Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Sunday, June 26, 2016

RAYA GIVEAWAY | JUALAN RAYA MELETOP 2016



RAYA GIVEAWAY | JUALAN RAYA MELETOP 2016 | Terlebih dahulu, sila klik banner di atas ni ye. TQ. Tak lama lagi kita akan menyambut Hari Raya Aidilfitri 2016 yang akan menjelma pada bulan July nanti. Oleh itu, sebuah online shopping yang sangat dikenali iaitu Nile.Com.My, sedang membuat satu Giveaway besar besaran kepada kita semua tau.

Giveaway ini akan tamat pada 30/6/2016 (Khamis) pada jam 11.59pm.  Selain itu, apa yang buat ena tertarik untuk join GA yang dianjurkan oleh Nile.Com.My adalah kita berpeluang untuk memenangi DUIT RAYA dari Nile.com.my. Hoihoiii! Bestnyaa kalau rezeki ada kat sini. 6 orang bakal pemenang nanti yang bakal membawa pulang hadiah sebanyak:-


RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang



Tambahan pula, you all boleh pilih 5 barangan Jualan Raya Meletop 2016 dari Nile yang you all suka. So, dibawah ni adalah barangan pilihan ena. Tadaaaa! Memang rugi tak join hohoiii!!!!



BARANGAN NILE.COM.MY PILIHAN HATI

Product3mm High Grade Yoga Mat
(JLM2016) Harga: RM11.90
Tarikh: 21/06/2016
Bermula:4.00pm
Tamat: Sampai habis stok
Kuantiti: 300 unit sahaja



ProductBlack and white Stripe V Shape Long Blouse
(JLM2016) Harga: RM11.50
Tarikh: 20/06/2016
Bermula: 3.00pm
Tamat: Sampai stok habis
Kuantiti: 140 unit sahaja



Product: Korean Style Long Blouse
(JLM2016) Harga: RM14.90
Tarikh: 23/06/2016
Bermula:2.00pm
Tamat: Sampai stok habis
Kuantiti: 400 unit sahaja



Product: Shinny Surface Woman Flats
(JLM2016) Harga: RM11.90
Tarikh: 29/06/2016
Bermula:11.00am
Tamat: Sampai stok habis
Kuantiti: 400 unit sahaja



ProductLuggage Organizer Bag(JLM2016) Harga: RM13.70
Tarikh: 16/06/2016
Bermula: 4.00pm
Tamat: Sampai stok habis
Kuantiti: 400 unit sahaja


Kyaaaaa! Ena suka semua barang yang ena pilih kat atas ni. Harga pun murah-murah. Perghhhh! Apapun, jom la join Giveaway ni. Semoga ada rezeki kat sini. Kepada yang berminat, boleh usya link-link dibawah ni ye. 




SYARAT-SYARAT

WEBSITE NILE.COM.MY

TAMAT
30/6/2016, 11.59pm






Share

Other Article

RAYA GIVEAWAY | JUALAN RAYA MELETOP 2016
4/ 5
Oleh

16 Comments

Tulis Comments
avatar
16.6.16

Wah, boleh join ni. heheh

Reply
avatar
17.6.16

GOOD LUCK

SINGGAH RAMADHAN

https://belogs.blogspot.my/

Reply
avatar
18.6.16

Semoga berjaya. Samalah taste kita. Saya pun berkenan dengan baju putih tu. Diari Mommy Muhaimin

Reply
avatar
20.6.16

Salam Ramadhan!

All the best :)

Jemput join giveaway : 10 Fujifilm Instax Camera untuk dimenangi :)

http://www.sayaiday.com/2016/06/contest-menang-fujifilm-instax-mini.html

Reply
avatar
20.6.16

barang unutk lelaki ada jugak ke...kalau ada nak join jugak lah

Reply
avatar
21.6.16

join jugak..

http://macammacamcite.blogspot.co.uk/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

Reply
avatar
21.6.16

saya join...

http://ayubarbydol.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

Reply
avatar
23.6.16

inaaa...goodluckkk.... hihi

Reply
avatar
24.6.16

tak nak klik link nile.. huhuu.. kang tergoda habis duit dalam akaun hahahaa

Reply
avatar
24.6.16

good luck my dear :)

Reply
avatar
24.6.16

wahh good luck.. nak join jugak lah.hihi

Reply
avatar
25.6.16

semoga berjaya....macam best jer semua barang yang dipilih tu ...

Reply
avatar
27.6.16

Pastinya ramai yang join nak hadiah best ni

Reply