Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Tuesday, June 28, 2016

KOLEKSI GAMBAR | SUSHI BERBENTUK DONUT


KOLEKSI GAMBAR | SUSHI BERBENTUK DONUT | Dengar kat Sushi berbentuk donut ni dah menjadi trend. Tapi trend kat negara mana tak tahu la ena, sebab tak pernah lagi jumpa kat Malaysia. Setakat yang ena pernah makan selama ni masih mengekalkan bentuk yang tradisional. Fyi, sushi ni merupakan salah satu makan favourite ena. Kalau pergi Aeon, selalu bungkus bawa balik. Ahaks.


Sushi berbentuk donut ni ena nak share gambarnya sahaja, nak merasai belum berkesempatan sebab yela tak pernah jumpa lagi. Ena usya kat instagram dimana bila ena tengok semua gambar yang dipost, ena bersemangat nak kongsi gambar makanan yang menarik. Kalau ada masa, mesti ena usya Instagramnya sebagai santapan pada mata ni. Cantik-cantik!

Instagram tersebut adalah Sam C. So, pasal sushi berbentuk donut ni ena ambil dari sana la.



SUSHI BERBENTUK DONUT

Macam mana ye bentuk sushi ni? Haaaa, kat bawah ni ena share gambar-gambar sushi berbentuk donut ni. Menarik la juga bagi ena dan time puasa ni tengok, pergghhh terusik juga iman ni. Ahaks. Okey, jom gemukkan mata you all.







Photo dari SINI

Share

Other Article

KOLEKSI GAMBAR | SUSHI BERBENTUK DONUT
4/ 5
Oleh

6 Comments

Tulis Comments
avatar
28.6.16

alohhhh comel mcm ni nak makan mcm mana?? sayanggg nak kunyah !

Reply
avatar
28.6.16

uiikkk..cantinkya. kalau tak mention sushi, ngat donut dah tu

Reply
avatar
29.6.16

akak benda paling akak tak makan adalah sushi.. ntah la dah try makan sampai nak termuntah.. hahaha tekak akak jenis tak boleh makan makanan sushi ni lah.. dalam family akak ada 3 org makan dan 3 orang tak makan.. kekeke.. yang weolls tak makan weolls kata makanan kucing.. :p hahahah

Reply
avatar
29.6.16

kreatifnya dia! menjadi betul 'donut' sushi ni ...sedap pulak nampak tu hehe. Dah lama akak tak makan sushi ..rindu pulak :)

Reply
avatar
29.7.17

first time nampak macma ni hahaha

Reply