Monday, June 06, 2016

RAMADHAN TIBA! RAMADHAN TIBA! | SELAMAT BERPUASA


RAMADHAN TIBA! RAMADHAN TIBA! | SELAMAT BERPUASA | Pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan pada tahun 2016 ni. Rasa macam baru je masuk tahun baru ritu ni, sekarang dah bulan 6 dah. Dan hari ni merupakan hari pertama kita berpuasa untuk tahun ni. Alhamdulillah.

Setiap bulan Ramadhan, mesti ena tersenyum dan happy untuk menyambutnya. Sejak tiga tahun yang lepas la, Allah berikan sedikit demi sedikit kebahagiaan dalam kehidupan ena. Berjumpa dengan orang yang baik-baik dan rezeki pun Alhamdulillah. Makin lama I can feel my bearing back. Tahun ni pula, ena dapat puasa di rumah selama sebulan sebab tengah cuti semester. Perghhh! Lama tak dapat rasa moment macam ni. Selalu berpuasa diperantauan je. Sobss!

Oleh itu, di sini ena ingin mengucapkan Selamat Menjalani Ibadah Puasa bersama-sama dengan orang tersayang kepada semua readers ena . Semoga Ramadhan kali ini memberikan seribu nikmat dan manfaat kepada kita semua. InshaAllah Amin. InshaAllah, sebagai foodblogger dan foodhunter ena akan share beberapa tempat makan yang bakal ena terjah nanti.Jangan jemu-jemu untuk membaca ya. 



Share

Other Article

RAMADHAN TIBA! RAMADHAN TIBA! | SELAMAT BERPUASA
4/ 5
Oleh

2 Comments

Comments
avatar
8.6.16

Selamat berpuasa Ina...

Reply
avatar
8.6.16

selamat berpuasa...

jom join GIVEAWAY..

http://ayubarbydol.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)