak menarik.. kalau bole buat video kat ig ke.. hehehe.. macam terbekenan apa yang ena amik ni..

Reply
avatar
28.7.16

bestnya dapat banyak barang make up..happy 1st birthday Althea!

Reply
avatar
31.7.16

Memang comel kotaknya pinky2 gitu.. Nanti boleh try usha2 website Althea nih.. Hehe

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)